Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Le Castel Rose

Alt det får I:
Masser af muligheder for sightseeing
Storslået natur
Restaurant og snackbar
Stort poolområde
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Bordtennis
Top faciliteter
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Underholdning (aften)
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Bordtennis

Camping Le Castel Rose – 4-stjernet camping i Frankrig

I samme øjeblik I lander på Camping Le Castel Rose, er der ingen tvivl om, at I er landet på en campingplads, der med sine topfaciliteter hører til blandt Frankrigs og områdets bedste campingpladser. På Camping Le Castel Rose er der kælet for detaljerne og tænkt over designet af campingpladsen, og I har både nem adgang til flod, by og bjerge. Campingpladsen har i mange år været en populær overnatningsmulighed for folk, der gerne vil udforske den franske bjergkæde Cevennen, og med de mange mærkede vandreruter behøver I ikke at være professionelle bjergvandrere for at komme ud og nyde de smukke udsigter, hvis I har tid og lyst til at bevæge jer uden for den skønne campingplads. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Separat børnepool
Solsenge ved poolen
Spray park
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Underholdning (aften)
Børne-disco
Underholdning (dag)
Andre faciliteter
Havn
60 km
Information
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Bageri
Basar
Kiosk
Minimarked
Souvenirs
Vinhandel
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
ID armbånd/kort
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste hospital
10 km
Nærmeste lufthavn
40 km
Nærmeste supermarked
500 m
Tætteste by
1 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Isbod
Pizzaria
Restaurant
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Billard / pool
Bordtennis
Bueskydning
Cykeludlejning
Fiskeri
Fitness
Multisportsbane
Petanque
Sportsturneringer
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Wellness faciliteter
Jacuzzi

Velkommen til Camping Le Castel Rose

Et vandparadis for børn og voksne

Et vandparadis for børn og voksne

Det store poolområde er på hele 1.300 kvadratmeter, hvoraf de 500 består af vand. Her er tænkt over både detaljer og design. De mindste børn kan lege på en smuk vandlegeplads med soppebassin, mens de lidt mere vovede kan have det sjovt på vandrutsjebanerne.  

Vil I hellere slappe af, kan I tage en tur på den skønne lazy river, slappe af i lagunepoolen eller nyde de lækre hydrotermiske massageområder. Der er også rig mulighed for at få en lille tan i en af de mange liggestole.  

Floden Gardon ligger lige op ad Camping Le Castel Rose, og her dyrkes der flere former for vandsport. Med noget af Frankrigs reneste badevand kan du også sagtens tage en dukkert. Dog kan et bar badesko anbefales, da bunden og stranden hovedsageligt består af småsten.

Få aftensmaden serveret

Få aftensmaden serveret

Hvis I ikke selv vil fange jeres aftensmad i floden, eller købe friske råvarer på det ugentlige madmarked i byen Anduze, kan I få op til flere lækre retter på Camping Le Castel Roses restaurant.  

Der er naturligvis klassikere som pizza, pommes frites og salat på kortet, men også en lang række andre spændende retter. Er det den søde tand, der lokker, kan I besøge snackbaren, hvor der ud over is og lækkerier også serveres drinks til de voksne.  

Ved større sportsbegivenheder som f.eks. Le Mans, fodboldkampe, Tour de France m.m. bliver barens storskærm tændt, så I sammen med de andre gæster kan heppe på jeres yndlingshold og nyde den fantastiske stemning, når sejren er hentet hjem.

Tag på shopping i Anduze

Tag på shopping i Anduze

Hvis I ikke har lyst til at starte bilen for at købe ind, ligger Anduze centrum kun 20 minutters gang væk fra Camping Le Castel Rose. Her finder I bl.a. et stort supermarked, der rummer alle de fornødenheder, I måtte have behov for, hvis I ikke finder dem i campingpladsens egen lille butik. Derudover er der selvfølgelig også masser af små specialbutikker i byen foruden de lokale markeder, der afholdes flere gange om ugen. Her kan I hurtigt få stillet shoppinglysten, hvad end I søger efter skønne loppefund, souvenirs eller lidt ekstra tøj til klædeskabet hjemme i Danmark.

Sightseeing og andre oplevelser

Sightseeing og andre oplevelser

Det naturskønne område Gard, som Camping Le Castel Rose ligger i, er generelt et utroligt naturskønt område, og her venter der masser af spændende oplevelser. I kan bl.a. tage på grottevandring eller tage det lille veterantog ud til bambusseriet, hvor I kan opleve den største bambusskov i Europa.  

Vælger I at tage en tur op af bjergkæden Cevennen, kan I også være sikre på at få nogle naturoplevelser i særklasse. Har I bilen til rådighed, ligger der mange små historiske byer og oplevelser inden for 45 minutter til en times kørsel. Spørg evt. i receptionen, eller besøg turistkontoret i Anduze.