Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Landgoed Het Grote Zand

Alt det får I:
Camping midt i skoven
Pool og sauna
Masser af kultur
Kom tæt på dyrene
Top faciliteter
Grill tilladt
Gas og el
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Separat børnepool
Restaurant
Indendørs pool
Top faciliteter
Grill tilladt
Gas og el
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Separat børnepool
Restaurant
Indendørs pool

Luksuscamping i naturskønne omgivelser

Beliggende i Drenthe – en af tre nordlige hollandske provinser – er Camping Landgoed Het Grote Zand omgivet af forrygende natur og et væld af muligheder for at underholde hele familien i timevis. Det er altså et sikkert valg, når jeres næste campingferie i Europa skal planlægges. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Separat børnepool
Indendørs pool
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Andre faciliteter
Opladning elbiler
Butikker
Minimarked
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Gas og el
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Snackbar
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
mod betaling
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
Til børnene
Legeplads
Mini gocarts
Mod betaling
Trampoliner / hoppeborg
Underholdning
Underholdning (dag)
Wellness faciliteter
Sauna

Velkommen til Camping Landgoed Het Grote Zand

Campingferie i uberørt skovområde

Campingferie i uberørt skovområde

Camping Landgoed Het Grote Zand er en flot campingplads placeret i et stort uberørt skovområde, og I træder altså direkte ud i den flotteste natur fra jeres hoveddør. Derfor er det oplagt at snøre støvlerne og begive sig ud på vandretur eller leje en cykel fra campingpladsens lobby. Derudover er der mulighed for at slå timer ihjel med hele familien i campingpladsens swimmingpool, der tilbyder badning både indendørs såvel som udendørs. Campingpladsen tilbyder derudover gratis wi-fi.

På cykeltur i naturen eller en tur i poolen?

På cykeltur i naturen eller en tur i poolen?

Campingpladsens fantastiske placering midt i den hollandske natur giver god mulighed for oplevelser i naturen. Lej et par cykler ved campingpladsens lobby, og udforsk den uberørte natur rundt om Landgoed Het Grote Zand. Efter en lang tur på cyklen kan I altid slappe af ved campingpladsens indendørs pool. Her finder I både et børnebassin til de mindste og en god swimmingpool til de voksne. Derudover kan I forkæle jer selv med en afslappende tur i saunaen eller dampbadet. Campingpladsens fantastiske faciliteter indbyder til selvforkælelse, og det må I ikke snyde jer selv for at gøre brug af.  

Udforsk fantastiske oplevelser i området

Udforsk fantastiske oplevelser i området

Det omkringliggende miljø og byliv er ligeledes værd at tage med i den samlede ferieoplevelse. Provinsen, der er beliggende i det nordlige Holland, har fantastisk meget mere end ”blot” den skønne natur at byde på.  

Nær provinsens hovedstad, Assen, finder I eksempelvis Memorial Centre Camp Westerbork, der giver et autentisk og fascinerende indblik i en fangelejr fra Anden Verdenskrig. Er I mere til at se og opleve spændende og eksotiske dyr, kan I med fordel lægge vejen forbi Wildlands Adventure Zoo, der har ry for at være en af Hollands bedste zoologiske haver. Skal I have en på den kulturelle oplever, kan I med fordel besøge det velrenommerede museum Drents Museum, ligeledes beliggende i byen Assen. Her kan I opleve storslåede kunstudstillinger og anden flot og imponerende kunst. 

Få store kulinariske oplevelser i Drenthe

Få store kulinariske oplevelser i Drenthe

Er I typerne, der gerne vælger feriedestination ud fra, hvor I bedst kan mætte jer i lækre anretninger, har Landgoed Het Grote Zand så sandelig også en masse at byde på til jer. I kan fx benytte jer af campingpladsens à la carte restaurant, der serverer noget af den bedste mad, Holland kan diske op med. Derudover byder campingpladsen også på et minimarked, snackbar og en café. Der er derfor god mulighed for at nyde hollandske specialiteter uden at skulle forlade campingpladsen. 

Skal turen alligevel gå ud i nærområdet, kan I gøre brug af områdets mange hollandske restauranter. Eksempelvis kan I besøge restauranten De Sluiswachter, hvor I i sommermånederne kan spise udendørs på restaurantens terrasse. Herfra kan I endda nyde udsigten over vandet – hvilket gør De Sluiswachter til et særdeles romantisk sted at byde sin bedre halvdel på middag.