Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Le Bois Masson

Alt det får I:
Indendørs og udendørs pool
Børneklubber til alle aldre
Planlagte aktiviteter hele dagen
Gode muligheder for vandsport
Top faciliteter
Strandtype
2.5 km
Udendørs pool
Opvarmet
Legeplads
Bordtennis
Tennis
Mod betaling
Restaurant
Top faciliteter
Strandtype
2.5 km
Udendørs pool
Opvarmet
Legeplads
Bordtennis
Tennis
Mod betaling
Restaurant

Campingplads med masser at byde på!

Om I er til at slappe af ved poolen, boltre jer i de blå bølger, windsurfe ned ad kysten eller udforske kunstmuseer i byen, er der det hele, når I bor på Camping Le Bois Masson. Tæt på både strand og by, og med egen pool, vil I med garanti have en sjov og alsidig ferie! Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
2.5 km
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Udendørs pool
Opvarmet
Indendørs pool
Opvarmet
Baby pool
Velegnet til
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Butikker
Supermarked
Generelt
Egnet til
Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
WiFi
På hele pladsen (gratis nogle områder)
Hund
Hund ikke tilladt
Omgivelser
Tætteste by
2.5 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Billard / pool
Bordtennis
Cykeludlejning
Fitness
Indendørs
Petanque
Tennis
Mod betaling
Til børnene
Legeplads
Spillehal
Underholdning
Børneklub (turoperatør)
Organiserede udflugter
Vandsport
Vandski

Velkommen til Camping Le Bois Masson

Sus i vandrutsjebanerne

Sus i vandrutsjebanerne

Med flere forskellige udendørs vandrutsjebaner i poolområdet, er der nok til at holde selv den modigste vandhund tilfreds hele ferien. Er man dog mere til at svømme rundt eller slappe af, er der selvfølgelig rig mulighed for dette i den opvarmede pool både indendørs og udendørs. Har man mindre børn med på ferie, er der også en opvarmet børnepool, så de små kan svømme med uden bekymringer.

Perfekt til vandsport

Perfekt til vandsport

Kun 3 kilometer fra den nærmeste strand, er der masser muligheder for at nyde godt af de salte bølger og andre aktiviteter i havet, når man bor på Camping Le Bois Masson. Området er især kendt for at være godt til vandsport, så uanset om I er en familie af garvede windsurfers eller det er første gang, I sætter jer i en båd, vil der være mulighed for at prøve det hele i jeres eget tempo. 

Aktiviteter og underholdning

Aktiviteter og underholdning

På Camping Le Bois kan deres planlagte aktiviteter sagtens fylde hele ferien. Lad børnene være en del af de fire børneklubber, hvor de kan møde ligesindede, deltag i en fodboldturnering, udfordr familien i et slag tennis eller leg hele dagen på en af de gode legepladser. Om aftenen kan I lade personalet underholde jer, med spændende shows og temaaftener med cabaret, karaoke og spil! 

Restaurant og indkøb

Restaurant og indkøb

Direkte på campingpladsen ligger deres egne restaurant, hvor I kan finde lækre familiefavoritter, som I naturligvis også har mulighed for at tage med som takeaway, hvis I hellere vil nyde maden derhjemme eller udenfor. Skulle I dog få lyst til selv at stå for maden, kan I finde basisvarer i campingpladsens supermarked - og måske låne en grill, så I kan stå ude i det dejlige vejr og lave mad.

Spændende nærområde

Spændende nærområde

Vil I en dag have frisk fisk og skaldyr, er øen L'Île-d'Yeu kendt for præcis dette. Sejl hertil med færgen fra Fromentine og nyd dagen på de vidde sandstrande eller spis dagens fangst, mens I skuer ud over det blågrønne hav. Hvis I har brug for lidt kultur, er den spændende by Nantes bestemt et besøg værd. Besøg blandt andet et af de mange kunstmuseer i byen, eller prøv en tur i den mekaniske elefant, der spadserer rundt i byen!