Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Lago Resort

Alt det får I:
Tag på kurbad i nærliggende Jaraba
Pool, bar/restaurant og udendørs legeplads
Tur til La Tranquera Reservoir og stenklosteret
Rolig beliggende 500 meter fra den lille by Nuévalos
Top faciliteter
Tætteste by
1.1 km
Grill tilladt
Top faciliteter
Tætteste by
1.1 km
Grill tilladt

Hyggelig campingplads til familien

Beliggende kun 500 meter fra den lille by Nuévalos finder du Camping Lago Resort. Det er en rummelig og rolig campingplads placeret op ad bjergskråningen. På campingpladsen kan I nyde solen ved poolen og en snack eller et helt måltid fra restauranten/baren. Der er rig mulighed for leg på legepladsen. Der er også et lille supermarked. Når I vil ud og opleve, så er turen til naturreservatet og klostrene i området rigtige gode udflugtsmuligheder. Tag også på kurbad i byen Jaraba og nyd afslapning fuldt ud. Læs mere
Læs mere
Luk
Generelt
Grill tilladt
Tætteste by
1.1 km
Swimmingpool
Udendørs pool
Butikker
Minimarked
Restauranter / barer
Restaurant
Take away
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Antal stjerner
3 stjerner
Til børnene
Legeplads

Velkommen til Camping Lago Resort

Udendørs swimmingpool på Camping Lago Resort

Udendørs swimmingpool på Camping Lago Resort

Der er en smuk udendørs swimmingpool på Camping Lago Resort. Start din morgen med en forfriskende dukkert og køl af i swimmingpoolen efter en dag med shopping, vandreture eller kultur. Børnene nyder den ultimative campingferie her og leger med deres nye venner i vandet. Der er behagelige liggestole til dig, så sørg for at have en god bog eller et blad med på campingferien.

Gode faciliteter og aktiviteter på campingferien

Gode faciliteter og aktiviteter på campingferien

Campingpladsen har både udendørs og indendørs legeplads. Når det er for varmt udenfor, eller når det regner, er den indendørs legeplads en sand gave. Vil børnene på legepladsen tidligt om morgenen? Lad dem hente friskbagt brød på vejen tilbage, mens du planlægger dagen eller tilmelder dig en organiseret vandretur. Man laver bestemt ikke mad hver dag, for campingpladsen har en snackbar, et pizzeria og en restaurant. 

Familievenlige oplevelser i omgivelserne

Familievenlige oplevelser i omgivelserne

Området kalder på gå- og cykelture, da flere ruter starter direkte fra campingpladsen. Et absolut must er den nærliggende park Monasterio de Piedra. Nyd den enorme skønhed og mystiske atmosfære, hvor du kan regne med at få taget nogle smukke billeder. Sørg for at besøge klostret og drøm dig væk i den spektakulære natur. Omgivelserne omkring Camping Lago Resort er særligt attraktive for børn på grund af ridestaldene og de mange legepladser.