Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping La Réserve

Alt det får I:
Stort poolkompleks med vandrutsjebaner
Privat sandstrand med direkte adgang fra campingpladsen
Underholdning dagen lang
Spændende nærområde
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
100 m
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Mini klub
Legeplads
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
100 m
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Mini klub
Legeplads

Slip ungerne løs i det store poolområde!

Uanset om I er til vilde rutsjebaner, afslapning på stranden eller måske endda en sejltur over søen, kan I finde det hele hos Camping La Réserve! Med et stort poolkompleks, privat sandstrand og timevis af sjov og underholdning, kan I med garanti finde noget for jer. Så læn jer tilbage, lad ungerne lege frit i det store poolområde og nyd ferien på Camping La Réserve i Sydfrankrig! Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til hav
Strandtype
100 m
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Separat børnepool
Indendørs pool
Opvarmet
Solsenge ved poolen
Underholdning
Mini klub
Junior klub
Underholdning (dag)
Butikker
Supermarked
Lille udvalg
Generelt
WiFi
Afgrænset område (gratis nogle områder)
Hund
Hund ikke tilladt
Pladsstørrelse
Stor plads
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
mod betaling
Sportsfaciliteter
Basketball
Bordtennis
Bueskydning
Cykeludlejning
mod betaling
Fiskeri
På pladsen (sø eller flod)
Fitness
Udendørs
Fodbold
Håndbold
Minigolf
Multisportsbane
Petanque
Tennis
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Spillehal
Wellness faciliteter
Jacuzzi

Velkommen til Camping La Réserve

Pools til ethvert behov

Pools til ethvert behov

Hos Camping La Réserve ved de, at alle har forskellige præferencer, når det kommer til poolområder - og det har de i den grad sørget for at imødekomme. Med en stor udendørs pool, børnepool med legeområde, vandrutsjebaner og indendørs pool med jacuzzi, har de sørget for at dække de flestes behov. Der er naturligvis også masser plads i poolområdet til at man kan slappe af på en liggestol og arbejde på sin lækre feriekulør.

Privat sandstrand

Privat sandstrand

Skulle man dog være mere til at mærke sandet mellem tæerne, er dette selvfølgelig også muligt hos Camping La Réserve. På den private sandstrand, der ligger med direkte adgang fra campingpladsen, kan I slappe af eller lege i den skønne sø Biscarrosse. I kan også leje en båd eller afprøve en ny vandsport. Her kan familien få mange timer til at gå!

Masser underholdning dagen lang

Masser underholdning dagen lang

Ingen campingplads uden et hav af underholdning! Hos Camping La Réserve skal de nok sørge for at holde jer underholdt med shows på den udendørs scene, underholdning på stranden og sågar fire forskellige børneklubber for alle aldre. I kan også tage underholdningen i egen hånd og gå en tur i spillearkaden, dyste i et slag tennis eller leje en cykel og tage på en skøn tur rundt på campingpladsen eller ud til havet!

Restaurant og barer

Restaurant og barer

På campingpladsen finder I en fantastisk restaurant, hvor I kan finde både franske klassikere og internationale favoritter, som børnene med garanti vil elske. Skal I have en kold drink efter aftensmaden, kan I besøge en af campingpladsens to barer, der serverer lige det, I vil have. Vil I hellere hygge om aftensmaden derhjemme, har Camping La Réserve naturligvis også et lille supermarked, hvor I kan købe basisvarer.

Området omkring campingpladsen

Området omkring campingpladsen

Skulle I få lyst til at begive jer uden for campingpladsen en dag, er der masser spændende udflugter i nærområdet. I kan blandt andet tage bilen til Europas højeste klit, Dune du Pilat, og se hvem der kommer først til toppen, eller til Dax, en hyggelig og fredfyldt spaby. Er I mere til spænding i bølgerne, kan I tage til Hossegor, hvor I med garanti vil finde kvalitetsbølger, perfekt til surfing.