Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping La Garenne

Top Faciliteter
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Top Faciliteter
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)

Velkommen til Camping La Garenne

Campingpladsen La Garenne ligger smukt placeret i Dordogne i midten af smukke Frankrig. Pladsen ligger i et natursmukt område, hvor der er rig mulighed for at vandre, cykle og dyrke vandsport. I kan selvfølgelig også slappe af ved poolen eller nyde en pizza eller burger fra snackbaren. Hvis I har lyst til at få pulsen op på campingpladsen, kan I nyde de mange sportsfaciliteter, som pladsen stiller til rådighed. Læs mere
Læs mere
Luk
Generelt
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Underholdning
Underholdning (dag)
Højsæson
Sportsfaciliteter
Fiskeri
Tæt på pladsen, 8 km
Golfbane
18-hullers, 40 km

Boliger - Camping La Garenne

Camping La Garenne i hjertet af Frankrig

Alt om Camping La Garenne

Alt om Camping La Garenne

Camping La Garenne er en familievenlig campingsplads, hvor der både er plads til afslapning, sport og sjov. I kan nyde de mange tilbud på campingpladsen eller tage på udflugter i området, hvor der er parker, bjerge og søer. Hverken børn eller voksne kommer til at kede sig, når I bor på La Garenne. 

Highlights fra Camping La Garenne: 

  • Poolområde med stor pool og børnepool
  • Sjove aktiviteter for hele familien
  • Sport og spil
  • Kort afstand til søen Lac Eguzon
Pool og søstrand

Pool og søstrand

Trænger I til en dukkert i sommervarmen, så er der rig mulighed for det. Campingpladsen har et dejligt poolområde med to pools. De to pools er adskilt af et hegn, så det er et meget børnevenligt poolområde. Den ene pool er en stor pool, hvor I kan svømme og lege, mens den anden pool er en lille børnepool.

I kan også tage på udflugt til søen Lac Eguzon, der ligger fire kilometer fra campingpladsen. Her kan i svømme og dyrke vandsport.

Restauranter og barer

Restauranter og barer

Der er rig mulighed for at købe snacks, mad og drikkevarer på campingpladsen. La Garenne har en bar, hvor I kan købe snacks og forfriskende drikke. Der er desuden en snackbar, hvor I kan købe mad såsom pizza, burgere, fish and chips og pommes frites. 

Hvis I har brug for lidt flere muligheder, så kan I tage til centrum af Eguzon, der ligger blot 400 meter fra campingpladsen. Her finder I blandt andet et bageri, et pizzeria og en fransk restaurant.

Indkøbs- og shoppingmuligheder

Indkøbs- og shoppingmuligheder

Der er én kilometer til nærmeste supermarked, hvor I kan forsyne jer med alt det nøsvendige. I er altså altid lige i nærheden af indkøbsmuligheder. I Eguzon finder I desuden et apotek, et museum, et posthus og restauranter. Hver onsdag er der marked i Eguzon. Her kan I købe forskellige lokale produkter. I kan blandt andet købe mad og tøj.

Aktiviteter og underholdning

Aktiviteter og underholdning

Camping La Garenne er en børnevenlig campingplads, hvor der er masser af muligheder for børn og voksne. Der er blandt andet tennisbaner, trampoliner, volleybane, små cykler og udendørs legetøj. 100 meter fra campingpladsen finder I en stor multisportsbane, hvor der blandt andet er plads til at spille, fodbold og flyve med drager.

Campingpladsen arrangerer også sportsturneringer, som alle kan deltage i. En gang om ugen er der derudover arrangeret en gåtur i området, og hver onsdag er der pandekager på campingpladsen.

I området

I området

Når I bor på Camping La Garenne, er det oplagt at besøge nationalparken i Benne. Det er også oplagt at tage på vandreture i den smukke, franske natur. Har I lyst til at besøge nogle af de smukke slotte i området, kan I tage til Parnac eller Crozant. 

Kun fire kilometer fra campingpladsen finder I desuden søen Lac Eguzon, hvor der er rig mulighed for at dyrke vandsport. Her kan I svømme, ro i kano, sejle, stå på vandski og cykle på vandcykler. Hele familien vil elske at bruge en eller flere dage ved søen. Hvis I har lyst til at opleve nogle af de hyggelige, franske byer, kan I besøge Berry og Limousin, der ligger lige i nærheden af campingpladsen.