Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Le Bois Dormant

Alt det får I:
Flot poolområde med rutsjebaner
Stort indendørs poolområde
Børnklubber for alle aldre
Mulighed for spændende udflugter
Top faciliteter
Strandtype
2.5 km
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Bordtennis
Multisportsbane
Take away
Top faciliteter
Strandtype
2.5 km
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Bordtennis
Multisportsbane
Take away

Oplev smuk, fransk natur

Camping Le Bois Dormant er intet mindre end en fantastisk campingplads. Med et stort poolområde med indendørs og udendørs pool, vandrutsjebaner, aktiviteter hele dagen, skønne faciliteter og placeret i et smukt område, kunne man ikke bede om mere. Beliggende tæt på smuk natur og med spændende udflugtsmuligheder, vil ferien på Camping Le Bois Dormant helt sikkert blive uforglemmelig! Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
2.5 km
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Indendørs pool
Opvarmet
Baby pool
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Butikker
Supermarked
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
WiFi
Afgrænset område (gratis nogle områder)
Hund
Hund ikke tilladt
Pladsstørrelse
Stor plads
Restauranter / barer
Bar
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Billard / pool
Bordtennis
Fitness
Udendørs
Multisportsbane
Petanque
Til børnene
Spillehal
Underholdning
Børneklub (turoperatør)
Organiserede udflugter

Velkommen til Camping Le Bois Dormant

Slap af i træernes skygge

Slap af i træernes skygge

Uanset om I er til at stå på hænder i poolen, køre om kap i vandrutsjebanerne eller ligge og dase på en liggestol, er der det hele på Camping Le Bois Dormant. Poolområdet på campingpladsen er omgivet af høje træer, hvis skygge kan give en tiltrængt pause fra den varme, franske sommersol. Der er desuden også en indendørs pool, der også kan give lidt skygge, når solen står højt på himlen. 

Aktiviteter en masse

Aktiviteter en masse

Når I er færdige med at slappe af, kan I nyde godt af de mange aktiviteter, Camping Le Bois Dormant har at byde på. I kan blandt andet dyste i bordtennis, lave en turnering på multisportspladsen eller lade børnene give den gas på en af legepladserne eller i hoppeborgen. I kan også leje cykler til hele familien, og tage på en dejlig cykeltur rundt på campingpladsen eller i den smukke natur i nærområdet.

Underholdning dagen lang

Underholdning dagen lang

Hos Camping Le Bois Dormant skal de nok sørge for, at I aldrig keder jer. Flere dage om ugen samles campingpladsens børneklubber, hvor der vil være arrangeret shows, aktiviteter og kreative indslag, alt sammen med hensyn til børnenes aldre. Om aftenen samles familier om scenen, hvor campingpladsens personale fremfører shows og afholder arrangementer som karaoke, quizzer og meget mere.

Lav maden selv

Lav maden selv

På campingpladsen er faciliteterne til selv at lave mad fremragende, og det er en smal sag at gå i campingpladsens eget supermarked og handle ind og lave maden derhjemme. I kan selvfølgelig også låne en grill, så I kan nyde sommersolen, mens I laver mad. Hvis I ikke selv lige har lyst til at lave maden, er der også mulighed for at få nem mad på campingpladsen til at tage med, som pizza og pommes frites. Om aftenen kan I besøge baren og nyde en kold drink, mens I nyder showet på den indendørs scene.

Naturskønt område

Naturskønt område

I skal ikke bevæge jer langt væk fra campingpladsen for at komme til smuk natur. Kun få kilometer væk ligger den nærmeste strand, Plage de Demoiselles, der med sin vidde sandstrækning gør den perfekt til både afslapning og leg. Lidt længere væk finder I den smukke i, L'Île-d'Yeu, der er fyldt med hyggelige landsbyer, klipper og smukke strande. Tag færgen fra Fromentine og nyd dagen omgivet af store bølger og frisk havluft - I vil ikke fortryde det!