Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Gode indkøbsmuligheder
Kæmpe poolområde med plads til store og små
Spændende byer i nærheden
Masser aktiviteter for store og små
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 500 m
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Mini klub
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Gas
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 500 m
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Mini klub
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Gas

Nyd en afslappende badeferie på La Marina de Carnet

Ved foden af Pyrenæerne og Middelhavets smukke sandstrande finder du La Marina de Carnet. En fire hektar stor campingplads, der med sin beliggenhed i det sydlige Frankrigs varme klima indbyder til en afslappende ferie med masser af sjov for hele familien. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
500 m
Strandtype
Sand, 500 m
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Separat børnepool
Indendørs pool
Opvarmet, Fleksibel overdækn.
Jacuzzi / Whirlpool
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Underholdning (aften)
Højsæson
Junior klub
Teenage klub
TV Rum
Underholdning (dag)
Højsæson
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Frisør
Supermarked
Lille udvalg, Højsæson
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
Gas
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Større hunde ikke tilladt
Omgivelser
Tætteste by
3 km
Restauranter / barer
Bar
Højsæson
Pizzaria
Restaurant
Højsæson
Snackbar
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Mod betaling
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Basketball
Billard / pool
Bordfodbold
Bordtennis
Cykeludlejning
Fodbold
Multisportsbane
Petanque
Til børnene
Legeplads
Wellness faciliteter
Massage
Betales på pladsen

Velkommen til La Marina de Carnet

La Marina de Carnet

La Marina de Carnet

Campingpladsen ligger i smukke omgivelser i Canet-en-Roussillon i det sydlige Frankrig. Og der er et væld af oplevelser i vente for hele familien på denne grønne campingplads, der ligger tæt på Middelhavets hvide sandstrande. På campingpladsen finder I et stort opvarmet poolområde med bassiner til både børn og voksne, hvor I kan bade og slappe af i timevis. Der er også flere boldbaner med mulighed for at spille fodbold, basketball og petanque, og familiens yngste kan lege på campingpladsens legeplads. Der er også rig mulighed for at tage på udflugt i de naturskønne omgivelser, som byder på flere kulturelle seværdigheder.

Enormt poolområde og fantastiske strande

Enormt poolområde og fantastiske strande

Familiens vandhunde kommer ikke til at kede sig på La Marina de Carnet der rummer en 900 m2 stor vandpark med flere vandrutsjebaner. Her kan børnene boltre sig i børnebassinet, og forældrene kan slappe af og nyde solen i de liggestole, der er opstillet ved poolkanten. I kan også pakke strandtasken og tage en tur til stranden i Canet-en-Roussillon, der er en populær badeby. Her er der også mulighed for at dyrke flere former for vandsport, blandt andet vandski, kitesurfing og paddle boarding.

God restaurant, takeaway og bar

God restaurant, takeaway og bar

På campingpladsen finder I en restaurant med en udendørs terrasse, hvor I både kan spise morgen-, middags- og aftensmad. Det er også muligt at bestille takeaway pizza, hvis I foretrækker at spise i mere afslappede rammer. Trænger I til is, kolde drikkevarer eller søde sager i form af churros eller pandekager i løbet af dagen, ligger der en kiosk ved poolområdet, som sælger dette. Der er desuden en bar på campingpladsen med både indendørs og udendørs servering. Her kan I også se vigtige sportsbegivenheder, mens I nyder en kold forfriskning.

Daglige indkøb og shopping

Daglige indkøb og shopping

Dagens avis, lokale delikatesser, brød og kager og andre småfornødenheder kan I købe i campingpladsens lille købmandsbutik. Søger I et større udvalg af butikker og tage på en hyggelig shoppetur, kan I tage en tur til den fine by, Canet-en-Roussillon.

Rig mulighed for at more sig på La Marina de Carnet

Rig mulighed for at more sig på La Marina de Carnet

Der er underholdning for hele familien på La Marina de Carnet, og hverken børn eller voksne kommer til at kede sig på campingpladsen, der emmer af aktiviteter. I kan kombinere afslapning med leg i campingpladsens store vandland, der blandt andet består af et børnebassin samt flere vandrutsjebaner. Liggestolene, der er opstillet langs poolkanten, gør det muligt at slappe af og nyde solen. På campingpladsen er der også forskellige sportsfaciliteter, blandt andet forskellige boldbaner med mulighed for at spille fodbold, basketball og petanque. Hvis familiens yngste søger jævnaldrende at lege med, kan de hygge sig i børneklubben hver formiddag fra mandag til fredag, hvor der er sjove aktiviteter på programmet. Og om aftenen er der underholdning for hele familien, når campingpladsen inviterer til danseaften, karaoke, banko og andre sjove arrangementer.

Autentiske oplevelser og spændende byer

Autentiske oplevelser og spændende byer

Også uden for campingpladsen er der masser af oplevelser i vente. Med sin placering i naturskønne omgivelser tæt på Pyrenæerne og Middelhavet er det oplagt at udforske den smukke natur. Området er også særligt kendt for sin gastronomi og for sine mange vingårde, der er et besøg værd. I kan også tage på en længere udflugt til Spanien, som kun ligger 45 km fra campingpladsen. I den forbindelse kan Barcelona anbefales. Her finder I både charmerende restauranter, hyggelige gader og spændende kulturelle seværdigheder.