Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

La Rocca (Lazise)

Alt det får I:
Restaurant og indkøbscenter
Smuk udsigt til Gardasøen
Underholdende aktiviteter
Poolområde med børnebassin
Top faciliteter
Direkte til sø
Strandtype
Vandrutsjebane
Rutsjebane (rør)
Udendørs pool
Mini klub
Underholdning (aften)
Top faciliteter
Direkte til sø
Strandtype
Vandrutsjebane
Rutsjebane (rør)
Udendørs pool
Mini klub
Underholdning (aften)

Familievenlige Camping La Rocca

Camping La Rocca ligger blandt vinmarker og olivenlunde tæt på området Bardolino og har udsigt til Gardasøen. Her kan I komme helt ned i gear på en flot campingplads med pool, tæt på strand og et væld af aktiviteter. Camping La Rocca er både børne- og familievenlig og har både restaurant, bar og indkøbsmuligheder inde på selve campingpladsen. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til sø
Strandtype
Swimmingpool
Vandrutsjebane
Rutsjebane (rør)
Udendørs pool
Separat børnepool
Baby pool
Jacuzzi / Whirlpool
Underholdning
Mini klub
Underholdning (aften)
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Frugt og grønt
Kiosk
Supermarked
Generelt
Grill tilladt
PC med Internet
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Basketball
Bordtennis
Fitness
Udendørs
Fodbold
Til børnene
Legeplads
Antal: 3
Vandsport
Kanoudlejning

Camping La Rocca ved Gardasøen i Italien

Flot campingplads ved Gardasøen

Flot campingplads ved Gardasøen

Camping La Rocca er en sand familiecampingplads, hvor I får en masse skønne bademuligheder ved pool i afslappende omgivelser. Derudover har campingpladsen tilmed adgang til hele to strande, så I rigtig kan nyde Italien og Sydens sol. 

I får alverdens aktivitetsmuligheder, og I vil ikke komme til at kede jer på denne underholdende campingplads, der tilmed ligger med udsigt til den skønne Gardasø og tæt på en masse spændende oplevelser for både store og små. Læs meget mere om Camping La Rocca her på siden og kontakt Friferie på telefon 70 15 41 41, hvis du har spørgsmål eller for at bestille campingferie.

Skøn swimmingpool og strande

Skøn swimmingpool og strande

Camping La Roccas poolområde har to pools, jacuzzier og fantastisk udsigt over Gardasøen med tropisk stemning med palmer og grønne planter. Her findes også en terrasse, hvor panoramaudsigten rigtig kommer til sin ret, og hvor I kan nyde afslapning på liggestolene under parasollen. Den ene pool måler 25x12 meter og bliver gradvist dybere fra 90 cm til 2 meter. Den anden pool, som er en børnepool, har en maximum dybde på 50 cm og et lille springvand, som børnene elsker. 

Fra campingpladsen er der adgang til to strande, hvoraf den ene er en stenstrand, hvor der er udsigt til klipper, mens der på den modsatte side af campingpladsen er en fin sandstrand. Hvis I er betaget af smukke solnedgange, kan det varmt anbefales at se solnedgangen over San Viglio pynten. 

Sjove aktiviteter og flotte faciliteter

Sjove aktiviteter og flotte faciliteter

På campingpladsen findes der flere aktiviteter til alle aldersgrupper. For børnene er der legeplads og underholdningsprogram, og for de aktive gæster er der vandaerobic samt kanoer og kajakker, som kan lejes på campingpladsen. Det er både muligt at tage afsted på egen hånd eller sammen med pladsens animationshold. Der er også mulighed for at spille tennis, bordtennis, beachvolley, fodbold og basket, samt mulighed for at dyrke fitness. 

Camping La Rocca tilbyder både restaurant-pizzeriaet Da Nello med typiske italienske retter, og selvfølgelig et stort udvalg af pizzaer bagt i stenovn. Derudover findes en café med gårdhave, en snackbar og en takeaway restaurant. I kan også handle ind i supermarkedet "La Rocca Market", der har et stort udvalg af frugt og grønt, bager med friskbagt brød og kager, delikatesse og meget andet.

Oplevelser i området ved Gardasøen

Oplevelser i området ved Gardasøen

Gardasøen er et populært rejsemål, og det indbyder til alletiders ferie med et væld af sjove oplevelser. Den mest kendte forlystelsespark er Gardaland, som ligger 21 km fra campingpladsen. Det er også den ældste forlystelsespark i Italien. Her findes eventyrlige og fantasifulde forlystelser, som uden tvivl vil falde i god jord hos hele familien. Udover Gardaland findes Movieland (17 km), Aquaparken Canevaworld eller Cavour (17 km), Jungle Adventure Park (12 km) og Parco Natura Viva (18 km). Der er mulighed for at købe billetter til alle disse forlystelsesparker i campingpladsens reception. Det er værd at bevæge sig ind mod centrum af Bardolino (1,6 km), hvor I vil opleve en historisk bydel. Seværdigheder som Kirken San Severo og kirken San Zeno, er begge to ældre kirker, som byder på flere historiske fortællinger.