Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping La Grappe Fleurie

Alt det får I:
Hyggelig poolområde
Legeplads til familiens mindste
Aftenunderholdning for hele familien
Beliggende i Bourgogne-området
Top Faciliteter
Grill tilladt
Gas
Tennis
Indendørs pool
Opvarmet
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Top Faciliteter
Grill tilladt
Gas
Tennis
Indendørs pool
Opvarmet
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)

Nyd ferien på charmerende campingplads

Skal I campere i det franske Bourgogne-område? Så er Camping La Grappe Fleurie det oplagte sted! Især Camping La Grappe Fleuries hyggelige pool er et hit – både blandt børn og voksne. Her kan I boltre jer og slå jeres indre vandhunde løs, og der virkelig er lagt op til sjov og ballade. Det hyggelige område, Bourgogne, byder på masser spændende og sjove aktiviteter for hele familien, så glæd jer til at nyde ferien i det franske! Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Indendørs pool
Opvarmet
Solsenge ved poolen
Gratis
Sportsfaciliteter
Boule
Sportsturneringer
Bordfodbold
Bordtennis
Fiskeri
1.8 km
Cykeludlejning
500 m
Tennis
Billard / pool
Wellness faciliteter
Sauna
Hund
Hund tilladt
Til børnene
Legeplads
Pladsstørrelse
Lille plads
Underholdning
TV Rum
Underholdning (dag)
Højsæson
Organiserede udflugter
Butikker
Souvenirs
Minimarked
Vinhandel
Restauranter / barer
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Tørretumblere
Andre faciliteter
Information
Generelt
Pladsens terræn
Bakket
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Grill tilladt
Gas
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Lyon, 80 km
Tætteste by
100 m
Nærmeste marked
500 m
Nærmeste supermarked
4 km

Camping La Grappe Fleurie

Hyggeligt poolområde med plads til afslapning

Hyggeligt poolområde med plads til afslapning

Camping La Grappe Fleurie har et mindre poolområde. Her har hele familiens vandhunde mulighed for at forbrænde masser energi og nyde skønne ferietimer med vandplask! Poolområdet er overdækket og langs poolkanten finder I liggestole som I frit kan benytte, når vandplask skal skiftes ud med solbadning og afslapning. 

Mad og drikke på ferien

Mad og drikke på ferien

Har I brug for et afbræk fra jeres egen madlavning, har Camping La Grappe Fleurie og nærtliggende områder heldigvis mange muligheder for at spise ude. På pladsen har I eksempelvis mulighed for at spise jer mætte i velsmagende barbecue og lækre snacks. Blot 600 meter fra pladsen ligger den charmerende landsby Fleurie. Her finder I masser af restauranter – både fantastisk gourmet og restauranter til mindre priser. 

Underholdning for hele familien på Camping La Grappe Fleurie

Underholdning for hele familien på Camping La Grappe Fleurie

På Camping La Grappe Fleurie er der masser muligheder for hele familien er godt underholdt. Der arrangeres blandt andet vinsmagninger hver uge, samtidig med der arrangeres sjov aftenunderholdning. Underholdningen varierer fra aften til aften, og I kan blandt andet nyde dans, flotte shows, sang og musik. 

Natursmukt område med masser markeder

Natursmukt område med masser markeder

Camping La Grappe Fleurie ligger i et gudeskønt område, hvor I får mulighed for at se masser af smuk natur eller besøge hyggelige landsbyer, slotte, kirker, vinmuseer, håndværkere og vandreruter. Elsker I markeder, vil området især falde i jeres smag. Tæt omkring Camping La Grappe Fleuries findes nemlig et væld af lokale markeder. Markederne kan besøges på forskellige tidspunkter, men der vil typisk altid være et marked at gå til, uanset hvilken dag i ugen det er.

For de vininteresserede...

For de vininteresserede...

Er I vilde med overraskelser, natur og vin, er Bourgogne-området og Camping La Grappe Fleurie det oplagte feriested. Camping La Grappe Fleurie har en ideel beliggenhed i hjertet af Bourgognes mange vinmarker. Tager I på en af de mange vinruter, vil I opdage, hvor fascinerende hele oplevelsen er – både når det kommer til historier om vinproduktionen, arven og det kulturelle.

Campingplads tæt på masser muligheder

Campingplads tæt på masser muligheder

Skal børnene have en fed feriedag, kan I med fordel besøge Le Touroparc! Le Touroparc er en zoologisk have og forlystelsespark, som kun ligger 4 kilometer fra Camping La Grappe Fleurie. Her kan børnene virkelig have masser sjov med at se de mange dyr og få et godt grin i forlystelserne. Camping La Grappe Fleurie er altså en plads for både børnefamilier, vennepar og par uden børn. Der er aktiviteter for alle og det vigtigste er blot af nyde at kunne slappe af i hinandens selskab i smukke omgivelser.