Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping la Pommeraie

Alt det får I:
Smukke, grønne omgivelser
Opvarmet pool med rutsjebane
Sportsaktiviteter
Masser af naturseværdigheder
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Multibane
Mini klub
Vandrutsjebane
Lazy river
Underholdning (aften)
Udendørs pool
Opvarmet
Udendørs pool
Ferskvand
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Multibane
Mini klub
Vandrutsjebane
Lazy river
Underholdning (aften)
Udendørs pool
Opvarmet
Udendørs pool
Ferskvand

Camping i grønne omgivelser

Lige ved foden af Europas største vulkan finder du den charmerende, firestjernede Camping La Pommeraie. Med en unik beliggenhed i 700 meters højde byder campingpladsen på et væld af attraktioner og faciliteter, der danner grundlag for en ideel familieferie i det fantastiske område af Frankrig kaldet Midi-Pyrénées. Her finder du nemlig både indendørs og udendørs pool, legeplads, egen restaurant og selvfølgelig den helt unikke udsigt over den nærliggende Cére-dal og Cantal-bjergene Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Multibane, Lazy river
Udendørs pool
Ferskvand, Opvarmet
Separat børnepool
Ferskvand
Indendørs pool
ferskvand, Opvarmet, Fleksibel overdækn.
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Underholdning (aften)
Underholdning (dag)
Andre faciliteter
Information
Butikker
Minimarked
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
138 km
Nærmeste supermarked
3.5 km
Tætteste by
7 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Antal: 100
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Basketball
Bueskydning
Fodbold
Multisportsbane
Petanque
Tennis
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg

Velkommen til Camping la Pommeraie

I området omkring Camping La Pommeraie

I området omkring Camping La Pommeraie

En af de største fordele og attraktioner ved en ferie på Camping La Pommeraie er uden tvivl campingpladsens fantastiske placering. Inden for få kilometers afstand kan du opleve helt unikke naturseværdigheder såsom udforskning af Europas største vulkan La Cantal eller vandreture i den billedskønne Cère-dal.  

Hav det sjovt i vandet

Hav det sjovt i vandet

Den franske sol kan være bagende, og temperaturerne sniger sig hurtigt højt op på en varm sommerdag. Heldigvis er der helt ideelle muligheder for at køle sig ned med en tur i vandet i Camping La Pommeraies helt eget vandland. Vandlandet byder på et væld af forskellige badefaciliteter, der kan behage og underholde både børn og voksne. La Pommeraies vandland byder eksempelvis på: 

  • En stor udendørs swimmingpool 

  • Opvarmet indendørs bassin  

  • Et soppebassin til familiens mindste 

  • En imponerende, lang rutsjebane  

  • Forskellige former for vandspil og -leg 

  • Mindre spaområde med vandterapi  

  • Solariefaciliteter med helt unik udsigt over de smukke Cantal-bjerge. 

Spisemuligheder ved Camping La Pommeraie

Spisemuligheder ved Camping La Pommeraie

Selvom campingpladsen ligger tæt på flere lokale spisesteder, vil I højst sandsynligt opleve at kunne få dækket de fleste af jeres behov direkte på Camping La Pommeraie. Her finder I nemlig flere forskellige muligheder for at købe mad, uanset om I ønsker at forkæle jer selv med et restaurantbesøg eller foretrækker selv at stå bag gryderne. I campingpladsens snackbar kan I købe forskellige mindre, friske måltider såsom is, smoothies, vafler, cocktails og morgenmadsservering.  

Hvis I ønsker at skrue helt op for ferieafslapningen og overlade madlavningen til andre hænder, kan I med fordel vælge at lægge et besøg forbi Camping La Pommeraies egen restaurant, der hver aften serverer hjemmelavet mad i hyggelige omgivelser. Menuen skifter hver uge, og restauranten byder desuden på buffet, så hele familien skal nok kunne finde noget, de kan lide. 

Indkøbs- og shoppingmuligheder

Indkøbs- og shoppingmuligheder

Der er gode muligheder for at få dækket de mest basale behov direkte på campingpladsen ved La Pommeraies købmand. Her kan I nemlig finde et velassorteret udvalg af lækre, lokale og friske specialiteter og råvarer samt de fleste almindelige produkter til hverdagen.  

Leder I efter noget mere særligt, eller foretrækker I bare at kunne shoppe i en butik med et større udvalg, kan I tage turen ind til den nærliggende by Vic-Sur-Cére. Her finder I supermarkeder, lokale markeder, apoteker, detailforretninger, restauranter, barer og meget mere.  

Aktiviteter og underholdning

Aktiviteter og underholdning

I skal ikke være bekymrede for at komme til at kede jer under jeres ophold på Camping La Pommeraie. Campingpladsen tilbyder nemlig alle deres gæster at deltage i et underholdningsprogram – ganske gratis! Der er masser af forskellige aktiviteter at give sig i kast med, og der er både muligheder for børn og voksne: 

  • Send ungerne afsted på campingpladsens egen ’magiker-skole’, hvor de kan gå i troldmandslære og øve sig i tryllekunstner.  

  • Køl af i La Pommeraies eget vandland, der både tilbyder actionfyldte rutsjebaner til vovehalsene og mere afslappende spafaciliteterne til livsnyderne.  

  • Mød dine medcampister til den daglige aftenunderholdning, hvor alle gæster er inviteret til familieunderholdning med musik, dans, spil og konkurrencer for både store og små.