Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Lacus

Alt det får I:
Charmerende fiskerby
Naturskøn campingplads
Hyggelig bar og lounge
Kort distance til strand
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand, 100 m
Grill tilladt
Kul og gas
Legeplads
Restaurant
10 km
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand, 100 m
Grill tilladt
Kul og gas
Legeplads
Restaurant
10 km
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)

Tæt på strand og charmerende fiskerby

Camping Lacus har en skøn og fredfyldt placering på Costa Brava-kysten i Spanien. På campingpladsen er I tæt på både natur og by, så alle slags oplevelser kan nydes her. Campingpladsen har gode boliger samt både bar og lounge, hvor I kan slappe af med familien eller socialisere med de andre gæster. Der ligger en sø tæt på campingpladsen, hvor I kan gå ture, og så finder I en strand ikke langt derfra, hvor I kan bade og meget mere. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til hav
Strandtype
Sand, 100 m
Antal stjerner
3 stjerner
Generelt
Grill tilladt
Kul og gas
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
100 m
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
10 km
Sportsfaciliteter
Billard / pool
Mod betaling
Cykeludlejning
mod betaling
Fiskeri
På pladsen (sø eller flod), 300 m
Petanque
Til børnene
Legeplads
Underholdning
Organiserede udflugter
Vandsport
Kanoudlejning
100 m

Velkommen til Camping Lacus

Campingferie på Costa Brava-kysten

Campingferie på Costa Brava-kysten

Er der noget bedre end at trække stikket ud og bare nyde livet med sin familie i varme og grønne omgivelser? Ved Camping Lacus, der ligger ved Costa Brava-kysten i Spanien, kan I koble af og være sammen. Campingpladsen ligger i et privat og grønt område nær både sø og stand. Det er et smukt og fredfyldt sted. Samtidig er der nem adgang til byen Riells, stranden og L’Escala.

Både hav og sø tæt ved campingpladsen

Både hav og sø tæt ved campingpladsen

Et af de helt store plusser ved Camping Lacus er, at der nærmest er vand til alle sider. Ved søen Estany de Poma, som ligger nærved, kan man gå en forfriskende tur og nyde stilheden. Ellers er der en strand tæt på (100 meter), som I kan gå til, hvis I vil dase på stranden eller prøve kræfter med bølgerne. Det er helt op til dig og din familie. På Camping Lacus kan I give jer hen til det ”primitive” liv og den simple hverdag sammen uden at gå på kompromis med alt det lækre. Det er den perfekte måde at ligge både e-mail og telefon til side og bare koncentrere sig om at være sammen. Tag en snorkel med til vandet eller slap af med at bygge sandslotte i vandkanten. Det kan også være, at I skal finde et sted i solen og bare dase med en bog?

Lækker snackbar og mange restauranter

Lækker snackbar og mange restauranter

Bor du på campingpladsen, kan du forsyne dig med snacks og udvalgte delikatesser fra områdets bar/deli. Her kan du også få en drink, som jo går fremragende hånd i hånd med udendørslivet. Slap af i uformelle omgivelser og knyt nye venskaber på tværs af landegrænser. Vil du gerne ud og spise fancy, kan du vælge mellem et hav af restauranter i centrum af L’Escala. Her kan du nyde lækre middelhavsretter, internationalt cuisine eller en omgang fastfood, om du vil. Du kan også gå i supermarked og købe ingredienser med hjem. Fordi campingpladsen ligger så tæt på byen, kan du også nemt finde faciliteter såsom et apotek, butikker med tøj og andet samt udstyr tæt ved.

Område med mange kulturelle tilbud

Område med mange kulturelle tilbud

Det mest fantastiske ved at bo i naturen så tæt ved et urbant center er, at I ikke behøver at vælge imellem at være isoleret mellem træerne og kunne gå på kulturel opdagelse. Går du blot en 15 minutter væk fra campingpladsen, kan du gå på forskellige museer eller blot gå igennem gaderne i den charmerende fiskerby. Denne by er ikke på sammen måden en turistmagnet, som andre byer ved Costa Brava, så I kan opleve det lokale liv lidt mere uspoleret end normalt. Der er ikke noget som at bruge en dag på stranden, få en drink og så gå hjem til campingpladsen, hvor der er hyggelig stemning samt komplet fred og ro.