Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping La Bouquerie

Alt det får I:
Udforsk grotter, slotte og storslået natur
Stort lækkert vandland
Masser af aktiviteter for hele familien
Dejlig restaurant med godt køkken
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Fælles grill område
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Fælles grill område
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg

Velkommen til masser af vandpjask og oplevelser

Campingpladsen La Bouquerie ligger i hjertet af Dordogne i Périgord Noir og byder jer velkommen til en dejlig familieferie. Campingpladsen ligger nær Sarlat og tilbyder jer den skræddersyede ferie, I drømmer om. Hvis I ser jeres ferie rolig og forfriskende mellem vandreture i naturen og besøg på historiske steder eller sportslige, livlige og farverige aktiviteter, så er dette stedet. Velkommen til La Bouqueries vandland i et interessant område. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Separat børnepool
Indendørs pool
Opvarmet, Fleksibel overdækn.
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Underholdning (aften)
TV Rum
Underholdning (dag)
Andre faciliteter
Information
Antal stjerner
5 stjerner
Butikker
Minimarked
Generelt
Grill tilladt
Fælles grill område
Pladsens terræn
Terasser
WiFi
På hele pladsen (gratis nogle områder)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste hospital
14.5 km
Nærmeste lufthavn
30 km
Nærmeste marked
850 m
Nærmeste supermarked
7 km
Nærmeste togstation
15 km
Tætteste by
850 m
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Isbod
Pizzaria
Restaurant
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Basketball
Billard / pool
Bordtennis
Cykeludlejning
Fiskeri
Fitness
Fodbold
Minigolf
Petanque
Sportsturneringer
Tennis
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Wellness faciliteter
Jacuzzi
Massage

Oplev Camping La Bouquerie i Frankrig

Aktiviteter på campingpladsen

Aktiviteter på campingpladsen

Camping La Bouquerie byder på kæmpe trampolin, multisportsbane, minigolf, tennisbane og meget meget mere. Her kan både store og små nyde et hav af aktiviteter, der indbyder til både afslapning og aktive feriedage. Prøv kræfter med fitness, bueskydning, laserspil, jonglering og gadekunst eller deltag i et bredt underholdningsprogram og quiz, workshops og dans. På campingpladsen kan I holde ferie og genoplade batterierne, mens I også tænker på jeres velbefindende og have det sjovt med familie og venner.

Badeland med vandrutsjebaner

Badeland med vandrutsjebaner

La Bouquerie er ikke kun en campingplads, men også et enormt vandland med en overdækket og opvarmet swimmingpool. Her kan I have det sjovt sammen som familie: Opvarmet svømmehal, rutsjebaner, flod  og padlebassin til de yngste. Campingpladsens vandland er langt det mest populære aktivitetscenter i La Bouqueire med sit overdækkede rum på 380 m², dets store 200 m² overdækkede og opvarmede swimmingpool, for ikke at nævne børnepoolen med sine berømte svampe.  For dem, der foretrækker at svømme i det fri, kan I nyde en udendørs swimmingpool på 180 m² med en minirutsjebane samt floden.

Bar, restaurant og indkøb

Bar, restaurant og indkøb

Restauranten på Camping La Bouquerie tilbyder en lang række af kvalitetsretter med både gourmet og et traditionelt brasserie med pizzaer, burgere, pasta, lasagne osv. samt traditionelle Périgord-retter. I restauranten kan I smage på lidt af Frankrig med foie gras, andebryst, sort trøffel, konfekt og terriner. Derudover har restauranten temaaftener, som afspejles i menuen. Hvad kunne være bedre end en middag på terrassen for at nyde de milde sommeraftener? Restauranten tilbyder også takeaway, og campingpladsen har et minimarked, hvor I kan købe lokale produkter og almindelige fornødenheder.

Grotter, slotte og natur

Grotter, slotte og natur

Périgord er en kulturel, arkæologisk og historisk region, hvor der er massere at udforske i omegnen. Besøg de fantastiske forhistoriske Lascaux-huler! Siden 2016 har man kunne opleve en replika af hulerne for at bevare de oprindelige huler, men I kan blive meget klogere på hulernes historie med 3D-biograf, virtual reality og udstillingsgalleri. Det ekstraordinære Beynac slot vil tage jer tilbage i tiden og til storslået udsigter fra toppen, hvor I i 150 meters højde kan beundre udsigten, der strækker sig over dalen. Efter besøget kan I tage til de hængende haver i Marqueyssac! 

Château de Castelnaud er et berømt slot, hvor familien hen over sommeren kan deltage i aktiviteter, måske blive sat til fange i fangehullet, se demonstrationer af krigsmaskiner og håndværk fra middelalderen. Om aftenen kommer der skuespillere på slottet for at løse et mysterium. Tag en tur til den enestående landsby, der ligger omkring fyrre kilometer fra campingpladsen: Belvès!  Her kan I tilbringe en god del af dagen! I kan begynde dagen med selve landsbyen, der er klassificeret blandt de smukkeste landsbyer i Frankrig, lad jer forføre af de mange arkitektoniske rester af denne middelalderlige by! Men denne landsby, der ligger på en klippe, er ikke færdig med at overraske jer, gå på opdagelse i dens underjordiske historie.