Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping La Roche d'Ully

Alt det får I:
Storbyer og smuk natur
Pool med vandrutsjebane
Restaurant og indkøb
Wellness og afslapning
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet, 150 m²
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Kul og gas
Legeplads
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet, 150 m²
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Kul og gas
Legeplads

Velkommen til Camping La Roche d'Ully

Camping La Roche d'Ully ligger i hjertet af Loue dalen i det bjergrige Jura. Selve campingpladsen er kompakt og overskuelig, men tilbyder alligevel flotte faciliteter for dens gæster. I gåafstand fra campingpladsen ligger således et stort vandland med gratis adgang for gæster på Roche d'Ully, med opvarmet indendørs pool, udendørs swimmingpool med vandrutsjebaner og et wellnessområde med sauna, tyrkisk bad og jacuzzi. Camping La Roche d'Ully ligger ideelt til aktivitet i området såsom kanosejlads, cykelture eller udflugter til vandfaldet Doubs i den nærliggende nationalpark. Campingpladsen ligger i udkanten af den historiske by Ornans, og nærmeste storby er Besancon 27 km. fra stedet. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet, 150 m²
Indendørs pool
Opvarmet, 250 m²
Baby pool
Opvarmet
Jacuzzi / Whirlpool
Solbadningsområde
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Børne-disco
Junior klub
Teenage klub
Højsæson
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Supermarked
Lille udvalg
Generelt
Grill tilladt
Kul og gas
Sprog som tales
Engelsk, Hollandsk, Fransk
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
500 m
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Bar
Isbod
Restaurant
Take away
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Strygejern
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Billard / pool
Bordtennis
Bueskydning
Cykeludlejning
Mountain bikes
Fiskeri
Hiking
Multisportsbane
Petanque
Ridning
Ponyture
Til børnene
Legeplads
Spillehal
Trampoliner / hoppeborg
Vandsport
Kajakudlejning
Wellness faciliteter
Dampbad
Sauna

Camping La Roche d'Ully i Frankrig

Skøn plads til familien

Skøn plads til familien

Denne skønne campingplads har noget for alle. De mange aktiviteter på selve pladsen eller i det nærliggende område gør det muligt at opfylde ethvert behov. Derudover er pladsen indehaver af EU's økolabel, som markerer pladsens fokus på at være miljøvenlig. Uanset om du drømmer om at komme helt tæt på den skønne franske natur, udfordre din ven i bordtennis eller tilbringe dagen i det skønne og sjove vandland, så kan du gøre dette under dit besøg på denne campingplads.

Vandland, rutsjebaner og wellness

Vandland, rutsjebaner og wellness

Alle gæster på campingpladsen har fri adgang til det skønne vandland, som ligger lige ved siden af pladsen. Her er der sjov for alle aldersgrupper. Der findes to udendørs pools samt en indendørs. Derudover er der vandrutsjebaner, som sætter fart over feltet. Trænger du blot til ren afslapning, bør du lægge vejen forbi wellnessområdet. Her er der både sauna, jacuzzi og hammam til rådighed, så du kan komme helt ned i gear.

Indkøb ved hånden og restaurant

Indkøb ved hånden og restaurant

På pladsens restaurant har du mulighed for at smage på lækre, lokale specialiteter. Her serveres et fint udvalg af forskellige retter, som med garanti falder i hele familiens smag. I højsæsonen kan du besøge restauranten til alle måltider både morgenmad, frokost og aftensmad. Uanset om du mangler en shampoo eller en is til at køle dig ned, så finder du det hos campingpladsens købmand. Her sælges basisvarer, som garanter dig en god ferie, da den bliver nem og bekvem med indkøb lige ved hånden.

Underholdning til alle

Underholdning til alle

På pladsen er der nok at lave, uanset om du er til en aktiv ferie eller til ren afslapning. Der er nemlig aktiviteter og underholdning for enhver smag og aldersgruppe. Du kan eksempelvis spille volleyball, bordtennis, badminton eller petanque. Derudover er der et udendørs fitnessområde tilgængeligt for alle gæster. Der er heller ingen fare for, at børnene kommer til at kede sig. Her vil underholdningsteamet nemlig sørge for at lave forskellige sjove og kreative aktiviteter for de små dagen lang. Hop på hoppeborge og trampoliner eller leg p legeplads. I restauranten afholdes der diverse temaaftener, som byder hele familien velkommen til en underholdende aften. Derudover er der marked på pladsen en gang om ugen, hvor der sælges forskellige lækre økologiske og lokale varer.

Kultur og aktiviteter

Kultur og aktiviteter

Det naturskønne område indbyder til mange gåture, hvor du kan mærke naturen helt tæt på. Campingpladsen er nemlig beliggende i et område omkring Loue-dalen, departementet Doubs, Jura-bjergene samt Ornan. I disse områder er der meget kultur og historie at opleve i form af gamle bygninger og museer. Ønsker du at dykke længere ned i områdets spændende historie, bør du besøge byen Basancon, som ifølge UNESCO er meget kulturrig. I det smukke naturområde findes diverse ruter, som du enten kan gå eller cykle. Derudover er der god mulighed for at dyrke vandsport i form af eksempelvis kajakroning i de nærliggende søer. Du kan desuden prøve kræfter med klatring, hvis du vil prøve nogle grænser af.