Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Village La Gardiola

Alt det får I:
Fantastiske byer i nærheden
Direkte adgang til strand
Kultur og historie i området
Gode aktiviteter til lands og vands
Top faciliteter
Direkte til sø
Strandtype
Småsten, direkte
Udendørs pool
Grill tilladt
Kul og gas
Legeplads
Bordtennis
Top faciliteter
Direkte til sø
Strandtype
Småsten, direkte
Udendørs pool
Grill tilladt
Kul og gas
Legeplads
Bordtennis

Velkommen til Camping Village la Gardiola

Fred, ro og afslapning er nøgleordene for denne lille, smukke campingplads. Camping La Gardiola ligger direkte ned til Gardasøen, ca. 1500 m fra centrum af San Felice del Benaco og 2,5 km fra Manerba. På selve pladsen er der en kiosk og en lille bar, hvor I kan sidde og nyde den smukke udsigt ud over søen. Pladsen ligger lige ud til en stenstrand, hvor I kan bade og solbade eller I kan gå ture på promenaden langs søen. Der er også mulighed for at leje både i nærheden. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til sø
Strandtype
Småsten, direkte
Strand
Solsenge på stranden
Mod betaling
Swimmingpool
Udendørs pool
Jacuzzi / Whirlpool
Andre faciliteter
Havn
Bøjeudlejning
Information
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Supermarked
Nej, 1.5 km
Generelt
Grill tilladt
Kul og gas
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Verona, 50 km
Tætteste by
19 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Bar
Undendørsterrasse
Restaurant
500 m
Snackbar
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Cykeludlejning
Til børnene
Legeplads

Camping La Gardiola ved Gardasøen i Italien

La Gardiola ved Gardasøen

La Gardiola ved Gardasøen

På Camping La Gardiola kan hele familien nyde samvær og gode stunder sammen. Denne lille oase byder på den skønneste udsigt over Gardasøen med udsigt til Rocca de Manerba og Garda. Den hyggelige småstens strand indbyder til en dukkert i det lune vand, og hvorfor ikke tage familien med på en tur på vandcykel, så udsigten også kan nydes fra vandsiden.  Ved stranden er der flere muligheder for at dyrke vandsports aktiviteter som vandski, windsurfing og dykning. For de aktive findes også flere cykelruter til både mountainbikes og almindelige cykler. bydes både hvor I tilbydes flere aktiviteter og muligheder for afslapning.

ring gerne til os på telefon 70 15 41 41, hvis I skulle have spørgsmål. 

Gode bademuligheder

Gode bademuligheder

Hvert år rejser tusindevis af  turister til Gardasøen for at holde ferie, og dette er ikke uden grund. Gardasøen byder både på aktiviteter og afslapning, og så er der noget at lave for alle familiens medlemmer. De skønne byer omkring Gardasøen byder på hver sin charmerende specialitet. Lige fra den hyggelige by Limone, med alt i citrusfrugter, beliggende i den sydlige ende af Gardasøen, til Malcesine og svævebanen ved det 2218 meter høje Monte Baldo bjerg, til byen med en af Gardasøens længste havnepromenader "Saló" som mange ofte glemmer, fordi den ligger på Gardasøens vestlige bred. Men snyd ikke jer selv for byens store marked lørdag formiddag, hvor både lokale og turister kommer langvejs fra for at gøre et kup. 


Faciliteter på pladsen

Faciliteter på pladsen

Campingpladsen ligger i et roligt og børnevenligt område, men egner sig både til familier, venner og par, her finder I en hyggelig bar, en  legeplads og en lille forretning til de små indkøb. I skal lidt længere væk for at handle ind til større måltider. Omkring 500 meter fra campingpladsen kan I nyde et afslappende måltid på en dejlige restaurant med italienske specialiteter.

Oplevelser i området

Oplevelser i området

Tag børnene med i det oplevelsesrige Gardaland eller vand og oplevelses parken Caneva world, hvor børnene rigtig kan blive forkælet. Oplev den lille landsby San Felice del Benaco på søens vestside, som er spækket med kultur og historie og byder på som mange gode restauranter og markeder. Det er en helt særlig oplevelse at se katedralen i byen Desenzano, så den bør I ikke snyde jer selv for at se.