Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Le Clos du Rhone

Alt det får I:
Direkte adgang til sandstrand ved middelhavet
Poolområde og wellness
Sjove sportsaktiviteter til hele familien
Børneklub
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Gas og el
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Gas og el

Camping Clos du Rhône- direkte ved Middelhavet

Hvis I drømmer om sol, sand og blåt vand, så er campingpladsen Clos du Rhône i Sydfrankrig lige noget for jer. Den familievenlige campingplads byder både på strand, lækkert poolområde og masser af sportsaktiviteter for store og små. Campingpladsen har desuden egen bar, hvor I kan stille den lille sult og slukke tørsten, når I trænger til en pause fra solbadning og vandplaskeri. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til hav
Strandtype
Sand
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Separat børnepool
Solsenge ved poolen
Gratis
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Underholdning (aften)
Underholdning (dag)
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Minimarked
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
Gas og el
WiFi
På hele pladsen (gratis nogle områder)
Hund
Hund tilladt
Omgivelser
Nærmeste supermarked
1.5 km
Nærmeste togstation
34 km
Tætteste by
2 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Basketball
Bordtennis
Cykeludlejning
Fitness
Petanque
Ridning
Tæt på pladsen, 200 m
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Vandsport
Kanoudlejning
Wellness faciliteter
Massage

4-stjernet camping i smukke Sydfrankrig

Velkommen til Camping Clos du Rhône

Velkommen til Camping Clos du Rhône

I kan roligt hive hele familien med til campingpladsen Clos du Rhône ved Côte D’Azur i Sydfrankrig. Campingpladsen er især oplagt til jer, der drømmer om direkte adgang til det blå Middelhav. Camping Clos du Rhône har nemlig direkte adgang til en lækker sandstrand og Middelhavet. I kan også dase ved poolen eller dyste i diverse sportsaktiviteter på campingpladsen. 

Strand og pool

Strand og pool

Camping Clos du Rhône har et skønt poolområde, hvor hele familien kan slappe af. Der er to store pools, hvoraf den ene er en voksenpool, og den anden er en børnepool. Begge pools er opvarmede året rundt. Børnepoolen har en lille vandrutsjebane, der passer perfekt til små børn. Poolområdet har desuden flere store vandrutsjebaner, der byder på flere timers sjov. Ved poolområdet er der masser af liggestole, hvor I kan dase og nyde solen. 

Hvis I har lyst til at bade i det azurblå Middelhav, skal I ikke langt væk. Campingpladsen har direkte adgang til sandstranden Plage du Crin Blanc. Stranden har desuden en lille restaurant, hvor I kan nyde en forfriskning eller et måltid

Bar og restaurant

Bar og restaurant

På camping Clos du Rhône finder I en lille bar med drinks, snacks og lækker mad. Her kan I også bestille takeaway, hvis I trænger til nem aftensmad en aften.

Har I brug for flere restaurantmuligheder, skal I til byen Saintes-Maries-de-la-Mer, der ligger omkring to kilometer fra campingpladsen. Her finder I et bredt udvalg af lækre restauranter, hvor I blandt andet kan opleve det sydfranske køkken

Shopping- og indkøbsmuligheder

Shopping- og indkøbsmuligheder

Byen Saintes-Maries-de-da-Mer ligger blot to kilometer fra campingpladsen. Her finder I et stort udvalg af restauranter og barer. Der ligger desuden flere store supermarkeder, hvor I kan forsyne jer med alt det nødvendige.

Hvis I har lyst til at shoppe tøj, skal I ud på en køretur. De nærmeste store byer er Arles og Montpellier. Arles ligger omkring en halv times kørsel fra campingpladsen, mens Montpellier ligger en times kørsel fra campingpladsen

Underholdning og aktiviteter

Underholdning og aktiviteter

Camping Clos du Rhône byder på et væld af oplevelser, som hele familien vil nyde. Der er nemlig både noget for børn og voksne.

Børn i alderen 6 til 12 år kan deltage i børneklubben Sunny Club alle dage undtagen lørdag. Dagene i Sunny Club er delt op i to. Om formiddagen er der primært skemalagt kreative aktiviteter, mens eftermiddagen blandt andet står på turneringer og skattejagter. De voksne kan derimod komme helt ned i tempo med spa og wellness i Spa de Clos du Rhônes på campingpladsen. Wellnessafdelingen tilbyder både krops- og ansigtsbehandlinger og hammam. 

Hvis I trænger til at få pulsen op, så kan I benytte de mange sportstilbud på campingpladsen. I kan blandt andet dyste i bordtennis og petanque. Campingpladsen har også et udendørs fitnesscenter, hvor I kan holde formen ved lige. Hvis I får lyst til flere boldspil, kan I benytte multisportsbanen, hvor der er rigeligt plads til leg og sjov. 

Om området

Om området

Camping Clos du Rhône ligger smukt placeret ved Côte D’azur-kysten i Sydfrankrig. Hvis I har lyst til at udforske området nærmere, så kan I køre eller cykle en tur langs kysten. I kan leje cykler tæt på campingpladsen. Har I mere lyst til at give jer i kast med vandsport, så skal I til Saintes-Maries-de-da-Mer, hvor I blandt andet kan windsurfe og leje vandcykler og kajakker.