Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Le Colomba

Alt det får I:
Spændende område
4-stjernet campingplads
Poolområde med plads til alle størrelser
Et væld af aktiviteter
Top faciliteter
Tætteste by
3 km
WiFi
Begrænset adgang
Top faciliteter
Tætteste by
3 km
WiFi
Begrænset adgang

Velkommen til Camping Le Colomba

Camping Le Colomba er en firestjernet campingplads i på skønne Korsika. Stranden finder du lige i nærheden af campingpladsen, mens du i løbet af fem minutter vil kunne befinde dig i Propriano, som er centrum af Korsika. Camping Le Colomba tilbyder forskellige aktiviteter til hele familien med mulighed for at prøve kræfter med alt lige fra ridning til canyoning og dykning. Læs mere
Læs mere
Luk
Generelt
Stedets terræn
Terasser
Tætteste by
3 km
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
700 m
Strandtype
700 m
Swimmingpool
Udendørs pool
Andre faciliteter
WiFi
Begrænset adgang
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Petanque
Butikker
Supermarked
Lille udvalg
Restauranter / barer
Restaurant
Antal stjerner
4 stjerner
Ferie tema
På en ø
Til børnene
Legeplads
Wellness faciliteter
Jacuzzi
Massage
Betales på stedet
Sauna
Betales på stedet

Camping Le Colomba i Frankrig

Bestemt et besøg værd

Bestemt et besøg værd

Camping Le Colomba er en god plads til både par, venner og familier. Le Colomba tilbyder diverse sportsfaciliteter til de energiske og friske. Her er aldrig kedeligt. Du kan udfordre dig selv i nye sportsaktiviteter, eller du kan give dig i kast med en af dine yndlingsaktiviteter. Campingpladsen sørger desuden for de mindste i form af en legeplads og en udendørs swimmingpool. Er du til det friske havvand, ligger stranden et stenkast væk, mens der er rig mulighed for at opleve campingpladsens smukke omgivelser.

Udendørs pool og strand

Udendørs pool og strand

Hos Camping Le Colomba finder du både en udendørs pool til de ældre samt en pool, der er beregnet til de mindre børn. Mens dine børn leger i poolen, kan du nyde solen på de omkringliggende liggestole eller selv hoppe en tur i poolen. Om aftenen vil der være lys i poolen, hvilket giver en hyggelig feriestemning. Stranden finder du lige i nærheden af pladsen. Det er de smukke Valinco-strande, som du vil have adgang til. Fælles for alle strandene er dog, at du vil opleve ægte sandstrande med brede strandbredder og klart blå vand - lige til at tage en dukkert i.

Spis dig mæt på pladsen

Spis dig mæt på pladsen

Hos Le Colomba finder du en lækker restaurant, der er beliggende i kanten af campingpladsen. Restauranten har blandt andet fået en anerkendt og særlig dygtig kok til at blive en del af restaurantens køkken. Restauranten tilbyder gourmetretter, der kan forføre dine smagsløg. Det er alt lige fra havet til landet samt forskellige delikate desserter. Både du og dine børn vil garanteret blive fascineret af madens udseende og smag. Udover den fantastiske restaurant finder du forskellige barer og isboder, hvor du kan nyde lidt koldt i lyset fra solens varme stråler.

Indkøb og madlavning

Indkøb og madlavning

Le Colomba camping giver dig også mulighed for selv at handle ind. Hvis du ønsker at tilberede din egen aftensmad, giver en købmandsbutik dig mulighed for dette. Du finder her de mest nødvendige råvarer, hvor du kan få et indblik i lokale råvarer og delikatesser. Hvis du hverken finder lyst til selv at handle ind eller spise på campingpladsens restaurant, har du mulighed for at bestille take away, som du kan tage med hjem til dit sted.

Oplevelser for børn og voksne

Oplevelser for børn og voksne

Uanset alder vil du ikke komme til at kede dig på hos Le Colomba. Om aftenen vil der være musik og guitarspil ved restauranten, som både du og dine børn kan underholde jer med. Derudover sørger campingpladsen for en lang række forskellige aktiviteter - både sportslige og underholdningsrige. Du har blandt andet mulighed for at svømme ved Zoza, som er en lille gemt landsby i bjergene. Her kan du sagtens tage hele familien med. Derudover har du mulighed for alverdens vandsportsaktiviteter. Der er både mulighed for at tage en slapper i solen, men også rig mulighed for at finde energien frem.

Så meget at opleve omkring

Så meget at opleve omkring

Ikke langt fra campingpladsen finder du byen Propriano, som byder på alverdens butikker, restauranter, barer og diskoteker. Her kan du få en indblik i, hvordan de lokale lever samt blive inspireret af den lille by og dens havturisme. Derudover kan du på hesteryg opleve den smukke natur og de brede strande eller besøge det imponerende tårn Campomoro.