Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Le Domaine de Léveno

Alt det får I:
Sjove aktiviteter for hele familien
Luksuscamping tæt på strand
Masser gode faciliteter på pladsen
Fedt vandland med flotte detaljer
Top faciliteter
Strandtype
5 km
Vandrutsjebane
Multibane
Vandrutsjebane
Rutsjebane (rør)
Vandrutsjebane
Lazy river
Udendørs pool
Ferskvand
Udendørs pool
Opvarmet
Top faciliteter
Strandtype
5 km
Vandrutsjebane
Multibane
Vandrutsjebane
Rutsjebane (rør)
Vandrutsjebane
Lazy river
Udendørs pool
Ferskvand
Udendørs pool
Opvarmet

Velkommen til Camping Le Domaine de Léveno

Le Domaine de Léveno camping er en firestjernet campingplads i Loire i Frankrig. Der er ikke gået på kompromis med aktiviteter eller kvalitet, hvorfor du vil opleve et stort vandland samt en af de smukkeste strande. Hele familien er velkommen på Le Domaine de Léveno campingplads og vil få en dejlig sommerferie i sydens sol. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 5,1 - 20 km
Strandtype
5 km
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Multibane, Rutsjebane (rør), Lazy river
Udendørs pool
Ferskvand, Opvarmet, Lagune-stil
Bølgebad
Separat børnepool
Med legeredskaber
Indendørs pool
Opvarmet, Fleksibel overdækn.
Baby pool
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Andre faciliteter
Opladning elbiler
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Supermarked
Ferie tema
Vandland / stort poolområde
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Kul
Pladsens terræn
Flad
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Større hunde ikke tilladt, Max. 2 hunde
Omgivelser
Nærmeste marked
4 km
Tætteste by
4 km
Pladsstørrelse
Stor plads
Restauranter / barer
Bar
Pizzaria
Restaurant
Take away
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Basketball
Bordtennis
Cykeludlejning
Fitness
Fodbold
Håndbold
Minigolf
Petanque
Sportsturneringer
Tennis
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Spillehal
Underholdning
Underholdning (dag)
Wellness faciliteter
Hammam
Hydromassage i pool
Massage

Camping Le Domaine de Léveno i Frankrig

Campingferie ved strand

Campingferie ved strand

Le Domaine de Léveno tilbyder en ny dimension af luksuscamping. Du finder et stort vandland, hvor store og vilde vandrutsjebaner har sin egen plads. For en ægte vandhund er det et drømmested at besøge. Med sine mange aktiviteter som børneklubber og aftenunderholdning, er Le Domaine de Léveno camping det oplagte valg til børnefamilien. Omkring fem kilometer væk fra Le Domaine de Léveno campingplads ligger stranden La Baule. I Bretagne er det en af de største og ikke mindst smukkeste strande, der er. Stranden består af det fineste sand og det klareste blå havvand, som kalder på en dukkert.

Skønt vandland i vente

Skønt vandland i vente

Le Domaine de Léveno camping har på baggrund af byen Guérande designet et vandland i samme middelalderlige stil. Det er de gamle sten, der er efterlignet i det granitmurværk, som ses på byens gamle bygninger, vandlandet har taget udgangspunkt i. Poolområdet hos Le Domaine de Léveno camping består både af indendørs og udendørs pools. I den indendørs pool er du altid garanteret varmt vand, så du kan ligge og blive opløst i flere timer. I det udendørs område kan du slappe af i de omkringliggende liggestole, spille vandspil, være i bølgebassin eller sidde med et smil på læben efter en tur i de store og vilde vandrutsjebaner. I vandområderne er der naturligvis taget højde for de mindre børn, hvorfor der er bassiner til denne størrelse.

Flere restauranter at vælge

Flere restauranter at vælge

Le Domaine de Léveno camping tilbyder en række forskellige restauranter og barer, som du kan nyde på campingpladsen. Du finder blandt andet en pizzarestaurant og et take away-område. Desuden tilbyder campingpladsen en snackbar, som kan stille den lille sult. Barområdet, som campingpladsen tilbyder, giver anledning til samtale og indledning af nye bekendtskaber med andre gæster - hvis det vel at mærke er noget, du ønsker. Du finder cocktails med og uden alkohol alt efter ønske.

Handlemuligheder på pladsen

Handlemuligheder på pladsen

I det mindre supermarked på campingpladsen finder du forskellige madvarer og husholdningsartikler. Du finder blandt andet friske grøntsager, mælkeprodukter og forskelligt kød. Desuden vil lokale produkter være en del af supermarkedets sortiment. På Le Domaine de Léveno campingplads finder du endvidere en bager, som sørger for friskt brød til din morgenmad. Du finder en bred variation af forskelligt brød, hvorfor du kan tilfredsstille hele din familie.

Familieunderholdning og aktiviteter

Familieunderholdning og aktiviteter

Le Domaine de Léveno tilbyder en lang rækker aktiviteter, som hele familien kan deltage i. Campingpladsen prioriterer blandt andet fitnessaktiviteter, hvor du kan prøve nye øvelser på hold eller selv træne med det, du kender. Herunder finder du vandgymnastik og sportsfaciliteter som tennis, fodbold, petanque og minigolf. Du kan både spille på egen hånd eller blive en del af de turneringer, som pladsen arrangerer. For børn og teenagere tilbyder Le Domaine de Léveno særlige klubber. Børn i alderen fire til 13 år vil have mulighed for at prøve aktiviteter på legepladsen eller gå på mini-diskoteker. Om aftenen arrangerer Le Domaine de Léveno forskellige underholdningsshows, som er til gavn for hele familiens lattermuskler.

Brug familietid i området

Brug familietid i området

I området omkring Le Domaine de Léveno campingplads finder du alverdens attraktioner. Du finder både historiske og kulturelle attraktioner som The Biére Marsh, som er en naturpark. Hvis du besøger campingpladsen i juli måned, har du måske heldet med dig, så du kan opleve en festival i byen Guérande. Her vil der være forskellige gadeshows, dans og musik. Og det i sig selv er en oplevelse værd.