Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping La Pinède (Cap d'Agde)

Alt det får I:
Skøn udendørs pool
Blot 10 min til strand
Sjove sportsfaciliteter
Lækker restaurant
Top Faciliteter
Strandtype
Sand, 7 km
Udendørs pool
Opvarmet
Grill tilladt
El
Multisportsbane
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Top Faciliteter
Strandtype
Sand, 7 km
Udendørs pool
Opvarmet
Grill tilladt
El
Multisportsbane
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)

Velkommen til Camping La Pinède (Cap d'Agde)

Tag til smukke Sydfrankrig, og få aktiviteter og underholdning for hele familien på campingpladsen La Pinède. Campingpladsen ligger i området Agde, i kørsels afstand fra den kulturelle by Narbonne og den super hyggelige Cap d’Agde, som byder på ægte sydfransk charme, masser af shopping og restauranter. Denne Campingplads byder på et hyggeligt mindre poolområde med udsigt over naturen og indbyder til ro og familiehygge. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 5,1 - 20 km
Strandtype
Sand, 7 km
Swimmingpool
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Opvarmet
Pladsstørrelse
Lille plads
Generelt
Egnet til
Børn (5-11 år), July - September, Teenagere (12+), July - September
Grill tilladt
El
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Multisportsbane

Camping La Pinède (Cap d'Agde) i Frankrig

Mange faciliteter til børn

Mange faciliteter til børn

La Pinède er det perfekte sted til børnefamilien, da campingpladsen tilbyder aktiviteter til alle aldersgrupper. Campingpladsen tilbyder eksempelvis en børneklub for børn i aldersgruppen 4-11 år og en teenageklub til teenagere i aldersgruppen 12-15 år. Hele familien kan nyde det store poolområde, hvor der er plads til at boltre sig i vand og til at slappe af på liggestolene. I kan desuden dyste i diverse sportsgrene og nyde den daglige underholdning, som campingpladsen arrangerer.

Lækker strand og pool

Lækker strand og pool

La Pinède har en opvarmet pool, vandrutsjebaner og børnepool, hvor store og små kan svømme, bade og nyde solens stråler. Hvis I har lyst til at nyde havvandet og sandstranden, skal I blot gå én kilometer. I får rig mulighed for at dyrke vandsport på stranden omkring campingpladsen. Her kan I kitesurfe, windsurfe og stå på jetski. I kan også dykke, fiske, sejle og ro, så der er masser at tage sig til. 

Indkøb eller på restaurant

Indkøb eller på restaurant

Campingpladsen har en snackbar ved poolen, så I kan hurtigt få et lækkert måltid. Byen omkring campingpladsen har talrige restauranter, så I kan med garanti finde lækker mad til børn og voksne. De nærmeste indkøbsmuligheder ligger lidt under to kilometer fra campingpladsen. Der er også masser af muligheder for at handle i byen Cap d’Agde, hvis centrum ligger syv kilometer fra campingpladsen. Her kan I købe mad, tøj, vin, souvenirs og meget mere.

Kom rundt i nærområdet

Kom rundt i nærområdet

I kommer ikke til at kede jer, når I holder ferie på La Pinède. Hvis I alligevel har lyst til at opleve mere, byder byen Cap d’Agde på talrige oplevelser for store og små. Her er tennisbaner, golfbaner, klatrevægge og spa- og fitnesscentre. I kan også ride på heste, tage på kasino og dyrke vandsport som windsurfing, dykning og roning. Børnene vil elske byens mange temaparker. Tag dem eksempelvis med i vandland, forlystelsespark eller dinosaurpark.