Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping La Brise

Alt det får I:
Spændende byer i området omkring pladsen
Beliggende direkte til sandstrand ved Middelhavet
Underholdning til både børn og voksne
Gode faciliteter og sjove aktiviteter for hele familien
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Gas og el
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Gas og el

Camping La Brise i Saintes Maries de la Mer i Frankrig

Ved stranden i Saintes Maries de la Mer finder I campingpladsen La Brise. Med sin beliggenhed i Le Camargue, der er kendt for sin storslåede natur, venter der jer en fantastisk ferie under sydens sol. Campingpladsen, der byder på afslapning og sjove aktiviteter for både børn og voksne, er et skønt feriemål, med et væld af oplevelser i vente både i og uden for campingpladsen. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til hav
Strandtype
Sand
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Underholdning (aften)
Højsæson
TV Rum
Underholdning (dag)
Højsæson
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Supermarked
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Gas og el
Pladsens terræn
Flad
WiFi
Afgrænset område (gratis nogle områder)
Hund
Hund tilladt
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Marseille, 100 km
Nærmeste supermarked
1 km
Nærmeste togstation
32 km
Tætteste by
500 m
Pladsstørrelse
Stor plads
Restauranter / barer
Bar
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Sportsfaciliteter
Basketball
Bordtennis
Cykeludlejning
Petanque
Ridning
Tæt på pladsen, 2 km
Sportsturneringer
Volleyball
Til børnene
Legeplads

Velkommen til Camping La Brise

Generelt om Camping La Brise

Generelt om Camping La Brise

Vandpark, multisportsbane, børneklub og legeplads er blot nogle af de faciliteter, der er til rådighed på Camping La Brise.

Campingpladsen danner de bedste rammer om en indholdsrig ferie for både børn og voksne, og der er ingen fare for, at I kommer til at kede jer. I kan kombinere afslapning med sportslige aktiviteter, og der er både mulighed for at deltage i vandgymnastik, dyrke fitness og medvirke i sportsturneringer.

Har I brug for at komme helt ned i gear, kan I slappe af i solen eller forkæle jer selv med en wellnessbehandling. Børnene kan lege med deres jævnaldrene i børneklubben, hvor der dagligt arrangeres sjove aktiviteter, og om aftenen kan hele familien hygge sig sammen, når campingpladsen er vært for en hyggelig aften med underholdning.

Poolområde og strand

Poolområde og strand

Der er rig mulighed for at bade og have det sjovt på campingpladsen, da der er et stort poolområde med hele tre pools. Her er både en stor swimmingpool, en børnepool samt et bassin med vandrutsjebane.

Hvis I foretrækker saltvand og sand mellem tæerne, er der direkte adgang til stranden fra campingpladsen. Stranden er en af de største sandstrande ved Middelhavets kyst, og her kan I bade trygt under opsyn af en livredder.  

Mad og drikke

Mad og drikke

På campingpladsen finder I en snackbar, hvor I kan nyde en kold forfriskning eller et måltid mad på den overdækkede terrasse eller udenfor.

I kan også vælge at tage en tur til Saintes Maries de la Mer, hvor I finder flere hyggelige caféer og restauranter.

Indkøbs- og shoppingmuligheder

Indkøbs- og shoppingmuligheder

I kan handle ind i campingpladsens købmandsbutik, hvor I blandt andet kan købe brød, croissanter, dagligvarer og lokale produkter.

I Saintes Maries de la Mer finder I desuden flere store og små butikker, hvor der er rig mulighed for at shoppe.

Aktiviteter og underholdning på pladsen

Aktiviteter og underholdning på pladsen

Der er masser af aktiviteter for børnene på La Brise. De kan bade i poolen og lege på campingpladsens legepladser. I højsæsonen kan de 6- til 12-årige hygge sig med deres jævnaldrene i børneklubben, hvor campingpladsens kompetente personale glæder sig til at tage imod dem hver dag undtagen lørdag. Af sjove aktiviteter kan blandt andet nævnes skattejagt og pandekageeftermiddage.

Mens ungerne er underholdt i børneklubben, kan du forkæle dig selv med en wellnessbehandling. Som gæst på La Brise kan du benytte dig af de mange spatilbud på Le Clos du Rhône campingplads. Her finder du blandt andet solarium, boblebad og damprum, og du kan få en afslappende massage.

Hvis I har lyst til fællesaktiviteter og sport, så er der også en multibane på campingpladsen, hvor I kan spille divers boldspil og der afholdes jævnligt sportsturneringer. Der er også mulighed for at dyrke fitness, og om morgenen er der vandgymnastik i poolen. I kan også spille petanque, og om aftenen er der underholdning for hele familien, når campingpladsen inviterer til karaoke, kabaret, danseshows og meget andet.

Området

Området

Saintes Maries de la Mer er en charmerende landsby med smalle gader og fine hvidvaskede fiskerhuse. I kan gå en tur i byen og besøge byens små butikker, eller nyde en lækker frokost på en af de mange caféer og restauranter, der serverer lokale specialiteter og vin.

I kan også tilbringe en dag ved stranden, og hvis I interesserer jer for sejlsport, er der mulighed for at komme på sejlerskole i juli og august. Der er kurser for både unge og gamle i optimistjoller og katamaraner, og I kan også prøve at surfe.

Saintes Maries de la Mer er beliggende i den fantastiske region Le Camargue, som med sin autenticitet og smukke omgivelser byder på flere spændende oplevelser. Det er et af Europas største vådområder og kendt for sit imponerende dyreliv. Hvis I gerne vil opleve den storslåede natur på nær hold, kan I tage ud i marsken og se flamingoer, vilde heste og sorte tyre.

Marskområdet har desuden et rigt fugleliv, og ikke mindst synet af de op til 10.000 flamingoer, der bebor marsken, er et imponerende syn. En oplagt måde at se marsken og dets rige dyreliv på er fra hesteryg. De vilde heste tæmmes, når de bliver tre til fire år, og det er dem, der bruges til at fragte turister rundt i marsken. Hvis I ikke trives på hesteryg, kan I også opleve Le Camargue på cykel. Der er flere cykelstier i området, og I kan leje cykler i Saintes Maries de la Mer. Det kan også anbefales at tage til Salin d’Aigues-Mortes, som er Middelhavets største saltmarsk.

I kan også besøge det romerske amfiteater Les Arènes d’Arles, hvilket er et godt udflugtsmål og desuden er Les Baux-de-Provence, kåret som en af de smukkeste landsbyer i Frankrig. Smalle gader, små torve, skyggefulde terrasser og små butikker - den lille magiske by har det hele og mere til.