Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping La Presqu'Île du Barcarès

Alt det får I:
Indkøb på campingpladsen
Rigtig gode bademuligheder
Gode faciliteter og restaurant
Familievenligt og hyggeligt
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand, 3 km
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Højsæson
Grill tilladt
Gas
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand, 3 km
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Højsæson
Grill tilladt
Gas

Velkommen til Camping La Presqu'Île du Barcarès

Er du på udkig efter et dejligt sted, hvor du kan holde ferie med hele familien? Så bør du kigge nærmere på den franske campingplads La Presqu'Île du Barcarès. Pladsen byder hele familien og vennepar velkomne med et dejligt poolområde og forskellige aktiviteter og underholdning. Du kan eksempelvis udfordre dine venner i en omgang tennis eller nyde en cocktail i baren. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til hav
Strandtype
Sand, 3 km
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Separat børnepool
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Underholdning (dag)
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Minimarked
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Gas
Sprog som tales
Tysk, Fransk
WiFi
På hele pladsen (gratis nogle områder)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Større hunde ikke tilladt
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
21 km
Nærmeste supermarked
2 km
Nærmeste togstation
21 km
Tætteste by
3 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Isbod
Restaurant
Snackbar
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Basketball
Bordtennis
Cykeludlejning
Fodbold
Volleyball

Camping La Presqu'Île du Barcarès i Frankrig

Naturskøn oase

Naturskøn oase

Denne 4-stjernet campingplads egner sig til et bredt publikum og mange forskellige aldersgrupper. Uanset om du drømmer om en aktiv eller afslappende ferie, så kan du få det på denne plads. Omgivelserne er rolige og naturskønne, og der er aktiviteter for ethvert behov. Du kan eksempelvis nyde dagene ved den store pool og blive underholdt af en skøn musical om aftenen.

Pool og tæt på strand

Pool og tæt på strand

Campingpladsens område med pools opfordrer hele familien til mange timers sjov og afslapning. Du kan koble helt af ved at lægge dig på en af de skønne liggestole eller sætte dig i det varme boblebad. Her er der garanti for ren afslapning. Imens kan de mindste børn få glæde af børnepoolen eller den store 200 meter lange opvarmede pool. Her er der desuden en vandrutsjebane, som kan benyttes af alle modige gæster. Helt tæt på pladsen finder du Middelhavet og en skøn sandstrand, som kan benyttes af alle gæster, der vil nyde lyden af havets bølger.

Restaurant i skønne omgivelser

Restaurant i skønne omgivelser

På campingpladsen kan du både få stillet sulten eller tørsten. Der er nemlig en lækker restaurant, som laver måltider for alle smagsløg. Her kan du eksempelvis få pizza, som du enten kan bestille som takeaway eller spise i restaurantens skønne omgivelser. Foruden en restaurant er der en bar på campingpladsen, som serverer kolde drikkevarer for ethvert behov. Du kan eksempelvis nyde en skøn cocktail eller en frisk sodavand i det varme sommervejr. Er du på udkig efter en snack eller en is, kan du også få dækket dette behov på pladsen. Her finder du nemlig også en snackbar samt en isbod, som glæder både store og små.

Indkøbsmuligheder

Indkøbsmuligheder

Campingpladsens købmand har et fint udvalg af varer, som du kan få brug for under dit ophold. Det er også her, du kan købe friskbagt brød om morgenen. Kunne du tænke dig at få et minde med hjem, så er der rig mulighed for det i pladsens souvenirshop, hvor du finder forskellige sjove ting, som vil få dig til at tænke tilbage på den skønne ferie, som du har haft.

Underholdning til hele familien

Underholdning til hele familien

Der er både underholdning og aktiviteter for hele familien på denne campingplads. Du kan eksempelvis udfordre din familie i tennis eller en form for boldspil på multisportspladsen. Derudover kan I alle nyde skønne aftener på campingpladsen med musical, shows, karaoke og diverse temaaftener. Alle sportsinteresserede kan deltage i forskellige sportsturneringer. Her er der ligeledes noget for enhver aldersgruppe. Derudover tilbydes der forskellige former for fitness, dans og yoga, så du kan få rørt kroppen, hvis du har lyst til det. Alle børn kan blive underholdt i enten mini- eller teenclub, som tilbyder forskellige sjove aktiviteter dagen lang. Det kan være dans, maling eller vandkamp. For de mindste er der desuden en dejlig legeplads til rådighed.

Udforsk omgivelserne

Udforsk omgivelserne

Denne skønne, familievenlige campingplads er beliggende tre kilometer fra Barcerés – helt tæt på Middelhavet, søen Laucate og med udsigt til Mount Canigou. Selvom der er meget at lave på selve campingpladsen, er der også forskellige aktiviteter at lave i det nærliggende område. Du kan eksempelvis besøge nogle af de omkringliggende sandstrande, som byder på hvidt sand og turkisblåt hav. Her er der garanti for ren afslapning i smukke omgivelser. Vil du udforske havet yderligere, kan du gøre det på jetski, ved dykning eller forskellige former for surfing. Du har også rig mulighed for at leje en båd, så du kan tage på sejltur. Derudover finder du i området mange gastronomiske oplevelser og vinmarker. Desuden ligger Spanien blot 60 kilometer væk, så hvis du har mod på det, kan du også med fordel besøge dette land, når du er i området.