Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping La Garenne (Ardèche)

Alt det får I:
Fantastisk beliggenhed
Stor pool
Gode aktiviteter
Tæt på smuk flod
Top faciliteter
Afstand til
Flod: Direkte adgang
Antal standpladser
Antal: 136
Tætteste by
550 m
WiFi
Hele stedet (gratis)
Top faciliteter
Afstand til
Flod: Direkte adgang
Antal standpladser
Antal: 136
Tætteste by
550 m
WiFi
Hele stedet (gratis)

Velkommen til Sydfrankrig

Er I til afslappende camping i det skønne Frankrig om sommeren, så er Camping La Garenne måske jeres næste feriedestination med familien. Her er I tæt på skønne udendørsaktiviteter i naturen samtidig med, at I kan plaske rundt i en stor pool. Aktivitetsledere sørger for et underholdende aktivitetsprogram, der vil glæde både børn og voksne. Alt fra vinsmagning til guidede ture. I kommer ikke til at kede jer på Camping La Garenne! Læs mere
Læs mere
Luk
Generelt
Antal standpladser
Antal: 136
Grill ikke tilladt
Tætteste by
550 m
Swimmingpool
Udendørs pool
Ferskvand
Separat børnepool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Andre faciliteter
WiFi
Hele stedet (gratis)
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Cykeludlejning
Fiskeri
Tæt på stedet
Petanque
Sportsturneringer
Volleyball
Underholdning
Mini klub
Underholdning (dag)
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Butikker
Minimarked
Restauranter / barer
Restaurant
Pizzaria
Bar
Snackbar
Hund
Hund tilladt
Pladsstørrelse
Lille plads
Vandsport
Afstand til
Flod: Direkte adgang

Tilbring en skøn ferie på Camping La Garenne

Rummeligt poolområde på Camping La Garenne

Rummeligt poolområde på Camping La Garenne

Er I glade for vandsjov, så er I kommet til det rigtige sted. Camping La Garenne har en stor pool, hvor I kan svømme baner eller lege med jeres medbragte badedyr. Der er et skønt lille poolområde til de yngste medlemmer af familien med en farvestrålende rutsjebane og sjove sprøjtende figurer. Begge pools ligger i det hyggeligste fællesområde omgivet af grønne bjerge og frodige palmer. På terrassen kan I slappe af med en podcast eller en god bog på de behagelige liggestole, mens børnene plasker rundt.

Scenetisk flod i nærheden

Scenetisk flod i nærheden

Vil I gerne udforske floderne nær ved, kan I tage en cykeltur langs Eyrieux-floden eller Rhône-floden. Eller hvorfor ikke tage en tur med hele familien i kano på floden og betragte det smukke landskab? Mulighederne for vandhunde er mange, når I tjekker ind på Camping La Garenne (Ardéche).

Forkæl smagsløgene på Le Bistro

Forkæl smagsløgene på Le Bistro

Ingen fuldendt ferie uden lækre måltider, som man kan nyde sammen efter en lang dag i solen. På campingpladsens restaurant Le Bistro ved poolen, er der lækre lokale specialiteter som blandt andet Bøf Bourguignon. I kan også nyde andre retter som østrigsk schnitzel eller frisk italiensk pasta. Mulighederne er mange på restauranten, hvor der er en afslappende og velkommende stemning. Om onsdagen er der indonesisk aften, og der er frisklavede pizzaer dagligt.    

Masser sjove aktiviteter

Masser sjove aktiviteter

Om sommeren arrangeres der et væld af aktiviteter for hele familien på Camping La Garenne. Der er børneklub for de små, hvor de kan udfolde sig kreativt med maling eller sang og dans. Af og til kokkereres der med pandekager eller pizza. For de ældre er der sport såsom volleyball- eller bordtennisturneringer. Om aftenen er poolen lyst op, og hele familien kan få en dejlig oplevelse ved at deltage i barbecue med live musik.

Oplevelser i området

Oplevelser i området

Camping La Garenne ligger i et naturskønt område med en masse små og meget charmerende landsbyer. Der er en skøn middelalderby kaldet Mirmande nær ved, som har ry for at være en af de smukkeste i Frankrig. Derudover arrangerer campingpladsen også besøg til Crussol-slottet, som er et gammelt fort med en smuk placering over Rhône-dalen. Der er også mulighed for at udforske de dybe dale nær campingpladsen, som er omgivet af bjerge. Der er masser spændende oplevelser i vente i området omkring Camping La Garenne!