Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Lac de Sanguinet

Alt det får I:
Masser af oplevelser i nærheden
Lækkert poolområde
Direkte adgang til sø
Aktiviteter for børn og på vandet
Top faciliteter
Direkte til sø
Direkte til strand
Strandtype
Sand
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Min. alder: 5
Grill tilladt
Gas
Top faciliteter
Direkte til sø
Direkte til strand
Strandtype
Sand
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Min. alder: 5
Grill tilladt
Gas

Fantastiske franske omgivelser på Camping Lac de Sanguinet

Når ferien skal gå til Frankrigs smukke region Landes, så er I nødt til at tage til natursmukke Camping Lac de Sanguinet. Her finder I 4-stjernede forhold med et lækkert poolområde, hvor både børn og voksne kan hygge sig, samt regionens største sø lige uden for døren. Derudover finder I masser af børnevenlige aktiviteter og faciliter på campingpladsen, samt diverse vandsportsaktiviteter på den nærliggende sø. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til sø
Direkte til strand
Strandtype
Sand
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Opvarmet
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Min. alder: 5
Børne-disco
Junior klub
Teenage klub
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Bageri
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Gas
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Større hunde ikke tilladt
Omgivelser
Tætteste by
2 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Snackbar
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Sportsfaciliteter
Fitness
Fodbold

Velkommen til Camping Lac de Sanguinet

Campingpladsen og området

Campingpladsen og området

Landes-regionen, som Camping Lac de Sanguinet ligger perfekt placeret i midten af, er kendt for sine imponerende skove, som strækker sig gennem hele regionen, samt sine kridhvide sandstrande, hvor utallige vandaktiviteter venter på jer. Selve Camping Lac de Sanguinet byder på 4-stjernede forhold og alt det, som I kan ønske jer af en feriedestination. Her finder I gratis wi-fi, en lækker snackbar og pizzeria, utallige underholdningsmuligheder og kort afstand til både sø og nærliggende byer.

Camping Lac de Sanguinet - både sø og strand

Camping Lac de Sanguinet - både sø og strand

Camping Lac de Sanguinets perfekte beliggenhed betyder, at I har kort afstand til både sø og strand, og Camping Lac de Sanguinet er derfor oplagt til jer, der ønsker en naturskøn feriedestination. Her kan I soppe rundt i den børnevenlige Sanguinet-sø, der kan nå vandtemperaturer på helt op til 28 grader om sommeren.  

I kan selvfølgelig også besøge Biscarroses fantastiske sandstrande, som er kendt for sit kridhvide sand og store vidder, som I kan boltre jer på. Foretrækker I derimod en rolig og opvarmet pool, kan I selvfølgelig altid gøre brug af Camping Lac de Sanguinets dejlige poolområde.

Smag på lækkerier i snackbaren og pizzeriaet

Smag på lækkerier i snackbaren og pizzeriaet

Ved poolen finder I selvfølgelig også en veludstyret snackbar, som står klar til at stille jeres sult, når har brug for en pause fra at plaske rundt i poolens varme vand. Har I brug for et lidt mere substantielt måltid, kan I også besøge Camping Lac de Sanguinet’s pizzeria eller tage på opdagelse i nærområdet. 

Her finder I nemlig et væld af klassiske franske restauranter, som serverer autentisk fransk cuisine. I kan selvfølgelig sagtens finde restauranter i den nærliggende by Sanguinet, men I kan også tage ned langs kysten og finde en perle af en restaurant med udsigt over havets bredder.

Sanguinet byder på shopping

Sanguinet byder på shopping

Ønsker I at bruge en eller flere af jeres dage i den nærliggende by, Sanguinet, så er der masser af butikker, hvor I kan finde enten tøj eller en god flaske vin til at tage med hjem igen. Her er der nemlig masser af shoppingmuligheder i byens hyggelige gader og stræder. I finder selvfølgelig også en del supermarkeder og andre butikker, hvor I kan købe alt det, I måske fik glemt derhjemme.

Aktiv ferie ved camping Lac de Sanguinet

Aktiv ferie ved camping Lac de Sanguinet

Når I besøger Camping Lac de Sanguinet, så der lagt op til dagevis af aktiviteter på og ved vandet, men der er meget andet, som I kan give jer i kast med på jeres ferie til Camping Lac de Sanguinet. I kan blandt andet prøve kræfter med områdets store udvalg af aktiviteter, som spænder lige fra ture på mountainbikes rundt i skovene til ridning og gokartræs.  

Derudover kan I også gøre brug af Camping Lac de Sanguinets fantastiske tilbud, der strækker sig lige fra fitness til petanque og alt indimellem. Børnene kan desuden nyde godt af pladsens aktivitetshold, som arrangerer forskellige aktiviteter og underholdning til børn i alle aldre.