Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping la Ventouse

Alt det får I:
Afslappet campingplads
Hyggeligt poolområde med separat børnepool
Gode faciliteter på pladsen
Plads til børnefamilier
Top faciliteter
Strandtype
300 m
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Højsæson
Multisportsbane
Fodbold
Supermarked
Top faciliteter
Strandtype
300 m
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Højsæson
Multisportsbane
Fodbold
Supermarked

Velkommen til Camping la Ventouse

Vil du på sommerferie med familien og have en af slagsen, som du sent vil glemme, så er det med at sætte kursen mod Frankrig. Her finder du mange dejlige områder, og især Vendée har en masse at byde på, hvad end du er til det ene eller andet. Her finder du nemlig strand, kultur og natur inden for en overkommelig afstand, og så er der plads til børnene. For på campingpladsen La Ventouse, der med sine fire stjerner leverer faciliteter i topkvalitet, kan du og familien slappe af og nyde en velfortjent sommerferie i det bedste selskab. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
Strandtype
300 m
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Udendørs pool
Opvarmet
Solsenge ved poolen
Sportsfaciliteter
Multisportsbane
Fitness
Fodbold
Ridning
Tæt på pladsen
Boule
Basketball
Til børnene
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Hoppeborg
Minitog på pladsen
Højsæson
Pladsstørrelse
Lille plads
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Butikker
Supermarked
Restauranter / barer
Take away
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Tørretumblere
Generelt
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Pladsens terræn
Terasser
Omgivelser
Tætteste by
500 m

Camping la Ventouse i Frankrig

Oplevelser i topklasse

Oplevelser i topklasse

En ferie med solgaranti lyder vel ikke helt dårligt, og hvis der så kommer oplevelser i topklasse oveni, så bliver det ikke bedre. Tag en ferie på La Ventouse, hvor der er noget for både børn og voksne, og hvor der er plads til afslapning og sjov. Pladsen rummer mange faciliteter, som du som feriegæst kan nyde godt af. Med en ferie her på pladsen kan du og familien gå og glæde jer til at benytte jer af faciliteter og aktiviteter som flot poolanlæg, multibane og underholdningsprogram.

Pool og kort til stranden

Pool og kort til stranden

En dukkert er ofte tiltrængt efter nogle timer i solen, og det får du også muligheden for på Camping la Ventouse. Her finder du en stor pool, der har en separat børnepool, og begge to er opvarmet hele året rundt. Vil du hellere nyde solen og det friske havvand, så er der ikke langt til den nærmeste strand, der strækker sig langs den smukke kyst.

Spise og drikke på stedet

Spise og drikke på stedet

Når det gælder ferie og god mad, så er det sjældent, at man gider bruge timevis på den daglige madlavning, og det slipper du også for her. Der er en restaurant på pladsen, der sørger for jer og giver mulighed for at få nogle af retterne som takeaway, så I kan nyde det på den store terrasse eller på jeres plads. Og skulle det være tilfældet, at der bliver brug for snacks eller is, så er der mulighed for at kigge forbi snackbaren. Også den dejlige aftenbar står klar med kolde drinks og andet godt om aftenen. Skal du have handlet ind til turen, så kan du gøre dette i det lille supermarked, der har et fint udvalg af forskellige varer. Det bedste er dog muligheden for at få friskbagt morgenbrød direkte fra bageren.

Campingaktiviteter

Campingaktiviteter

Der er nok at give sig i kast med på pladsen, og børnene kan bruge flere timer på den gode legeplads, som du finder på pladsen. Der vil også være et program for børn og voksne minimum to gange om ugen i sommerperioden. Er du glad for sport, står det dig frit for at tage familien med på den store multisportsbane, der giver jer mulighed for at dyrke en masse forskellige slags sport.

Storby og oplevelser i området

Storby og oplevelser i området

Vendée byder først og fremmest på fantastisk natur og hyggelige småbyer, og derfor er en dag på cykel en oplagt mulighed for at se det skønne område. Du kan også tage en tur til Nantes, der er en af Frankrigs større byer. Med en køretur på 90 minutter kan du nå den store by, hvor der vil være rig mulighed for shopping, traditionel mad og smuk kultur.