Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Lac aux Oiseaux

Alt det får I:
Masser af aktiviteter
Stort poolområde
Restaurant og bar
Bondegård med en masse dyr
Top faciliteter
Direkte til sø
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Udendørs pool
Overdækket
Grill tilladt
Kul
Legeplads
Top faciliteter
Direkte til sø
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Udendørs pool
Overdækket
Grill tilladt
Kul
Legeplads

Camping Lac aux Oiseaux - bondegårdsferie med pool

Camping Lac aux Oiseaux er i sandhed campingpladsen for familien med børn i alle aldre. Placeret centralt i de smukke omgivelser i Aveyron finder I ikke et mere idyllisk sted at holde jeres ferie sammen som familie. De smukke grønne omgivelser er med til at skabe en afslappende atmosfære i hele området, som ikke ligger langt fra Villefranche de Rouergue. Campingpladsen har alt, hvad jeres familie får brug for – og måske endda lidt ekstra, så der er masser af minder at tage med hjem. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til sø
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet, Overdækket
Separat børnepool
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Minimarked
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Kul
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
3 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Bar
Højsæson
Restaurant
Højsæson
Take away
Sportsfaciliteter
Bordfodbold
Bordtennis
Cykeludlejning
mod betaling
Fiskeri
Minigolf
Multisportsbane
Petanque
Til børnene
Legeplads
Mini farm
Trampoliner / hoppeborg
Underholdning
Underholdning (dag)
Højsæson

Velkommen til Camping Lac aux Oiseaux

Bondegårdsoplevelse på Camping Lac aux Oiseaux

Bondegårdsoplevelse på Camping Lac aux Oiseaux

Camping Lac aux Oiseaux har i sandhed noget for enhver og kan underholde på mange forskellige måder. Campingpladsen er en af de få campingpladser i hele Frankrig, som også har sin egen lille bondegård. Da hele området i Aveyron er perfekt til landbrug, har Camping Lac aux Oiseaux valgt at indrette deres egen lille bondegård med hjælp fra dyrene. På den måde holdes områdets ånd i live, og børn i alle aldre kan komme tæt på de forskellige dyr. Vær med til at fodre hønsene eller gederne, eller kæl med de små marsvin. I kan godt forberede jer på at tilbringe meget tid på campingpladsens bondegård.

Poolområde med leg og afslapning

Poolområde med leg og afslapning

Hvis I får revet børnene væk fra campingpladsens bondegård, kan I nyde en tur i campingpladsens pool. Poolen er åben for alle beboere på campingpladsen, og der er også plads ved poolkanten til at slappe lidt af. Der er både områder, som er beregnet til de voksne, og så er der områder, som er beregnet til de større børn. Der er selvfølgelig også børnebassinet, hvor de helt små børn trygt kan lege, så længe de vil. For de store og modige børn er der også mulighed for at prøve vandrutsjebanerne, hvor de kan rutsje om kap.

Restaurant på campingpladsen

Restaurant på campingpladsen

Bliver I sultne, kan I nyde et lækkert måltid mad på campingpladsens restaurant “La Table de Bannac”, som er åben i sommerperioden. I har også mulighed for at bestille morgenmad, som I kan nyde på terrassen eller i barområdet. Tørster I, har I også mulighed for at bestille forskellige øl.

Skab oplevelser i området

Skab oplevelser i området

Der er ingen tvivl om, at Camping Lac aux Oiseaux forstår at udnytte det, som området har at byde på. På den måde kan de naturlige omgivelser være med til at starte mange gode ferieoplevelser for hele familien. Tager I ud i området, kan I i Aveyron for eksempel opleve flere større søer. Enkelte søer er afskærmet for offentligheden, men I har adgang som beboere på campingpladsen. Andre søer er åbne for alle, hvor det også er tilladt at bade i søerne. I nærheden af Camping Lac aux Oiseaux findes der tre forskellige søer, hvor I altid kan tage hen og bade eller lege på de legepladser, der ligger ved siden af søen. Her kan I også afprøve de aktive vandsportsgrene, som I selvfølgelig altid kan leje udstyr til ved den pågældende sø.