Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Lacasa

Alt det får I:
Pool med panoramisk udsigt
Liscia Beach i gåafstand fra campingpladsen
Perfekt udgangspunkt for spændende udflugter
Masser muligheder for aktiviteter
Top faciliteter
Strandtype
1 km
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Gas
Multisportsbane
Top faciliteter
Strandtype
1 km
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Gas
Multisportsbane

Velkommen til Camping Lacasa

På Korsikas vestlige kyst finder du Lacasa campingplads. Den grønne campingplads er beplantet med myrte, jordbærtræer, fyrretræer og oliventræer, og fra poolområdet har du den smukkeste udsigt over havet. Med sine mange faciliteter for børn og voksne danner campingpladsen de bedste rammer for en indholdsrig ferie for hele familien. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
Strandtype
1 km
Swimmingpool
Udendørs pool
Opvarmet
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Multisportsbane
Bordtennis
Fodbold
Boule
Wellness faciliteter
Massage
Til børnene
Legeplads
Pladsstørrelse
Lille plads
Antal: 172
Underholdning
Mini klub
Underholdning (aften)
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
Restauranter / barer
Pizzaria
Restaurant
Bar
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Generelt
Grill tilladt
Gas
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Pladsens terræn
Terasser

Camping Lacasa på Korsika

Om Camping Lacasa

Om Camping Lacasa

Hold jeres ferie på Lacasa campingplads og oplev Korsikas storslåede natur på nær hold. Campingpladsen er en oplagt base for udflugter rundt på øen, og der er ingen fare for, at I kommer til at kede jer på jeres ferie. På campingpladsen er der masser af underholdning for børnene. Her finder I både en swimmingpool og en legeplads, og i højsæsonen kan børnene lege med deres jævnaldrene i campingpladsens børneklub. For de voksne er der både mulighed for at koble af og være aktive. I kan slappe af i solen, nyde en massage eller dyrke forskellige former for sport.  

Pool og strand

Pool og strand

På campingpladsen er der et hyggeligt poolområde med panoramisk udsigt over havet og bjergene i horisonten. Her kan I slappe af på en liggestol efter en dukkert i den opvarmede pool, mens ungerne leger i vandet. Hvis I gerne vil en tur til stranden, ligger Liscia Beach i gåafstand fra campingpladsen. Den fine, hvide sandstrand indbyder til flere timers leg og afslapning i den varme sol.

Restauranter og barer

Restauranter og barer

På campingpladsen finder I både en bar og en restaurant, hvor I kan spise jeres måltider.

Der ligger en lille købmandsbutik på campingpladsen, hvor I kan handle ind.

Aktiviteter og underholdning på pladsen

Aktiviteter og underholdning på pladsen

Hverken børn eller voksne kommer til at kede sig på campingpladsen. Hele familien kan slappe af, bade og have det sjovt ved poolområdet, og efter en dukkert i den opvarmede swimmingpool kan I slappe af på en liggestol og nyde den fantastiske udsigt over havet. Der er også mulighed for at spille beachvolley og petanque samt at dyste i bordfodbold og bordtennis. For børnene er der aktiviteter i børneklubben, og i højsæsonen arrangeres der underholdning og sportsturneringer for både børn og voksne. Om aftenen kan I hygge jer med de andre gæster på campingpladsen, når der afholdes temafester.

I området

I området

Lacasa er den perfekte base for udflugter rundt på øen, og Korsika har masser at byde på. Her er hvide sandstrande, brusende floder, smukke bjergsøer og storslåede naturreservater, og hvis I gerne vil udforske de naturskønne omgivelser på nært hold, er der både mulighed for at cykle, tage på vandreture og ride på heste. Det er også muligt at dykke og sejle i kano. Hvis I skal på tur, kan det anbefales at tage på en sejltur til landsbyens Girolata, hvor I kan spise en dejlig frokost. I bør heller ikke snyde jer selv for en lækker portion fiskesuppe i byen Cargese, der blev grundlagt af græske flygtninge i slutningen af 1800-tallet. Mens I nyder jeres suppe, kan I se de lokale dyste i petanque på pladsen mellem den græske og den korsikanske kirke. Byen Ajaccio er også et besøg værd. Den kulturelle by er Napoleons fødeby, og her finder I charmerende gader, spændende museer og farvestrålende markeder. Et andet oplagt udflugtsmål er Calanques de Piana – en storslået geologisk formation af røde klipper. Gå en slalomtur mellem klipperne og se det imponerende syn af klipper og hav, der mødes.