Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping L'Airial

Alt det får I:
Dejligt område
4-stjernet campingplads
Familievenlig campingplads
Stort poolområde
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 8 km
Udendørs pool
Opvarmet
Grill tilladt
Gas og el
Legeplads
Restaurant
Take away
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 8 km
Udendørs pool
Opvarmet
Grill tilladt
Gas og el
Legeplads
Restaurant
Take away

Velkommen til Camping L'Airial

Tag familien med på en uforglemmelig sommerferie til Frankrig, som byder på alt det, I har brug for på en ferie. I Frankrig finder I nemlig noget af det hele, da landet både byder på fantastiske madoplevelser, natur, strand og storby. Det sydvestlige Frankrig er et dejligt område, hvor du også finder campingpladsen L'Airial. Denne plads har fire stjerner, der giver dig plads til at kunne læne dig tilbage og nyde, at du endelig kan tage en pause fra den travle hverdag og nyde roen og familien. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 5,1 - 20 km
8 km
Strandtype
Sand, 8 km
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Opvarmet
Indendørs pool
Opvarmet, Fleksibel overdækn.
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Butikker
Supermarked
Lille udvalg
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
Gas og el
Pladsens terræn
Flad
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Omgivelser
Tætteste by
6 km
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Take away
Sportsfaciliteter
Petanque
Til børnene
Legeplads

Camping L'Airial i Frankrig

Skøn familieferie på L'Airial

Skøn familieferie på L'Airial

Frankrig er et dejligt land, og det har mange danskere fået øjnene op for igennem de sidste mange år. Landet har nemlig et utal af muligheder, samtidig med at du næsten har solgaranti, hvis næste års feriedestination bliver Frankrig. Med en ferie på L'Airial, så vil ingen i familien komme til at kede sig. Her er noget for alle, hvad end dine børn er helt små eller lidt større. Pladsen har nemlig sørget for både underholdning, aktiviteter og super gode faciliteter, så I ikke kommer til at mangle noget som helst.

Stor pool og strand i nærheden

Stor pool og strand i nærheden

Vil I køles ned i løbet af dagen, så kan I passende gøre dette i det store poolområde, som pladsen har. Nyd dagens soltimer i en liggestol omkring poolen, imens børnene leger på livet løs. Er du mere til en strandtur, så har I kun fem kilometer til den nærmeste strand. Her finder I det azurblå havvand, der grænser op til en kyst af bløde småsten.

Restauranter og indkøb

Restauranter og indkøb

Maden bliver ikke noget problem, hvis du ikke selv vil stå i køkkenet på din ferie. Der er nemlig en dejlig restaurant på pladsen, hvor der er noget for alle på menukortet. Lige fra det traditionelle, franske køkken til børnenes favoritter. Og så kan I nyde aftenens sidste timer i baren, som ligger i forlængelse af restauranten.

Vil du gerne være godt dækket ind, når det kommer til mad og drikke, så kan du nemt handle ind til dette på pladsen. L'Airial har sørget for, at der er et lille supermarked fyldt med gode varer til din ferie. Det kan være kolde drikke, frostvarer eller mejeriprodukter fra køleskabet.

Aktiviteter på stedet

Aktiviteter på stedet

Der er nok at give sig til med en ferie på L'Airial, og I skal ikke frygte, at I kommer til at kede jer på ferien. For de mindste er der en børneklub, hvor der vil være et godt program hele dagen, så du kan slappe lidt af imens. Der er også mulighed for at tage på surf camp eller spille for eksempel basketball med de andre på pladsen. Og så er der et bredt underholdningsprogram for hele familien, så I altid kan blive godt underholdt sammen.

Ud i området

Ud i området

Det sydvestlige Frankrig er et område med mange muligheder, og skal I have en dag for børnene, så skal I tage en tur forbi det nærliggende vandland ved navn Atlantic Park Seignosse. Er I mere til en charmerende storby, så ligger San Sebastián kun godt en times tid væk i bil. Her er der mulighed for at få lidt kultur med hjem i kufferten eller at smage på de helt rigtige franske retter.