Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping La Pomme de Pin

Alt det får I:
Familievenlig campingplads
Smukt område omkring pladsen
Imponerende poolområde og vandland
Masser sjove aktiviteter og faciliteter på pladsen
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand, 200 m
Vandrutsjebane
Underholdning (aften)
Højsæson
Mini klub
Højsæson
Grill tilladt
Gas
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand, 200 m
Vandrutsjebane
Underholdning (aften)
Højsæson
Mini klub
Højsæson
Grill tilladt
Gas

Velkommen til Camping La Pomme de Pin

Tag familien med til det skønne Frankrig, hvor der venter jer en uforglemmelig ferieoplevelse med godt vejr, oplevelser og afslapning. Frankrig er en vaskeægte drømmedestination, når det kommer til et sted for en god familieferie. Du finder både god mad, strande, natur og storby i landet og oftest inden for en overkommelig afstand. Og så finder du den firestjernede campingplads La Pomme de Pin, der sørger for, at I får en ferie ud over det sædvanlige. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Hav/sø: 0,25 - 1 km
200 m
Strandtype
Sand, 200 m
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Indendørs pool
Opvarmet, Fleksibel overdækn.
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Fitness
Fodbold
Bordtennis
Cykeludlejning
Multisportsbane
Ridning
Tæt på pladsen
Billard / pool
Volleyball
Boule
Wellness faciliteter
Massage
Til børnene
Spillehal
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Hoppeborg
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Antal: 332
Underholdning
Underholdning (aften)
Højsæson
Mini klub
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
Butikker
Lokale produkter
Supermarked
Lille udvalg
Restauranter / barer
Snackbar
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Generelt
Pladsens terræn
Flad
Grill tilladt
Gas
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)

Camping La Pomme de Pin i Frankrig

Ferie i smukke Vendée

Ferie i smukke Vendée

Nyd en sommerferie i de perfekte omgivelser under sydens sol, hvor I besøger det dejlige område Vendée, som ligger ud til kysten. Her ligger La Pomme de Pin, der er en campingplads, der har sat familieferier og underholdning i højsædet. Der vil være noget for enhver smag og alder, men vi tør godt røbe, at pladsen er et sandt paradis for familiens vandhunde. Med en ferie på pladsen kan I se frem til at nyde godt af et væld af forskellige aktiviteter og faciliteter.

Flot poolanlæg og strand

Flot poolanlæg og strand

La Pomme de Pin er en af de campingpladser, der har et poolområde, som du kun kan blive imponeret over. Først og fremmest finder du hele tre separate pools, hvoraf den ene er overdækket hele året. Men du finder også et vandland, hvor der er flere vandrutsjebaner, og den ene er en af de helt store. Vil du også gerne en tur på stranden, så skal placeringen ikke være til nogen hindring for dig. Du finder nemlig en strand lige i baghaven af pladsen, hvor du kan tage en velfortjent dukkert i det perfekte badevand.

Supermarked og snackbar

Supermarked og snackbar

I stedet for at skulle bruge tid på at lave mad i løbet af dagen kan du nemt tage et smut forbi pladsens snackbar, der har alt det, som I måtte få lyst til i løbet af dagen. Her kan I klare den daglige frokost, få jer en kold is eller noget helt tredje. Der er også mulighed for at få en kold øl eller drink i pladsens bar om aftenen, så du kan nyde dagens sidste vågne timer inden sengetid. Indkøb skal være nemt og bekvemt. Derfor er der et supermarked på pladsen, der har et godt udvalg af forskellige varer på hylderne. Her finder du alt fra frostvarer og mejeriprodukter på køl til de mange gode snacks og kolde drikke, som du ofte går på jagt efter i sommerens supermarkeder.

Underholdning på feriestedet

Underholdning på feriestedet

Der er nok at gå i kast med på pladsen, hvad end man er en vandhund, sportsmand eller noget helt andet. Børnene får fornøjelsen af et sandt børneparadis både til vands og til lands med de store legepladser og vandrutsjebaner, hvor de kan bruge flere timer. For de voksne er der en wellnessafdeling, der kalder på ro og afslapning. Og så er der mange aktiviteter for både børn og voksne i løbet af dagen, hvor børnene kan deltage i f.eks. børneklub og hygge omkring de søde og sjove maskotter.

Væld af muligheder i området

Væld af muligheder i området

Pladsens placering i det skønne område Vendée åbner op for et væld af muligheder. Tag børnene med til den nærliggende forlystelsespark Beau Land Park, der ligger kun 500 m fra pladsen. I kan også udforske det smukke område på cykel en dag og nyde den franske natur. Og så finder I storbyen Nantes kun en times kørsel fra pladsen, hvor der er kultur, shopping og charme for alle pengene.