Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping La Carabasse

Alt det får I:
Stort poolområde i lagune-stil
Lege og aktiviteter for alle aldre
Strand i gåafstand
Underholdning om aftenen
Top faciliteter
Strandtype
1 km
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Legeplads
Bordtennis
Top faciliteter
Strandtype
1 km
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Legeplads
Bordtennis

Campingplads i Sydfrankrig med plads til hele familien

Camping La Carabasse er campingpladsen med det hele. Her finder I et stort poolområde med rutsjebaner og børneområde, aktiviteter og børneklubber for alle aldre og underholdning hver aften. Lad bilen stå, tag en gåtur til stranden og snup en bid mad på gåturen hjem eller slå jer ned i campingpladsens egen restaurant. Camping La Carabasse er campingpladsen for jer, der ønsker at sætte hverdagen på pause og er helt klar til at overgive jer til ferieånden. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
Strandtype
1 km
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Separat børnepool
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Junior klub
Underholdning (dag)
Butikker
Supermarked
Lille udvalg
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill ikke tilladt
WiFi
Afgrænset område (gratis nogle områder)
Hund
Hund ikke tilladt
Omgivelser
Tætteste by
500 m
Pladsstørrelse
Stor plads
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
mod betaling
Sportsfaciliteter
Basketball
Bordtennis
Cykeludlejning
mod betaling
Fodbold
Multisportsbane
Petanque
Tennis
Mod betaling
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Spillehal
Wellness faciliteter
Jacuzzi

Velkommen til Camping La Carabasse

Underholdning for alle aldre

Underholdning for alle aldre

Med shows stort set hver aften i højsæsonen, bliver der sørget for at I aldrig keder jer på Camping La Carabasse! Karaoke, bingo, spilaftener og optrædener på den udendørs scene sætter rammerne for underholdningen på campingpladsen, og der er altid gang i noget spændende. I løbet af dagen kan børn i alle aldre besøge en af de fire klubber, hvor der blandt andet afholdes skattejagter og talentshows og der sættes de perfekte rammer for at jeres børn eller teenagere kan møde nye venner fra hele verden. 

En aktiv ferie

En aktiv ferie

Ønsker I en aktiv ferie, skal I ikke lede mere. Hos Camping La Carabasse er der rig mulighed for at få rørt sig på en af de mange udendørs baner eller deltage i de mange turneringer der bliver afholdt i løbet af sommeren. Prøv blandt andet beach volley, bordfodbold, petanque eller et hav af boldspil på multisportspladsen. Der er også hoppeborge og legepladser for de mindste gæster. Mod betaling kan I også prøve en omgang tennis med familien, eller sammen gå ind i spillearkaden, hvor I kan dyste i et spil billard eller bordfodbold.

Flot pool i lagune-stil

Flot pool i lagune-stil

Ønsker I at slappe af efter en lang dag, eller skal hele dagen bruges på at slappe af ved poolen, er det store poolområde på Camping La Carabasse perfekt til dette. Omgivet af palmetræer og eksotiske planter, dannes rammerne for total afslapning. Her kan I både slappe af med en god bog, koble af i et spabad eller rutsje om kap på en af rutsjebanerne. Har I små børn, er der også en opvarmet børnepool og legeområde, hvor børnene frit kan lege uden bekymringer. 

Strande tæt på

Strande tæt på

Vil I have sand mellem tæerne, kan I gå til sandstranden Vias Plage, der ligger under en kilometer fra Camping La Carabasse. Her kan I bygge store sandslotte af det hvide sand eller nyde frokosten på en af restauranterne beliggende på stranden. Tager I bilen, kan I blandt andet køre til Rochelongue Plage, der er kendt for sin smukke natur og vidde sandstrækninger. Lidt længere væk ligger den populære strand Valras Plage, hvor hele familien kan afprøve en ny vandsport, da udstyr kan lejes direkte på stranden.

Restaurant og bar

Restaurant og bar

Skal det være nemt og bekvemt, kan I nyde maden hos campingpladsens egen restaurant L'Atoll i afslappede omgivelser. Prøv franske retter, en lækker pizza eller den udsøgte spaghetti bolognese til børnene. I løbet af dagen kan der købes forfriskninger i L'Archipel bar, hvor der også er gratis Wi-Fi. Vil I have variation, findes der flere lækre restauranter i gåafstand ned mod stranden. Er I mere til selv at stå for madlavningen, kan I købe basale indkøb i supermarkedet der ligger på campingpladsen. 

Udflugter til nærområdet

Udflugter til nærområdet

Begiver I jer uden for campingpladsen, er der masser udflugter til at underholde hele familien. En kort køretur væk ligger den smukke middelalderby Béziers, hvor der er vinmarker og en festival om sommeren, der byder på parader, dans og musik i gaderne. Kører I lidt længere væk, kan I blandt andet besøge en zoologisk have, området "Petit Tropez", der er ideelt til snorkling, eller se den smukke natur omkring Canal du Midi. I sommerperioden finder I forlystelsesparken Europark de Vias i gåafstand fra campingpladsen, med masser underholdning for store og små.