Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Lac de Miel

Alt det får I:
Aktivitetsfyldt camping
Indendørs pool og badesø
Gode spise- og indkøbsmuligheder
Kultur og naturoplevelser
Top faciliteter
Direkte til sø
Strandtype
Sand
Udendørs pool
Legeplads
Bordtennis
Multisportsbane
Top faciliteter
Direkte til sø
Strandtype
Sand
Udendørs pool
Legeplads
Bordtennis
Multisportsbane

Aktivitetsrig plads i naturskønne rammer

Tag familien med på sommerferie til det nordvestlige Frankrig, hvor du finder en skøn campingplads med hele fire stjerner. Campingpladsen Lac de Miel ligger midt i den smukke natur og med den store sø af samme navn i baghaven. Der er aktiviteter for hele familien, og I vil ikke komme til at kede jer på jeres ferie. Til gengæld er der sørget for det meste, så I bare skal nyde, at I har en skøn sommerferie foran jer. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til sø
Strandtype
Sand
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Indendørs pool
Opvarmet, Fleksibel overdækn., ferskvand, 180 m²
Baby pool
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Generelt
Grill ikke tilladt
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Hund
Hund tilladt
Større hunde ikke tilladt
Omgivelser
Nærmeste busstation
5 m
Nærmeste togstation
25 km
Tætteste by
3 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Antal: 180
Restauranter / barer
Bar
Sportsfaciliteter
Billard / pool
Bordtennis
Cykeludlejning
Fiskeri
Fitness
Gratis, Udendørs
Minigolf
Multisportsbane
Petanque
Til børnene
Legeplads
Spillehal
Underholdning
Underholdning (dag)
Højsæson
Vandsport
Kajakudlejning
Kanoudlejning

Velkommen til Lac de Miel

Faciliteter for hele familien på Lac de Miel

Faciliteter for hele familien på Lac de Miel

Det nordvestlige område Dordogne er det ideelle sted for en perfekt familieferie, som du aldrig vil glemme. Her finder du en campingplads, der lever op til de forventninger, man måtte have til en campingplads med hele fire stjerner. Der er faciliteter og aktiviteter for både store og små, og så behøver du heller ikke selv stå for madlavningen. 

Hop i swimmingpoolen for en forfriskende dukkert

Hop i swimmingpoolen for en forfriskende dukkert

På Lac de Miel er der selvfølgelig sørget for, at du kan få en dukkert, lige præcis når det passer dig. Her finder du en opvarmet pool, der tilmed kan overdækkes, hvis vejret skulle gå hen og blive dårligt. Der er også en vandlegeplads, der er et sandt legeparadis for børnene. Vil I hellere ud til vandet, så finder I søen lige i baghaven. Her kan I også nyde den varme sommersol på græsplænen omkring søen.
Mad for enhver smag

Mad for enhver smag

Slip for madlavningen og gå direkte i den lækre restaurant, som du finder på campingpladsen. Her finder du et varieret menukort, hvor der er noget for alle aldre. Vil du hellere spise hjemme, så tilbydes der også takeaway. Du finder også en snackbar, der kan stille den lille sult i løbet af dagen, og så byder baren på gode drinks og en kold sodavand efter maden. Du skal ikke langt, hvis du vil handle de mest basale ting ind til din ferie. Du finder nemlig et lille supermarked på pladsen, der har lidt af hvert til ferien. Vil du hellere handle lidt større ind, så kan du køre ind til Brive, som byder på gode indkøbsmuligheder med lokale råvarer og friske grøntsager. Tag en frokost på en af byens hyggelige cafeer i samme omgang.

Aktiviteter til vands eller til lands?

Aktiviteter til vands eller til lands?

Hvis du er en sand sportsentusiast, så er denne campingplads det perfekte valg. Her finder du nemlig et væld af forskellige sportsaktiviteter, og du når næppe igennem dem alle sammen på en uge. Her kan du prøve kræfter med vandsport som stand up paddle eller kajak, og er du mere til sport på land, så har du også gode muligheder her. Spil beachvolley, tennis eller minifodbold på pladsen, og find ud af, hvem der bliver feriens mester.
Oplevelser og aktiviteter i området

Oplevelser og aktiviteter i området

Selve området, hvor Lac de Miel ligger placeret, er særdeles naturskønt og roligt. Derfor er det oplagt at låne en cykel på pladsen og udforske området. Kig efter de lyserøde køer, som er helt unikke for området. Du kan også køre til den lille by Tulle, der oser af charme og fransk sommerstemning. Og vil du mere sport, så kan du både ride, spille golf og dyrke mere vandsport i nærområdet.