Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping La Linotte

Alt det får I:
Dordognes unikke natur
Opvarmet pool med jacuzzi
Underholdningsprogram
Restaurant, bar og iskiosk
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Kul og gas
Fodbold
Restaurant
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Kul og gas
Fodbold
Restaurant

Nyd en afslappende badeferie på La Linotte

Er du på udkig efter sommerens feriedestination, så er Frankrig et godt bud. Tag familien med til det franske naturområde Dordogne, der byder på unik natur, fantastisk klima og charmerende landsbyer. Her kan du bo på den firestjernede campingplads La Linotte, der har alt det, du måtte have brug for på din ferie. Her er der plads til hele din familie, og det eneste, I skal gøre, er at nyde, at I endelig kan få en pause fra den travle hverdag. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Solsenge ved poolen
Jacuzzi / Whirlpool
Jacuzzi
Sportsfaciliteter
Bueskydning
Sportsturneringer
Fodbold
Basketball
Minigolf
Ridning
Antal: 8000
Bordtennis
Boule
Volleyball
Til børnene
Trampoliner / hoppeborg
Trampolin
Legeplads
Vandsport
Kanoudlejning
Antal: 4000
Underholdning
Underholdning (aften)
July - August
Underholdning (dag)
July - August
Butikker
Minimarked
Restauranter / barer
Restaurant
Snackbar
Bar
Take away
Pizzaria
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Handicap faciliteter
Toiletter
Tørretumblere
Strygejern
Børnefaciliteter (bad & toilet til børn)
Toiletter
Generelt
Sprog som tales
Fransk, Spansk, Engelsk
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Grill tilladt
Kul og gas

Velkommen til La Linotte

Smuk beliggenhed i Dordogne

Smuk beliggenhed i Dordogne

I det franske område Dordogne finder du en campingplads, der ligger placeret midt i den smukke natur og med en by lige om hjørnet. La Linotte er en campingplads, der har et øje for at passe godt på sine gæster og give dem alle forudsætninger for at kunne holde en uforglemmelig ferie. Du finder forskellige muligheder for både underholdning og afslapning på pladsen, og du kan se frem til blandt andet opvarmet pool, jacuzzi, børneunderholdning, fiskeri og mulighed for lækker spise. 

Sjove badefaciliteter på La Linotte

Sjove badefaciliteter på La Linotte

La Linotte har sørget for, at du altid kan få en dukkert i det varme sommervejr. Du finder nemlig en stor pool på pladsen, der bliver opvarmet, så den har den perfekte temperatur. Der er også en separat børnepool ved siden af den regulære pool, og I kan for eksempel glæde jer til at suse ned ad vandrutsjebanen. I finder også en dejlig badesø kun fem kilometer fra pladsen, som I nemt kan komme til. 
God restaurant og indkøbsmuligheder på pladsen

God restaurant og indkøbsmuligheder på pladsen

Bliver I sultne, så er der en god restaurant på pladsen, der tilbyder noget for enhver smag. Bestil de traditionelle franske retter, eller vælg en af de altid gode, klassiske retter. Slut aftenen af med en drink eller en sodavand i campingpladsens bar, hvor du kan nyde de sidste vågne timer inden sengetid. Hvis du mangler nogle småting til ferie, så kan du uden tvivl finde det i det lille supermarked, som der er på campingpladsen. Her finder du de mest basale varer såsom kolde drikke, mælk og mejeri, brød og pålæg. Vil du stadigvæk gerne handle stort ind, så kan du gøre dette i en af de nærliggende byer.
Aktiviteter på stedet

Aktiviteter på stedet

På pladsen er der nok at tage sig til, og hvad end du er barn eller sportsentusiast, så skal du nok blive underholdt. For de mindste vil der være børneklub samt en stor legeplads, hvor børnene kan lege løs. Der er også et underholdningsprogram for hele familien, og endelig kan du finde sportsaktiviteter som bordtennis, volleyball og minigolf.
Oplev flot natur i området

Oplev flot natur i området

Det fantastiske Dordogne er et område, hvor naturen er en oplevelse for sig. Her finder du en natur, der byder på mange forskellige scenarier, og især de smukke grotter i Lascaux er værd at besøge. Du kan også besøge de små landsbyer Domme og Laroque Gageac, hvor du vil finde kultur og verdensberømte huler. Og er du glad for vin, så er det med at kigge forbi Perigord Pourpre, der er kendt for sine fantastiske vine.