Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping La Chiocciola

Alt det får I:
Skønt poolområde med 3 pools
Mange sportsaktiviteter
Restaurant og indkøbsmuligheder
Smukke byer i nærheden
Top faciliteter
Udendørs pool
Grill tilladt
Kul
Tennis
Fodbold
Restaurant
Supermarked
Lille udvalg
Top faciliteter
Udendørs pool
Grill tilladt
Kul
Tennis
Fodbold
Restaurant
Supermarked
Lille udvalg

Velkommen til Camping La Chiocciola

Camping La Chicciola er en børnevenlig campingplads centralt i Toscana. Herfra er det let at komme til regionens mange smukke og historiske byer. Pladsens store poolområde med tre pools gør campingpladsen velegnet til familiens vandhunde, der kan nyde en afkølende dukkert eller blot have det sjovt i vandet. Derfor er Camping La Chicciola perfekt, hvis I vil kombinere afslapning med det kulturelle. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Udendørs pool
Solbadningsområde
Sten
Solsenge ved poolen
Sportsfaciliteter
Tennis
Fiskeri
Volleyball
Fodbold
Cykeludlejning
Bordtennis
Til børnene
Legeplads
Pladsstørrelse
Lille plads
Underholdning
TV Rum
Butikker
Supermarked
Lille udvalg
Restauranter / barer
Take away
Snackbar
Bar
Restaurant
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
Kul
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Omgivelser
Tætteste by
4 km

Den perfekte campingplads til kulutr og afslapning

Aktiviteter for store og små

Aktiviteter for store og små

På campingpladsen finder I et bredt udvalg af aktiviteter. Her kan I både finde aktiviteter til sport og til underholdning. Til de aktive har pladsen en fodboldbane, bordtennis, volleyball og to tennisbaner. Der er derfor rig mulighed for at få sved på panden. Desuden er pladsens tre store pools velegnet til en god svømmetur, men når I skal slappe af og dase i solen er poolområdet udstyret med en masse solsenge. I højsæsonen arrangerer de ansætte en række sjove aktiviteter for de små.

En dejlig restaurant

En dejlig restaurant

Når maven rumler og sulten skal stilles, har Camping La Chicciola en dejlig restaurant med en masse forskellige muligheder. Her kan I få toscanske specialiteter og klassikere eller stenovnsbagte pizzaer. Pladsen har også Da Claudia marked, hvor der både er tilknyttet en grill og en bar. Her kan I købe frokost i grillen eller nyde en drink i baren. Det er desuden muligt at købe lokal mad, husholdningsprodukter og meget mere i det lille marked på pladsen.

Smukke byer i nærheden

Smukke byer i nærheden

Camping La Chiocciola er placeret midt i mellem Toscanas mest kendte byer. For eksempel ligger Firenze blot 60 km nordpå. Den smukke historiske by Arezzo er endnu tættere på og er bestemt et værd at besøge. Her kan I blive fascineret af byens mange flotte kirker eller tage på opdagelse i det store marked. Dette afholdes den første weekend i måneden. Middelalderbyen Siena er også nærliggende at besøge, hvor I vil blive fortryllet af byens mange små og hyggelige gader eller den smukke plads Piazza del Campo.