Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Lækkert poolanlæg med vandrutsjebaner
Privat strand
Tæt på byen, Civitanova med marked og cafeer
Masser af sport og underholdning
Top faciliteter
Strandtype
Småsten
Udendørs pool
Antal: 3, Entre mod betaling
Ferskvand
Multisportsbane
Tennis
Separat børnepool
Restaurant
Top faciliteter
Strandtype
Småsten
Udendørs pool
Antal: 3, Entre mod betaling
Ferskvand
Multisportsbane
Tennis
Separat børnepool
Restaurant

Velkommen til en skøn campingferie

Forestil dig en landsby i Marche direkte ved havet med en privat strand og et sjovt vandland. I befinder dig på La Risacca Family Camping Village, hvor I kan sove under århundreder gamle fyrretræer og kun få skridt fra havet. Campingpladsen har et stort lækkert poolområde med solsenge, vandrutsjebaner og indbyder til sjov for hele familien. Der er masser af aktiviteter på pladsen. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Småsten
Strand
Solsenge på stranden
Mod betaling
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (påkrævet)
Udendørs pool
Antal: 3, Entre mod betaling
Ferskvand
Separat børnepool
Solsenge ved poolen
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Multisportsbane
Tennis
Petanque
Aquarobics
Volleyball
Bueskydning
Spinning cykler
Fitness
Cykeludlejning
Bycykler
Sportsturneringer
Basketball
Wellness faciliteter
Jacuzzi
Til børnene
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Indendørs legeplads
Vandsport
Kanoudlejning
Underholdning
Underholdning (dag)
Børne-disco
Butikker
Minimarked
Basar
Restauranter / barer
Pizzaria
Take away
Restaurant
Bar
Sanitetsforhold
Strygejern
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Andre faciliteter
Hæveautomat
Havn
50 km
Parkering
Parkering i små områder, inde på pladsen
Generelt
Sprog som tales
Engelsk, Spansk, Tysk, Fransk
WiFi
Afgrænset område (gratis)
ID armbånd/kort
Omgivelser
Nærmeste hospital
8 km
Nærmeste supermarked
1 km
Nærmeste togstation
3 km
Nærmeste lufthavn
50 km
Tætteste by
3 km

Vi kender Camping La Risacca

Bademuligheder

Bademuligheder

Campingpladsens vandland er helt umuligt at holde sig væk fra! På La Risacca kan I finde vandpjaskeri i alle dets former. Der er et stort bassin til svømning, kæmpe område til de mindre børn, hvor de kan lege og rutsje på små rutsjebaner. Det store bassin med kæmpe vandrutsjebaner, som de større børn vil elske. Der er to - hvem kommer først ned? Omgivet af palmer og solstole kan de voksne nyde solen og børnene, der leger med deres nye venner. Hvis I elsker solen og havbrisen, er den private strand det perfekte valg. Den lange strand med det azurblå vand trækker og giver jer mulighed for sammen at hygge jer i vandkanten og i havet.

Restaurant og take-away

Restaurant og take-away

På La Risacca Family Camping Village kan I smage mange kød- og fiskeretter, lækre desserter og sprøde pizzaer, men I kan også smage mange lokale specialiteter uden at skulle forlade campingpladsen! I retterne findes enkle og friske ingredienser og al vores kokkes dygtighed.

Restauranten er åben til frokost med buffet og til middag med bordservering med à la carte-menu. Menuen er designet til at give jer det bedst mulige valg og tilbyder ud over nogle gode klassikere fra Marche og italiensk tradition, såsom spaghetti med Adriaterhavsmuslinger, nogle mere sofistikerede og innovative retter. 

Intim middag? Med Take Away kan I nyde dine yndlingsretter, når og hvor I vil!  Når I bestiller på forhånd, kan I bestille alle retter fra à la carte-menuen som take-away og til frokost kan alle retter også tages med.

Minimarked og butikker

Minimarked og butikker

Kan I lide frisk brød om morgenen eller desserter? I bagerisektoren i vores minimarked kan I forkæle jer selv ved at vælge fra en bred vifte af produkter, inklusive en berømt varm focaccia frisk fra ovnen! Er I nysgerrige efter at prøve nogle lækre specialiteter i området? Vi er sikre på, at I på vores hylder og i delikatessen finder en ret, der tilfredsstiller jer. Derudover kan I hver dag i frugt- og grøntsagsafdelingen finde et bredt udvalg af friske sæsonbetonede frugter og grøntsager. Men Camping La Risaccas minimarked er også meget opmærksom på dem med særlige behov med produkter til babyer eller små børn, glutenfri mad, typiske produkter og alt hvad I behøver for at få dit kæledyr til at føle sig hjemme også.

På landsbytorvet, hvor der er marked og restaurant, kan I også finde tobakshandler (inde i BAR), aviskiosk og basar med tøj til mænd, kvinder og børn, artikler gaver , personlige gadgets, nødvendigt udstyr til jeres dage på stranden samt spil til børn.

Underholdning og aktiviteter

Underholdning og aktiviteter

Hver dag har I altid noget sjovt at lave på Camping La Risacca!  Animationsprogrammet tilbyder mange aktiviteter hver dag for voksne, teenagere og børn, på stranden, på campingpladsen eller i poolen: fra sportsturneringer til magiske shows, fra spil til børn til kiteworkshops, men også vandaerobic og meget mere.

Campingpladsenss underholdningspersonale gør dine dage sjovere med fire typer aktiviteter for hele familien:


• Animation og spil

• Sport & fitness

• Miniklub

• Show / kabaret

Sport er en af de bedste aktiviteter, I kan lave på ferie. Vores multifunktionelle sportscenter til jeres rådighed med tennisbaner, fem-til-side fodbold, basketball, volleyball, bordtennisborde og trampoliner. 

Seværdigheder i området

Seværdigheder i området

Meget tæt på Camping La Risacca, langs Adriaterhavskysten, er der et af de smukkeste naturområder i Italien, nemlig Conero Park, et sandt paradis for fuglekiggere! Parken er kendetegnet ved høje klipper med udsigt over havet og naturstier med virkelig flot panoramaudsigt.

Abbadia di Fiastra naturreservat, tilhører cisterciensermunkene. Her er det stadigt muligt at opleve et indbydende og harmonisk miljø, et udtryk for et afbalanceret forhold mellem menneske og natur. De smukke bygninger er enestående og et besøg værd.

Grotterne i Frasassi ligger 105 km fra Camping La Risacca, i den regionale naturpark i Gola della Rossa og Frasassi. Frasassi-hulerne er  underjordiske karst-huler. Ancona Abyss er et af hulens rum og er så stort, at katedralen i Milano let kunne være være inden i den.