Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping La Forge de Ste. Marie

Alt det får I:
Hyggelig campingplads
Pool og underholdning
Ved floden Rongeant
Charmerende restaurant
Top faciliteter
Legeplads
Grill tilladt
Kul og gas
Fodbold
Restaurant
Indendørs pool
Opvarmet
Hund tilladt
Top faciliteter
Legeplads
Grill tilladt
Kul og gas
Fodbold
Restaurant
Indendørs pool
Opvarmet
Hund tilladt

Velkommen til Camping La Forge de Ste. Marie

Holder I af familieferier i grønne omgivelser? Så er Camping La Forge de Ste. Marie det bedste valg. Den børnevenlige campingplads udmærker sig med en lækker pool, en charmerende restaurant og et hav af aktiviteter i naturen. Her vil I bo i harmoni med naturen uanset om det er med camping eller i ferieboligerne i det 300 år gamle franske bondehus. Her får I en hyggelig campingplads for hele familien i den nordfranske region Champagne. Med mere end 25 års erfaring er vores mål på Friferie at sikre jer den bedste familieferie nogensinde. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Indendørs pool
Opvarmet
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Petanque
Cykeludlejning
Volleyball
Fiskeri
Fodbold
Hund
Hund tilladt
Til børnene
Legeplads
Pladsstørrelse
Lille plads
Butikker
Supermarked
Stort udvalg, 12 km, Lille udvalg
Restauranter / barer
Take away
Restaurant
Snackbar
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Tørretumblere
Generelt
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Grill tilladt
Kul og gas
Omgivelser
Tætteste by
12 km

Camping La Forge de Ste. Marie i Frankrig

En familieferie med fransk idyl

En familieferie med fransk idyl

Skygge fra de grønne egetræer, fuglenes fløjten fra oven og flodens brusen i baggrunden - På denne hyggelige campingplads venter en ferie i harmoni med naturen. De gamle egetræer og floden Rongeant, der løber gennem pladsen, danner rammerne for en familieferie i uspoleret natur. Den smukke natur danner udgangspunkt for mange vandreture, mens Lac du Der er velegnet til mange typer vandsport.En komfortabel ferie

En komfortabel ferie

Uanset hvordan I vælger at bo har Camping La Forge de Ste. Marie rammerne for en komfortabel ferie. Pladsen er ideel til telte og campingvogne, da i finder mange grønne skyggepladser. Derudover kan I bo de lækre mobilehomes med køkkener, terrasser og mange flere faciliteter til en komfortabel ferie. Desuden udbyder pladsen de hyggeligste ferieboliger i det 300 år gamle landhus. Her får I romantiske boliger i den ægte franske bondestil.

Pool og underholdning for børnene

Pool og underholdning for børnene

Camping La Forge de Ste. Marie er den ideelle campingplads til sommerferien med børnene. De mange gode faciliteter sikrer, at børnene ikke vil kede sig. De kan nemlig boltre sig i poolen med den separate børnepool. Børneklubben sørger for sjove aktiviteter dagen lang, såsom lejrbål, skattejagter, hjemmelavede gaver og meget mere.  Pladsen har desuden en stor boldbane med grønt græs, hvor I kan spille fodbold eller andre sjove boldspil.

Franske lækkerier i idylliske omgivelser

Franske lækkerier i idylliske omgivelser

Familierestauranten Restaurant du Rongeant ligger i det 300 år gamle landhus. Her kan I nyde traditionelle franske lækkerier i idylliske omgivelser. Den gode mad kan I også nyde fra restaurantens terrasse med udsigt over floden. Hvis I ønsker at tilberede maden selv, kan I handle ind til dette i butikken på pladsen. Et let måltid i rolige omgivelse er også sikret med det skønne pizzeria, hvorfra I kan bestille take-away.