Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Le Dramont

Top Faciliteter
Strandtype
Sten, 500 m
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Supermarked
Stort udvalg
Top Faciliteter
Strandtype
Sten, 500 m
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Supermarked
Stort udvalg

Velkommen til Camping Le Dramont

Denne lækre campingplads tilbyder mere end de fleste campingpladser. Placeret i det fantastiske Côte d'Azur, er der alle forudsætninger for at have en uforglemmelig ferie på Le Dramont. Pladsen ligger lige ud til en stenstrand med krystalklart vand. En kort gåtur derfra, kan man også lægge sig på en dejlig sandstrand. På selve campingpladsen er der også 230 m² pool med solsenge, hvor man kan slappe af og nyde solen. Der er også massere af muligheder til de aktive. Man kan spille boule på pladsens baner eller låne bordtennisbat til bordtennisbordene. Der er også en legeplads til børn og et multisportsområde. Hvis man vil lave noget aktivt i vandet, kan man leje en kajak eller besøge pladsens dykkercenter og udforske Côte d'Azur under vandet. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Sten, 500 m
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Teenagere (12+), Børn (5-11 år)
Sprog som tales
Engelsk, Fransk, Italiensk, Spansk, Tysk
Pladsens terræn
Flad
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Restauranter / barer
Diskotek
Diskoaften
Butikker
Supermarked
Stort udvalg
Underholdning
Underholdning (dag)
Højsæson

Boliger - Camping Le Dramont

Velkommen til Camping Le Dramont

Le Dramont

Le Dramont

Denne lækre campingplads tilbyder mere end de fleste campingpladser. Placeret i det fantastiske Côte d'Azur, er der alle forudsætninger for at have en uforglemmelig ferie på Le Dramont. Pladsen ligger lige ud til en stenstrand med krystalklart vand. En kort gåtur derfra, kan man også lægge sig på en dejlig sandstrand. På selve campingpladsen er der også 230 m² pool med solsenge, hvor man kan slappe af og nyde solen. Der er også massere af muligheder til de aktive. Man kan spille boule på pladsens baner eller låne bordtennisbat til bordtennisbordene. Der er også en legeplads til børn og et multisportsområde. Hvis man vil lave noget aktivt i vandet, kan man leje en kajak eller besøge pladsens dykkercenter og udforske Côte d'Azur under vandet.

Området

Området

Omkring Le Dramont ligger et fantastisk landskab, som bare venter på at blive udforsket. Byen, Fréjus, ligger tæt på campingpladsen. Fréjus er et besøg værd. Her kan man besøge det lokale og meget gamle katedral eller nyde udsigten ved den lokale havn. Elelrs kan man gå elelr køre langs kysten og opleve en helt fantastisk udsigt. Kører man nok nordpå ender man i Cannes, som er hjemby til den berømte filmfestival opkaldt efter byen.