Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping La Presqu'île

Alt det får I:
Flot campingplads i gåafstand til strand
Laguneformet pool med børneafdeling
Gode faciliteter på pladsen
Mange muligheder omkring campingpladsen
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 400 m
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Legeplads
Bordtennis
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 400 m
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Legeplads
Bordtennis

Velkommen til Camping La Presqu'île

La Presqu'île ligger i den sydligste del af den franske riviera. La Presqu'île er en rigtig familieplads, da den egner sig godt til både voksne og børn. Den ligger blot 400 m fra den nærmeste strand, hvor man kan opleve det azurblå vand. På selv campingpladsen kan man også finde en swimmingpool, som er formet som en lagune. Hertil er der også en børneafdeling til de mindre børn. Ved receptionen kan man finde en lille butik og til de tørstige og brødflove, er der også en snackbar og en lille, hyggelig restaurant. Der bliver arrangeret massere af aktiviteter på campingpladsen som egner sig til alle aldersgrupper og interesser. I nærheden kan man tage færger ud til øerne, Poquerolles og Port-Cros, som har uspoleret natur. Derudover, ligger Toulon, Marseille, Cannes og Nice indenfor overkommelig afstand. Samtlige af disse byer kan anbefales at besøge. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
Strandtype
Sand, 400 m
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Opvarmet
Separat børnepool
Med legeredskaber, Opvarmet
Solbadningsområde
Sten
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Organiserede udflugter
TV Rum
Underholdning (dag)
Højsæson
Andre faciliteter
Hæveautomat
På pladsen
Information
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Butikker
Supermarked
Lille udvalg
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill ikke tilladt
PC med Internet
Pladsens terræn
Terasser
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Omgivelser
Tætteste by
10 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Bar
Isbod
Pizzaria
Restaurant
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Strygejern
Tørretumblere
Mod betaling
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Basketball
Billard / pool
Bordfodbold
Bordtennis
Cykeludlejning
Fodbold
Petanque
Sportsturneringer
Volleyball
Zumba
Til børnene
Legeplads
Vandsport
Kajakudlejning
Kanoudlejning

Velkommen til Camping La Presqu'île

La Presqu'île

La Presqu'île

La Presqu'île ligger i den sydligste del af den franske riviera. La Presqu'île er en rigtig familieplads, da den egner sig godt til både voksne og børn. Ved receptionen kan man finde en lille butik og til de tørstige og brødflove, er der også en snackbar og en lille, hyggelig restaurant. Der bliver arrangeret massere af aktiviteter på campingpladsen som egner sig til alle aldersgrupper og interesser. Der er en legeplads, hvor børn kan brænde lidt krudt af og hvis hele familien vil være aktive, kan man leje cykler (også med børnesæde). Der er også bordtennis og en nærliggende tennisbane til de ketsjerkyndige. Wi-fi er gratis i udvalgte områder, hvis man ønsker wi-fi på hele området, skal man betale et mindre beløb. 

Bademuligheder

Bademuligheder

La Presqu'île ligger blot 400 m fra den nærmeste strand, hvor man kan opleve det azurblå vand. På selv campingpladsen kan man også finde en swimmingpool, som er formet som en lagune. Hertil er der også en børneafdeling til de mindre børn. Begge pools er opvarmede og solsengene er gratis at ligge i.

Hvor spiser vi?

Hvor spiser vi?

Ved receptionen kan man finde en lille butik og til de tørstige og brødflove, er der også en snackbar og en lille, hyggelig restaurant. Her kan man bestille take-away og spise sin mad i sit mobilhome, eksempelvis. Ellers kan man tage maden med ned til stranden og nyde solnedgangen til sin aftensmad. Der er også muligheder for at spise på restaurant i nærheden. Der ligger en masse gode restauranter indenfor gåafstand af campingpladsen, som serverer franske specialiteter, samt internationale retter. 

Om området og aktiviteter

Om området og aktiviteter

På campingpladsen er der massere af muligheder for aktiviteter. Man kan plaske rundt i pladsens egen pool eller spiller tennis. Der er også petanquebaner og en legeplads. Der er også mulighed for at komme ud og dykke i vandet. Hvis dette ønskes kan man spørge om hjælp i receptionen. Toulon er den større by, som ligger nærmest campingpladsen, og den er helt sikkert et besøg værd. Toulon var en af de vigtigste byer i den franske flådehistorie.  I nærheden kan man tage færger ud til øerne, Poquerolles og Port-Cros, som har uspoleret natur. Derudover, ligger Marseille, Cannes og Nice indenfor overkommelig afstand. Samtlige af disse byer kan anbefales at besøge.