Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Tæt på sandstrand
Flot poolområde
Sjove aktiviteter
Spændende oplevelser i området
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Fælles grill område
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Fælles grill område

Velkommen til Camping La Clape

Trænger du til en pause fra den travle hverdag, og har du en sommerferie i vente, så er det med at få bestilt årets ferie med det samme. Et godt bud på en fantastisk destination er det skønne Frankrig, der byder på ferieoplevelser i massevis, som du sent vil glemme. Her vil du blive mødt af god gastronomi, lange kyststrækninger og en smuk natur. Du finder mange dejlige områder i det franske, og tager du til det sydlige Frankrig, så finder du Languedoc, der er en sand perle. Her kan du passende bo på campingpladsen La Clape, der med sine fire stjerner sørger for faciliteter i topklasse. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til hav
Strandtype
Sand
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Opvarmet
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Supermarked
Lille udvalg
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Fælles grill område
WiFi
Afgrænset område (gratis nogle områder)
Hund
Hund tilladt
Større hunde ikke tilladt
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Beziers, 20 km
Nærmeste supermarked
1 km
Nærmeste togstation
10 km
Tætteste by
1 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Antal: 314
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Snackbar
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Basketball
Bordtennis
Petanque
Ridning
Tæt på pladsen
Volleyball
Til børnene
Legeplads

Praktisk information

Dette feriested skal bruge bil registreringsnr. senest 14 dage inden ankomst. Venligst angiv ved bestilling eller efterfølgende til online@friferie.dk

Camping La Clape i Frankrig

Oplevelsesrig ferie for familien

Oplevelsesrig ferie for familien

Tag familien i hånden og rejs mod sydens sol i Frankrig, hvor du næsten får solgaranti hele sommeren, og så er du tæt på Spanien, der også byder på nogle gode muligheder for dagsture. Frankrig er velbesøgt hver eneste sommer af mange turister, og især danskerne er vilde med landets mange muligheder. Med en ferie på La Clape er du godt dækket ind, når det handler om oplevelser, faciliteter og tid til familien, for pladsen byder på noget for alle og enhver. Nærområdet er spændende og særdeles børnevenligt, og derfor er denne campingplads perfekt til familien, der ikke vil kede sig på ferie.

Lækkert poolområde og strand

Lækkert poolområde og strand

I skal selvfølgelig have muligheden for at blive kølet ned i det varme sommervejr, hvis I kommer til at trænge i løbet af dagen. Derfor er der et lækkert poolområde, hvor der også er tilhørende liggestole til hele dagen. Er I mere til de franske strande, så skal I ikke gå langt for at nå den nærmeste. Her vil I blive mødt af en smuk sandstrand, der strækker sig over flere kilometer. Det azurblå badevand står klar til, at du kan dage dagens første dukkert i vand, der har den perfekte temperatur i forhold til klimaet.

Indkøb i nærheden

Indkøb i nærheden

Der er ingen spisemuligheder på pladsen, men derimod i nærområdet, hvor du finder mange muligheder. I den nærliggende by Agde finder du mange forskellige muligheder for både mad og drikke, så det eneste, du skal sørge for, er at beslutte dig om, hvor du vil have aftensmaden henne. Ligeledes skal du lidt uden for pladsens område, hvis du vil handle. Her finder du også flere muligheder for at få handlet ind, og du kan både lade dig inspirere af lokale varer samt frisk frugt eller snuppe en god literis fra fryseren til at køle ned på.

Aktiviteter på pladsen

Aktiviteter på pladsen

Pladsens poolområde er et sandt børneparadis, og her vil børnene bruge mange timer. Får de ikke nok af sjov og leg, så kan de tage hen på pladsens store legeplads, hvor der er plads til alle. Der er også en stor multibane og børneunderholdning i løbet af ugen. Og så er der mulighed for at tage et spil petanque i mellemtiden, så børnene kan lege i fred, og du kan få en velfortjent pause.

Værd at opleve i området

Værd at opleve i området

Languedoc er et område, der giver dig et væld af muligheder for at få nogle helt særlige oplevelser med hjem. Med stranden i baghaven er der selvfølgelig sørget for, at I nemt kan prøve kræfter med en række forskellige aktiviteter på vandet. I kan også lære at sejle i området, og her hjælper personalet på La Clape jer gerne med at få det arrangeret. Forlystelsesparken Luna Park ligger i kort afstand til pladsen, og den er et sandt børneparadis for alle. Og trækker storbyen, har I kun 55 minutter til Montpellier, der byder på charme, kultur, shopping og særdeles god gastronomi.