Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Le Domaine de Gaujac

Alt det får I:
Hyggeligt ved flodbredden
Stort poolområde
Et væld af aktiviteter
Miniklub til børnene
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Græs, 5 m
Vandrutsjebane
Multibane
Vandrutsjebane
Rutsjebane (rør)
Vandrutsjebane
Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Opvarmet
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Græs, 5 m
Vandrutsjebane
Multibane
Vandrutsjebane
Rutsjebane (rør)
Vandrutsjebane
Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Opvarmet

Besøg Camping Le Domaine de Gaujac

På Camping Le Domaine de Gaujac vægtes det højt, at I får plads til at slappe af og glemme alt om hverdagen. I skal bare nyde en skøn ferie med familien, hvor I kan lave en masse aktiviteter sammen. Med både pool, sport og børneklub får hele familien et væld af aktiviteter at begive sig til, men der er også plads til afslapning i pladsens hyggelige rammer. Camping Le Domaine de Gaujac ligger i den lille by, Gard, i Languedoc, som ligeledes har mange oplevelser og omgiver pladsen med den mest indbydende natur. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til hav
Strandtype
Græs, 5 m
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Multibane, Rutsjebane (rør), Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Opvarmet
Separat børnepool
Med legeredskaber
Solbadningsområde
Sten
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Underholdning (aften)
Højsæson
Biograf
TV Rum
Underholdning (dag)
Højsæson
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Butikker
Bageri
Kiosk
Souvenirs
Supermarked
Lille udvalg
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Gas
Pladsens terræn
Bakket, Flad
WiFi
Afgrænset område (gratis nogle områder)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Større hunde ikke tilladt, Max. 2 hunde
Omgivelser
Tætteste by
5.8 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Isbod
Pizzaria
Restaurant
Snackbar
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Basketball
Billard / pool
Bordtennis
Fiskeri
Fodbold
Minigolf
Petanque
Sportsturneringer
Tennis
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Wellness faciliteter
Hydromassage i pool

Camping Le Domaine de Gaujac i Frankrig

Familieferie på fredelig plads

Familieferie på fredelig plads

Camping Le Domaine de Gaujac ligger i byen Gard i Anduze, som I finder i det sydøstlige Frankrig mellem Provence, Cévennes og Ardéche, bedre kendt som Languedoc. Det giver fantastiske rammer på ferien, og yderlige ligger pladsen i udkanten af den fantastiske og smukke naturpark ved Cévennes. Byen har fået sit navn efter floden, Gardon, som krydser pladsen og indbyder til fiskning. Her kan hele familien glæde sig til at holde ferie med opvarmet pool, hyggelige aktiviteter og skøn service på en campingplads, hvor der hersker rolig atmosfære og hyggelig feriestemning, der tager jer langt væk fra hverdagens stress og jag.

Et poolområde til alle aldre

Et poolområde til alle aldre

Det solrige klima i Languedoc og særligt i Gard indbyder til mange dejlige timer under åben himmel. Derfor kan I glæde jer til at tilbringe feriedagene ved poolen, som emmer af afslapning og sjove vandaktiviteter. I poolområdet finder I således liggestole, hvor I kan slappe af med en bog eller nyde en kold drink. Børnene vil elske vandrutsjebanerne, der rigtig giver et sus i maven til stor fornøjelse, og de helt små børn kan dyppe sig i børnepoolen. 

Indkøb, snacks og bar på pladsen

Indkøb, snacks og bar på pladsen

Camping Le Domaine de Gaujac tilbyder nem og bekvem ferie med flotte services og venligt personale. Her finder du nemlig både indkøbsmuligheder, snackbar og bar med kolde drinks. Feriestedets butik har et godt udvalg af varer til det daglige behov, men I kan selvfølgelig også spise lækker mad som pizza, salater og grillet kød i snackbaren, og til at blive afkølet kan I nyde is og drinks i baren. I højsæsonen arrangerer campingpladsen temaaftener med dejlige måltider, som hele familien kan nyde sammen med den hyggelige stemning.

Aktiviteter med klubber og sport

Aktiviteter med klubber og sport

Børnene kommer ikke til at kede sig på Camping Le Domaine de Gaujac, da børn i alderen seks til 12 år kan deltage i børneklub alle ugens dage undtagen søndag. I børneklubben kan de både møde nye legekammerater, men også deltage i udendørs lege, være kreative samt få bevæget og fordybet sig. Selvom børnene virkelig er i centrum, så har pladsen ikke glemt forældrene. De kan holde sig aktive med forskellige sportsaktiviteter og prøve pladsens attraktion - den store boules-bane - som flere gæster vender tilbage for at spille. 

Oplev Anduze og omgivelserne

Oplev Anduze og omgivelserne

Anduze er et lettere bjerget område, som indbyder til ture ud i naturen enten på cykel eller gåben. De frodige bjergsider og klimaet gør området utrolig smukt og grønt, og derfor finder I mange naturparker, som bestemt er et besøg værd. Området byder desuden på en bambushave med op til 20 meter høje bambusplanter i helt fantastiske omgivelser, hvor børnene vil elske at gå på opdagelse. Skal børnene rigtig forkæles, kan I tage dem med i forlystelsesparken Grellet Renaud. Campingpladsens personale står klar i reception til at hjælpe med at finde oplevelser til netop jer i Anduzes smukke omgivelser.