Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Le Domaine d'Anghione

Alt det får I:
Børnevenlig campingplads
Poolområde med mulighed for skygge
Børnevenlig strand
Smukke naturomgivelser
Top Faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand
Udendørs pool
Mini klub
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Gas
Top Faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand
Udendørs pool
Mini klub
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Gas

Velkommen til Camping Le Domaine d'Anghione

Oplev, hvad det vil sige at luksuscampere på Le Domaine d'Anghione camping. Her finder du en skøn trestjernet campingplads, der er beliggende i skyggefulde og smukke områder i Korsika i Frankrig. Hos Le Domaine d'Anghione camping vil hele familien hurtigt finde sig til rette, og der vil aldrig opstå et kedeligt øjeblik. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Udendørs pool
Separat børnepool
Indendørs pool
Fleksibel overdækn.
Solsenge ved poolen
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Antal: 297
Generelt
Pladsens terræn
Flad
Grill tilladt
Gas
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Restauranter / barer
Bar
Snackbar
Strandbar
Restaurant
Take away
Butikker
Supermarked
Lille udvalg
Lokale produkter
Bageri
Underholdning
Mini klub
Underholdning (aften)
Højsæson
Teenage klub
Alder 12-17 år
TV Rum
Underholdning (dag)
Højsæson
Sportsfaciliteter
Tennis
Basketball
Minigolf
Fodbold
Squash
Multisportsbane
Håndbold
Ridning
Tæt på pladsen
Boule
Bordtennis

Camping Le Domaine d'Anghione i Frankrig

Camping for store og små

Camping for store og små

Søger du en campingplads, som kan rumme en familie med mange aldre? Så er Le Domaine d'Anghione camping måske enden på din søgen. Le Domaine d'Anghione tilgodeser børnene med børnebassin og stor legeplads. Desuden er der aktiviteter i massevis for de lidt ældre børn og de voksne, hvor familietuneringer eller turneringer med de andre gæster som modstandere kan blive en del af ferien. Med stranden som baghave finder du ikke bedre beliggenhed.

Pool og strand i vente

Pool og strand i vente

Le Domaine d'Anghione camping tilbyder et stort poolområde. Du finder to udendørs pools, hvor den ene vil være overdækket. I poolområdet finder du et børnebassin, hvor de mindste kan stifte bekendtskab med vand samt forskellige lege i vandet. Alt imens børnene leger, kan du tage din bog frem og ligge i en af de mange liggestole omkring poolene. Er du mere til saltvand og sandstrand, finder du den smukke strand blot få minutter væk fra pladsen. Her kommer du til en strand bestående af sand og lidt småsten. Ligesom pladsens andre forhold er stranden også børnevenlig. Her kan familien bruge mange timer, og når I trænger til en forfriskning, finder i forskellige barer og restauranter.

Spis lækkerier på pladsen

Spis lækkerier på pladsen

På campingpladsen finder du en restaurant, som serverer en variation af måltider. Dette afspejler endnu en gang, at børnene på campingpladsen er vigtige. Hvis I ønsker at spise hjemme en eller flere dage, er der mulighed for at købe take away på campingpladsen. Hvis du i løbet af dagen kunne bruge en mindre snack eller en kold forfriskning, finder du en både en snackbar og en isbod på pladsen. Her kan hele familien få et afbræk fra solen og nyde hinandens selskab.

Pladsens indkøbsmuligheder

Pladsens indkøbsmuligheder

Hos Le Domaine d'Anghione kan du handle diverse madvarer og andre lokaliteter i campingpladsens supermarked. Her finder du alt det, som du har brug for, så du kan tilberede et lækkert måltid til familien. Campingpladsen tilbyder en bager, så du hver morgen kan få et lækkert morgenmåltid med brød og kager. Er du og din familie interesseret i teaterforestillinger, finder I på campingpladsen sådan et. Her kan I sammen i løbet af ferien opleve forestillinger, som giver anledning til et eller flere gode grin.

Aktiviteter til et godt grin

Aktiviteter til et godt grin

Le Domaine d'Anghione camping tilbyder en lang række aktiviteter, som du kan deltage i. Der er ingen forpligtelse, og alle aktiviteter bliver udført med respekt for gæsterne og deres grænser. Hvis du har børn mellem 13 og 17 år, kan de deltage i Topi-klubben. Her får din teenager mulighed for at lære de andre medlemmer at kende gennem sociale lege og turneringer. Pladsen har gjort sig umage med at tilbyde forskellige sportsfaciliteter. Som familie kan I konkurrere i squash, tennis eller basketball. Hvis du er mere til enetræning, finder du udstyr, hvor du kan lave styrketræning udendørs. Mens pulsen kommer op, kan de mindre børn lege på legepladsen, som ligger i samme område som nævnte sportsfaciliteter.

Oplev skøn natur i området

Oplev skøn natur i området

Omkring Camping Le Domaine d'Anghione finder du en skøn natur. Du kan gå flere ture, hvor det aldrig bliver kedeligt at se på naturen. Der vil være masser af bjerge, bugter og smukke sandstrande at se. Her er det ideelt at lade energibatterierne op, før hverdagen trænger på igen. Ikke langt fra campingpladsen ligger en rideskole, en bowlinghal samt en gokartbane, hvor hele familien kan deltage og skabe flere ferieminder, der vil blive husket med en masse grin.