Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping La Rocca Manerba

Alt det får I:
Gode restauranter i nærheden
Fantastiske naturoplevelser
Naturskønt poolområde
Direkte adgang til strand
Top faciliteter
Direkte til sø
Strandtype
Småsten, 50 m
Udendørs pool
Grill tilladt
Kul
Legeplads
Bordtennis
Top faciliteter
Direkte til sø
Strandtype
Småsten, 50 m
Udendørs pool
Grill tilladt
Kul
Legeplads
Bordtennis

Velkommen til Camping la Rocca i Manerba del Garda

Camping La Rocca Manerba er en ideel plads for børnefamilier. Den ligger helt fortryllende i den rolige bugt Manerba del Garda tæt på La Rocca naturpark og de hyggelige feriebyer San Felice del Benaco 5,1 km og Moniga del Garda 5,1 km. Campingpladsen er 4 stjernet og er udstyret med alle tænkelige faciliteter. I har direkte adgang til to strande ved søen. Den ene er mod La Rocca naturpark og den anden mod bugten Manerba, så her er rig mulighed for at nyde godt af hele området. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til sø
Strandtype
Småsten, 50 m
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (påkrævet)
Udendørs pool
April - October
Separat børnepool
April - October
Solsenge ved poolen
Gratis
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Andre faciliteter
Opladning elbiler
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Minimarked
April - October
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Ekstratelt (lille)
Ikke tilladt
Grill tilladt
Kul
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Italiensk
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Verona, 50 km
Tætteste by
600 m
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Antal: 250
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Sanitetsforhold
Strygejern
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Cykeludlejning
Fodbold
Græs
Tennis
Mod betaling
Til børnene
Legeplads
Underholdning
Underholdning (dag)
Højsæson, July - August
Vandsport
Kanoudlejning
Windsurfing

Camping La Rocca Manerba ved Gardasøen

Camping La Rocca Manerba

Camping La Rocca Manerba

Imellem olivenlunde og vinmarker i den rolige bugt Manerba del Garda, ligger denne 4-stjernede campingplads! På pladsen er der underholdning og legeplads for børnene samt mulighed for at leje kanoer og kajakker, hvormed I også kan opleve området fra søensiden. 

Desuden er her mulighed for at spille bordtennis, fodbold, basket, beachvolley og tennis, og her arrangeres desuden vandaerobic! Ydermere er der fitnessfaciliteter på pladsen samt gode muligheder for at windsurfe i området!

Skønt poolområde og adgang til strande

Skønt poolområde og adgang til strande

Poolområdet på La Rocca Manerba er omgivet af palmer og smukke, grønne planter, som skaber en helt særlig stemning. Her er en børnepool til de mindste samt en almindelig pool til større børn og voksne – her er  både mulighed for at plaske og lege og for at svømme, hvis formen skal holdes ferien igennem. Der er desuden en stor terrasse ved poolområdet, hvor man kan ligge og dase. Her er der liggestole og parasoller, som skaber tiltrængt skygge på solrige dage. Skal der ekstra forkælelse til, er her jacuzzis med massagestråler, hvis du trænger til at slappe helt af! 

Ud over poolområdet er der adgang til to strande fra pladsen. Den ene er en stenstrand med en smuk udsigt over klipper og landskab. Her er altså lidt for enhver smag!

Café, restaurant og snackbar

Café, restaurant og snackbar

På feriedage fuld af sjov og spas har familien naturligvis brug for både mad og drikke! På campingpladsen er der en snackbar, hvor I kan få stillet den lille sult i løbet af dagen samt en café med et bredt udvalg i både kaffe og andre drikke. Hvis sulten er til lidt mere , er der også restauranter i nærheden, her kan I naturligvis få lækker, italiensk pizza bagt i stenovn samt diverse internationale klassikere og spændende, lokale retter. På pladsen er der desuden mulighed for at tilkøbe både halv- og helpension. 

Indkøbsmuligheder

Indkøbsmuligheder

Hvis I hellere selv vil tilberede jeres mad, er der selvfølgelig mulighed for at handle ind på campingpladsen. Der er et lille supermarked, hvor I finder de mest nødvendige ting. Der sælges frisk frugt og grønt, delikatesser, friskbagt brød, camping gear, tobak, nationale og internationale aviser og magasiner, osv.

Lidt om området

Lidt om området

Hvert år rejser tusindvis af turister til Gardasøen for at holde ferie, og dette er ikke uden grund. Gardasøen byder både på aktiviteter og afslapning, og så er der noget at lave for alle familiens medlemmer. De skønne byer omkring Gardasøen byder på hver sin charmerende specialitet. 

Lige fra den hyggelige by Limone, med alt i citrusfrugter, beliggende i den sydlige ende af Gardasøen, til Malcesine og svævebanen ved det 2.218 meter høje Monte Baldo bjerg, til byen med en af Gardasøens længste havnepromenader "Saló" som mange ofte glemmer, fordi den ligger på Gardasøens vestlige bred. Men snyd ikke jer selv for byens store marked lørdag formiddag, hvor både lokale og turister kommer langvejs fra for at gøre et kup.