Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Laguna Village

Alt det får I:
Lokale specialiteter og vin
Indbydende poolområde
Underholdning til store og små
Sjove vandrutsjebaner
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Rutsjebane (familie)
Udendørs pool
Mini klub
Underholdning (aften)
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Rutsjebane (familie)
Udendørs pool
Mini klub
Underholdning (aften)

Aktiviteter for hele familien

Camping Laguna Village ligger i et skovområde med piletræer og fyrretræer, tæt på den smukke lagune og tæt på det historiske centrum af Caorle. Campingpladsen er et skønt sted for familien at holde ferie, da der er både strand og pool samt mange aktiviteter og muligheder i området. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til hav
Strandtype
Sand, direkte
Strand
Solsenge på stranden
Mod betaling
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Rutsjebane (familie)
Udendørs pool
Separat børnepool
Jacuzzi / Whirlpool
Whirlpool
Solsenge ved poolen
Mod betaling
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Underholdning (aften)
Børne-disco
Andre faciliteter
Hæveautomat
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Basar
Minimarked
Ferie tema
Strandferie
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Kul, gas og el
Pladsens terræn
Flad
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Omgivelser
Tætteste by
2.3 km
Pladsstørrelse
Stor plads
Restauranter / barer
Bar
Pizzaria
Restaurant
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Bordtennis
Cykeludlejning
Fodbold
Sportsturneringer
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Vandsport
Vandcykeludlejning
Windsurfing

Velkommen til Laguna Village

Camping Laguna Village – Adriaterhavet

Camping Laguna Village – Adriaterhavet

Denne skønne, 3-stjernede campingplads har den perfekte placering ud til Adriaterhavet og tæt på en af verdens smukkeste byer – Venedig! Campingpladsen ligger i den storslåede Caorle Lagune tæt på Caorles centrum. På campingpladsen er der et stort udvalg af aktiviteter for hele familien, og så er der naturligvis rig mulighed for at slappe af og nyde solen både ved poolen og ved den smukke strand ned til Adriaterhavet! Vi gør opmærksom på at campingpladsen er opdelt af en ikke særlig trafikeret vej.

Storslået poolkompleks og fantastisk sandstrand

Storslået poolkompleks og fantastisk sandstrand

På Camping Laguna Village er der et stort poolkompleks, hvor alle former for vandhunde kan få lov at udfolde sig! Der er både plads til sjov og leg samt til at svømme roligere baner for dem, der har lyst til dét. Desuden er der på campingpladsen et spabad, hvor man kan få en skøn og afslappende omgang massage! Hvis man er mere til havvand, er der heldigvis også rig mulighed for at lege strandløve! Campingpladsen ligger nemlig lige ned til det fantastiske Adriaterhav, som er kendt for sit azurblå vand! Her kan du ligge og bage i solen og nyde afslapningen og udsigten, eller du kan plaske rundt i det skønne vand eller lege i vandkanten – der er noget for enhver smag!

Spis på campingpladsens egen restaurant

Spis på campingpladsens egen restaurant

Efter en hel dag på stranden eller ved poolen og med masser af sjov og leg, trænger både store og små til et godt måltid mad! På campingpladsens italienske restaurant serveres diverse lækre, traditionelle retter – deriblandt selvfølgelig en skøn, hjemmelavet pizza, som børn såvel som voksne vil elske! Restauranten har åbent hele dagen og fungerer også som cafe uden for spisetiderne, så hvis du trænger til en god kop kaffe, er det også her, du skal gå hen!

Indkøbsmuligheder på pladsen

Indkøbsmuligheder på pladsen

Hvis du ikke ønsker at spise ude og hellere selv vil tilberede dine måltider i din campingvogn eller dit mobilhome, er dét selvfølgelig også en mulighed! På campingpladsen ligger der et supermarked, hvor du kan købe alverdens dagligvarer. Der skulle gerne være rig mulighed for at handle ind til alle dagens måltider, og mange af mejeri- og slagterprodukterne er italienske produkter, hvilket betyder, at kvaliteten er i top, så der er grobund for selv at tilberede nogle udsøgte måltider. Ud over et supermarked, er der også en basar på pladsen. Her kan man købe legetøj til børnene, aviser til at holde sig opdateret samt campingudstyr og strandartikler, hvis man skulle have glemt et par ting derhjemme. Hvis du ønsker at shoppe andet end dagligvarer og diverse fornødenheder, ligger drømmenes by – Venedig – blot en times kørsel fra Camping Laguna Village. Her er der mulighed for at få stillet shoppetrangen og nyde en dag i gondolernes højborg!

Lidt om området

Lidt om området

Som nævnt ligger campingpladsen smukt placeret lige ned til det skønne Adriaterhav. Desuden er Venedig ikke langt fra pladsen, og der er masser af muligheder for at tage på diverse udflugter fra Camping Laguna Village. For eksempel kan man tage en dagstur til enten Carole eller Lido di Jesolo. I Jesolo er der masser af aktiviteter for børnefamilier såsom diverse vandlande og forlystelsesparker. For de lidt ældre, er der skønne restauranter og barer samt forskellige monumenter, bemærkelsesværdig bygninger og museer, så der er noget for hele familien! Generelt ligger Camping Laguna Village utroligt godt placeret i naturskønne omgivelser og med et væld af aktiviteter inden for rækkevidde!