Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Masser aktiviteter til hele familien
Spændende område omkring pladsen
Både pool, børnepool og vandrutsjebane
Kun 600 meter til sandstrand
Top Faciliteter
Strandtype
Sand, 600 m
Vandrutsjebane
Rutsjebane (familie)
Udendørs pool
Grill tilladt
Gas
Multisportsbane
Fodbold
Top Faciliteter
Strandtype
Sand, 600 m
Vandrutsjebane
Rutsjebane (familie)
Udendørs pool
Grill tilladt
Gas
Multisportsbane
Fodbold

Velkommen til Camping La Maïre

Hvis du vil tage familien med på en skøn ferie i smukke omgivelser, så er campingpladsen La Maïre i Sydfrankrig et rigtig godt bud. Campingplasen byder på sjove aktiviteter for store og små. I kan eksempelvis nyde det store poolområde eller smutte til stranden, der ligger 600 meter væk. Hvis I vil have pulsen op, kan I nyde de sjove sportsaktiviteter på campingpladsen. I kommer ikke til at kede jer, når I holder ferie på Camping La Maïre. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
Strandtype
Sand, 600 m
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Rutsjebane (familie)
Udendørs pool
Separat børnepool
Solsenge ved poolen
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Multisportsbane
Billard / pool
Fitness
Fodbold
Basketball
Bordtennis
Boule
Minigolf
Volleyball
Til børnene
Spillehal
Legeplads
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Snackbar
Bar
Pizzaria
Take away
Restaurant
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Strygejern
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Generelt
Pladsens terræn
Flad
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Gas
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Omgivelser
Tætteste by
650 m

Camping La Maïre i Frankrig

Smukke omgivelser på camping

Smukke omgivelser på camping

I kommer til at holde ferie i smukke omgivelser, hvis I vælger La Maïre som feriedestination. Campingpladsen ligger i Languedoc-Roussillon-regionen i Sydfrankrig. Selve pladsen byder på et væld af oplevelser for store og små. I kan blandt andet spille petanque, brætspil og bordtennis på campingpladsen. De helt store attraktioner er dog pool og strand. Poolområdet er udstyret med alt det, der skal til for at børn og voksne kan nyde ferien. Samtidig ligger stranden blot 600 meter fra campingpladsen. Der mangler altså ikke noget, når I holder ferie på La Maïre.

Både pool og strand

Både pool og strand

Hele familien vil elske at holde ferie på campingpladsen. Der er nemlig rig mulighed for at plaske i vand og for at nyde solens stråler. I campingpladsens poolområde er der både en stor pool og en børnepool. Der er desuden en sjov vandrutsjebane, hvor børnene kan lege i timevis. Er I mere til strand og hav, så skal I ikke langt væk. Blot 600 meter fra campingpladsen ligger Plage Sérignan, hvor I kan dase i sandet og bade i Middelhavet.

Restaurant, bar og indkøb

Restaurant, bar og indkøb

Campingpladsen har et bredt udvalg af barer og restauranter, hvor I kan nyde forfriskende drikke og lækker mad. Pladsen har både en bar, en restaurant, et pizzeria og en snackbar. Hvis I helst vil nyde maden hjemme, kan I tage den med som takeaway. I kommer ikke til at mangle noget, når I bor på La Maïre. Campingpladsen har et lille supermarked, hvor I kan købe det mest nødvendige. I kan sagtens lave et let og lækkert måltid af de varer, I kan købe i butikken. I supermarkedet kan I desuden købe læsestof i form af aviser og blade.

Et væld af aktiviteter

Et væld af aktiviteter

Der er masser af underholdning, når I bor på La Maïre. Her er der nemlig rig mulighed for at dyste i forskellige sportsgrene. I kan eksempelvis tage et spil bordtennis, minigolf billard eller petanque. I kan også holde formen ved lige i fitnesscenteret eller slappe af med tv eller brætspil. De mindste kan desuden den store legeplads, der findes på campingpladsen. Campingpladsen tilbyder også masser af underholdning til gæsterne. I kan eksempelvis spise gode middage til en af de mange temaaftener, som La Maïre arrangerer. Der er også danseaftener for hele familien og skumfest for børn og teenagere.

Tag ud i omgivelserne

Tag ud i omgivelserne

La Maïre ligger i et naturskønt område, hvor det er oplagt at gå på opdagelse. I kan eksempelvis leje cykler og opleve den smukke, sydfranske kyst. Hvis I har lyst til at tage på shopping eller at gå på opdagelse i historien, så kan I besøge byen Béziers. Her kan I blandt andet besøge en adventurepark, opleve en katedral og shoppe i byens butikker. Forlystelsesparken Europark Vias Plage ligger desuden kun 15 kilometer fra campingpladsen. Her kan hele familien nyde en sjov dag.