Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping La Coste Rouge

Alt det får I:
God beliggenhed
Familievenlig campingplads
Restaurant og bar på pladsen
Poolområde med vandrutsjebane
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Fælles grill område
Legeplads
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Fælles grill område
Legeplads

Velkommen til Camping La Coste Rouge

Vil du også gerne et smut væk fra hverdagen, så er det med at slå til i god tid og få booket en tur til skønne Frankrig, som byder på sol, strand og meget andet. I det sydlige Frankrig finder du mange dejlige områder, og her finder du blandt andet Languedoc, der byder på et væld af forskellige muligheder, når det kommer til oplevelser ud over det sædvanlige. I området finder du en campingplads ved navn La Coste Rouge, der med tre stjerner har sørget for faciliteter i høj klasse til dig og din familie. Pladsen er særdeles familievenlig, og der er plads til leg samt afslapning på samme tid. Så skal du hverken bekymre dig om kedsomhed eller kaos og i stedet for bare nyde tanken om, at du har en perfekt sommerferie i vente. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
1 km
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Separat børnepool
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Bageri
Lokale produkter
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Fælles grill område
WiFi
Afgrænset område (gratis nogle områder)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Max 10 kg., Større hunde ikke tilladt, Max. 2 hunde
Omgivelser
Tætteste by
3 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Take away
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Billard / pool
Bordfodbold
Bordtennis
Fitness
Udendørs
Minigolf
Petanque
Til børnene
Legeplads
Wellness faciliteter
Solsenge (wellness område)

Camping La Coste Rouge i Frankrig

Ferie med mange oplevelser

Ferie med mange oplevelser

Hvordan lyder solgaranti, strand, god gastronomi og ualmindeligt gode oplevelser? Vi synes, det lyder ret godt, hvis vi skal være ærlige, og det hele er faktisk noget, som du kan få, hvis du holder din sommerferie i Frankrig. For på campingpladsen La Coste Rouge, der ligger i den sydlige del af landet, er der plads til både børn og voksne, og der kommer bestemt ikke til at stå kedsomhed på programmet. En anden fordel er også, at du ligger placeret tæt på grænsen til Spanien, og du vil nemt kunne tage en dagstur forbi det spanske land. Men vender vi blikket mod campingpladsen, så er der et væld af faciliteter, som du og familien kan nyde godt af.

Pool og strand

Pool og strand

Der er selvfølgelig sørget for, at I kan blive kølet ned, lige så snart I får brug for det i de varme solskinstimer. Men ikke nok med, at der er en stor pool samt en separat børnepool på pladsen, der giver jer mulighed for at være samlet hele dagen. Der er nemlig også en stor vandrutsjebane på pladsen, som er et hit hos alle børnene. Vil I en tur på stranden, så er der ikke langt til den nærmeste sandstrand, der strækker sig langs kysten.

Restauranter og barer

Restauranter og barer

Med en ferie på La Coste Rouge, bliver du ikke tvunget til at trylle i køkkenet til dagens store måltider, for der er sørget for, at I nemt kan få jeres frokost og aftensmad ude. Den store restaurant tilbyder et varieret menukort, hvor der vil være noget for enhver smag. Og er du til pizza ved poolen, så er det med at bestille en takeaway af slagsen. Der er også mulighed for at blive kølet ned med en is eller en kold drink i løbet af dagen, hvis du kigger forbi pladsens bar.

Indkøb eller shoppingtur

Indkøb eller shoppingtur

Det er ikke kun frokost og aftensmad, som du kan få ordnet på pladsen. Faktisk kan du hente din morgenmad, lige efter den er kommet ud af ovnen. Du kan nemlig hente friskbagt brød og kager i bagerområdet, som du finder på pladsen. Så er du sikret et solidt morgenbord og den bedste start på dagen hver eneste morgen på din ferie. I området finder I flere forskellige muligheder for indkøb, og så kan I finde souvenirs og andet godt at shoppe, mens I nyder en dag i byen.

Feriestedets aktiviteter

Feriestedets aktiviteter

Vi kan ikke undlade at fremhæve poolområdet, der er et sandt paradis for børnene med den store vandrutsjebane, der i øvrigt overvåges af en livredder. Men skal der være lidt variation i feriedagene, kan du sende de mindste i børneklub, hvor børn mellem seks og 12 år er velkomne. Der er også mulighed for at tage en bowlingturnering eller et spil minigolf på pladsen, så I kan finde dagens mester i de to discipliner. Og så kan I nyde godt af et super underholdningsprogram, der vil være i løbet af sommeren på pladsen.

Oplevelser omkring jer

Oplevelser omkring jer

Languedoc byder på mange muligheder, når det kommer til oplevelser. Stranden vil tilbyde et væld af aktiviteter på vandet, hvor I kan prøve kræfter med sportsgrene, I aldrig troede, I skulle stifte bekendtskab med. Tag en tur til storbyen med et besøg i Girona, der er en yderst charmerende by, og som rummer alt fra shopping til god gastronomi. Vil børnene have endnu mere vandland, så ligger der et større af slagsen kun syv kilometer fra pladsen.