Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Lago di Bracciano

Alt det får I:
Tag på oplevelse i Rom
Ligger dejligt ved sø
Lækker gourmetrestaurant
Har poolanlæg og aktiviteter
Top faciliteter
Direkte til sø
Strandtype
Sand
Udendørs pool
Saltvand
Grill tilladt
Kul
Legeplads
Bordtennis
Top faciliteter
Direkte til sø
Strandtype
Sand
Udendørs pool
Saltvand
Grill tilladt
Kul
Legeplads
Bordtennis

Velkommen til Camping Lago di Bracciano

Hos Lago di Bracciano finder du en dejlig, 4-stjernet campingplads, der har en fantastisk beliggenhed 30 kilometer udenfor Rom. I 51 år har campingpladsen været drevet af den samme familie, hvor succes er nøgleordet. Lago di Bracciano Campingplads er til en familie, der ønsker en ferie med ro og helt uden stress i smukke og afslappende omgivelser, som kan give et ekstra pust. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til sø
Strandtype
Sand
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (påkrævet)
Udendørs pool
Saltvand, June - September
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Børn (5-11 år)
Andre faciliteter
Parkering
Antal stjerner
4 stjerner
Generelt
Egnet til
Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Kul
ID armbånd/kort
Sprog som tales
Engelsk, Fransk, Italiensk, Spansk
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
16 m
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Bar
Isbod
Pizzaria
Restaurant
Take away
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Fiskeri
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Underholdning
Organiserede udflugter
Cykelture
TV Rum

Camping Lago di Bracciano

Få det hele samlet hos Lago di Bracciano

Få det hele samlet hos Lago di Bracciano

Hos Lago di Bracciano Camping vil du opleve, hvad det vil sige at luksuscampere. Her finder du alt, hvad du har brug for på en ferie. Du finder en pool, der er omgivet af smuk natur og en farvestrålende have, hvor du får stressniveauet helt ned. Efter at have lagt flere timer i liggestolen ved siden af poolen kan du prøve det udendørs træningsudstyr, der er stillet frem. Alt imens du nyder ferien, kan du spise og drikke diverse kolde drinks fra barer og restauranten, du ikke må gå glip af.

Fantastisk pool i afslappende område

Fantastisk pool i afslappende område

På Lago di Bracciano Campingplads finder du et stort poolområde, der henvender sig til børn og voksne. Afslapning er det essentielle ord i dette charmerende område. Poolen er omgivet af en have i forskellige farver, hvorfor velvære vil komme i takt med afslapning. Poolen indeholder saltvand, som er udstyret med et desinfektionssystem. Dette gør, at vandet hele tiden vil være så sterilt som muligt. Mens du ligger og nyder udsigten og solen, der bager over dig, kan du passende nyde en kold drink fra baren.

Oplev smagsfulde måltider

Oplev smagsfulde måltider

På campingpladsen tilbydes en restaurant, som du ikke må gå glip af. Den serverer den mest fantastiske gourmetmad, og ligger lige ned til poolen. Om aftenen, når mørket falder på, vil du kunne få et fantastisk måltid med udsigt til poolens belysning. Hvis du i stedet ønsker at sidde ved poolen, kan I ved solnedgang nyde en aperitif eller en romantisk og smagfuld pizzamiddag. Der tilbydes eksempelvis stearinlys for at gøre stemningen yderligere romantisk.

Hold dig aktiv på ferien i Rom-Lazio

Hold dig aktiv på ferien i Rom-Lazio

Hvis du ønsker at holde dig aktiv med alt den udsøgte mad, som du har mulighed for at spise, findes der hos Lago di Bracciano masser muligheder herfor. Der tilbydes en hel række forskellige udendørs træningsudstyr. Her kan du svede i timevis og bagefter slappe af med en afslappende gåtur i den grønne park, der ligger i nærheden. Lago di Bracciano Camping ved, at træning ikke altid bør være lig med jogging eller cykling. Det er også en tilstand i kroppen, hvor du bliver fyldt med ny energi. Og netop det er en ferie til for.

Gå på opdagelse i det dejlige Rom

Gå på opdagelse i det dejlige Rom

Når du vælger at holde din ferie hos Lago di Bracciano Camping, vil det være en oplagt mulighed for at besøge det smukke Rom. Her findes en verden for sig bestående af smukke arkitektoniske bygninger med masser af historie. Det vil både være en spændende og anderledes oplevelse for hele familien. Lago di Bracciano Campingplads ligger omgivet af ’Parco naturale dei due Laghi’, som er et naturskønt og grønt område. Ved siden af findes Bracciano-søen, hvor I kan opleve fantastiske solnedgange. Dette syn vil være et af mange minder, som I vil få skabt med en ferie hos Lago di Bracciano Camping.