Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

La Marina de Canet - Le Bosquet

Alt det får I:
Meget familievenligt
Poolområde med separat børnepool
Dejlig beliggenhed
Aktiviteter til hele familien
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 400 m
Udendørs pool
Mini klub
Højsæson
Grill tilladt
Gas
Legeplads
Fodbold
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 400 m
Udendørs pool
Mini klub
Højsæson
Grill tilladt
Gas
Legeplads
Fodbold

Velkommen til Camping Le Bosquet

Skal du have familien med på sommerferie, så er Frankrig et oplagt valg til en feriedestination, der byder på sommer, sol og oplevelser for livet. Her vil du få en ferie i smukke omgivelser, hvor den franske stemning samtidig er helt i top. Frankrig har et væld af forskellige områder, og især Languedoc er et charmerende et af slagsen. Her i området finder du campingpladsen Le Bosquet, der kan danne nogle ideelle rammer for en helt perfekt familieferie med afslapning og hygge i fokus. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
Strandtype
Sand, 400 m
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Udendørs pool
Separat børnepool
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Teenage klub
Højsæson, Alder 12-17 år
TV Rum
Underholdning (dag)
Højsæson
Butikker
Frisør
Supermarked
Lille udvalg
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
Gas
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Større hunde ikke tilladt
Omgivelser
Tætteste by
3 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Snackbar
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Billard / pool
Bordfodbold
Fodbold
Multisportsbane
Petanque
Til børnene
Legeplads
Wellness faciliteter
Massage

Camping Le Bosquet i Frankrig

Fantastisk familieferie

Fantastisk familieferie

Le Bosquet ligger ud til kysten i det franske område Languedoc, der rummer en række af de mest charmerende kystbyer, du finder i Frankrig. Her er der masser af liv og muligheder for mad og kultur, og med en ferie på den trestjernede campingplads Le Bosquet kommer du ikke til at mangle noget. Her er der plads til hele familien, hvad end der skal være noget for børnene eller de voksne. Med en ferie her på pladsen kan du glæde dig til at nyde godt af vandsportsaktiviteter, stort poolområde og børneklub i sommerhalvåret.

Poolområde og strand

Poolområde og strand

Er du vild med at blive kølet ned i en dejlig pool på din ferie, så kan du også få fornøjelsen af dette på Le Bosquet. Her finder du en stor pool med en separat børnepool til familiens yngste medlemmer. Her er der plads til sjov og spas, og vil I hellere til stranden, så er dette ikke noget problem. For kun 400 m væk finder du den nærmeste strand, der byder på en lang kyststrækning dækket af strandsand og det perfekte havvand til en dukkert. Nyd sommerens soltimer på stranden.

Indkøb og spisemuligheder

Indkøb og spisemuligheder

Med en placering i et område fyldt med charmerende kystbyer, så er der nok at vælge imellem, når du skal have serveret aftensmaden. De mange små byer byder på et væld af spisemuligheder, hvad end du er til lokale retter eller de mere traditionelle. Der er også et pizzeria på pladsen, hvor du kan få en lækker pizza med hjem til aftensmad. Skal du have handlet ind til ferien, så ligger der op til flere supermarkeder inden for én kilometer. Du finder alt det, du måtte stå og have brug for i de forskellige supermarkeder, så du kan sørge for dagens frokost eller morgenmad med de bedste råvarer for årstiden.

Feriestedets aktiviteter

Feriestedets aktiviteter

De gode poolfaciliteter er ikke det eneste, som Le Bosquet har at byde på. Du kan nemlig også lade børnene nyde dagen i børneklub, hvor der vil være workshops, leg og sjov med pladsens personale, der står for dette. For de sportsinteresserede er der mulighed for at få sved på panden på pladsens multisportsbane, hvor der er plads til alverdens boldspil. Og så kan du tage et smut forbi stranden og kaste dig ud i én af de mange vandsportsaktiviteter.

Oplevelser i området

Oplevelser i området

Det skønne område Languedoc byder på mange oplevelser, og især muligheden for vandaktiviteter bør du udforske. Du kan også besøge den store by Perpignan, der ligger kun 15 min. fra pladsen. Vil du prøve en forlystelsespark, så finder du Récré Parc tæt på. Vælger du at køre i to gode timer, så kan du krydse grænsen til Spanien og besøge en af verdens smukkeste byer, nemlig Barcelona. Nyd en dag i den spanske luft, hvor du bliver budt på tapas, solskin og strand i én og samme by. Her kan du virkelig få noget kultur med hjem i kufferten.