Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Naturligt poolkompleks
Gode cykel- og vandreruter
Smukt bjergområde
Livlig familiecamping
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Gas
Bordtennis
Restaurant
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Gas
Bordtennis
Restaurant

Naturskøn, familiedrevet camping

I det sydlige Frankrig findes en lille perle af en campingplads, som ligger i en dal omgivet af bjerge og bjergfloder. Camping Le Canigou er egentlig en gammel kirsebærplantage men er nu en campingplads drevet af en familie med fire børn. Her kan man få et pusterum fra hverdagen og være tæt med naturen og sine kære. Der er både sørget for spændende dagsture i området samt underholdning for gamle som små på campingpladsen. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til hav
Strandtype
Underholdning
Underholdning (aften)
Højsæson
Organiserede udflugter
Andre faciliteter
Opladning elbiler
mod betaling
Butikker
Kiosk
Ferie tema
Lille afslapppende plads
Generelt
Grill tilladt
Gas
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Større hunde ikke tilladt
Omgivelser
Tætteste by
7 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Snackbar
Sportsfaciliteter
Billard / pool
Bordfodbold
Bordtennis
Bueskydning
Hiking
Klatrevæg
Sportsturneringer
Volleyball

Velkommen til Camping Le Canigou i Frankrig

Tag en naturlig svømmetur

Tag en naturlig svømmetur

Camping Le Canigou ligger i et bjergområde, og om foråret dæmmes bjergfloden op, så der opstår en naturlig pool ved campingpladsen, som man kan svømme i. Det er en helt unik oplevelse frem for at svømme i en mere konventionel pool. Når man bor udendørs i den meget solrige og varme dal, kan det være guld værd med en kold dukkert. 

Holdet på campingpladsen sørger for ture med familien, hvor man kan udforske floderne nær ved enten i form af rafting eller i en kano.

Livlig campingplads til familien

Livlig campingplads til familien

Generelt er Camping Le Canigou en meget social og livlig campingplads, hvor der er plads til at komme hinanden ved. De fælles måltider på terrassen behager både børn og voksne. Her kan man deltage i Live Cooking eller sætte tænderne i en af de lokale husspecialiteter. 

Føler du for at købe mad med ud af huset, er der lette måltider såsom grillet kylling, burgere eller snacks to go. Der er frisk brød dagligt på campingpladsen, så I ikke går ned på morgenmad.

Sjov med udendørsaktiviteter

Sjov med udendørsaktiviteter

På campingpladsen arrangeres der både underholdning, aktiviteter og udflugter. Vil man udforske området, er det oplagt med en tur på cykel eller mountainbike. I højsæsonen er der levende musik for alle gæsterne, som kan socialisere og skabe gode minder sammen. 

Tæt ved er der en sjov rebbane i træerne med vilde udfordringer. Er man generelt en type, der godt kan lide at blive udfordret og få adrenalinen op at pumpe, så er aktiviteter såsom klatring eller rappelling oplagt.

På oplevelse i nærområdet

På oplevelse i nærområdet

De vilde kan give sig i kast med at bestige bjerget Mont Canigou, som er 2784 meter højt. Der er lagt op til en hæsblæsende oplevelse! Kun fantasien sætter grænser, når det kommer til at bruge naturen her. Man kan også øve sig i bueskydning eller give fiskeriet et skud. Efter en lang dag med aktiviteter i det fri, er der intet så tilfredsstillende, som at læne sig tilbage på terrassen med en velfortjent snack. På Camping Le Canigou er i sikret topunderholdning i det fri og en mulighed for at komme helt ned i gear.