Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Le Esperidi

Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
,
Udendørs pool
Mini klub
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
,
Udendørs pool
Mini klub
Underholdning (aften)
Grill tilladt

Velkommen til Camping Le Esperidi

Camping Le Esperidi er det perfekte valg, hvis hele familien skal på luksuscampingferie i Toscana. Pladsen har et eco-venligt-koncept, der giver jer endnu bedre grund til at holde en velfortjent ferie. Herudover kan I glæde jer til at bade i en af Italiens største badesøer, der er hyggeligt omkranset af træer. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Sand, direkte
Strand
Mod betaling
Swimmingpool
Underholdning
Højsæson
Højsæson
Andre faciliteter
I nærheden
Kun højsæson
Bilfri plads (gratis central parkering))
Butikker
Bazar, Frugt og grøntsager, Souvenirs, Frisør
Stort udvalg
Generelt
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Gas
Flad
Hele pladsen (mod betaling)
Hund
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
500 m
Pladsstørrelse
Restauranter / barer
Sanitetsforhold
Toiletter, Brusere
Sportsfaciliteter
Tæt på pladsen
Til børnene
Hoppeborg
Wellness faciliteter

Camping Le Esperidi i Italien

Camping ved havet

Camping ved havet

Camping Le Esperidi ligger placeret i udkanten af et grønt naturreservat og direkte ud til det Tyrrhenske hav i Østitaliens perle af et feriested, Toscana. Den unikke placering og ønsket om at bevare den har pladsen skabt et eco-koncept med fokus på miljø og bæredygtighed, der blot gør jeres ferie endnu skønnere og giver god samvittighed.  

Badesø og strand

Badesø og strand

På pladsen finder I en af Italiens største badesøer, der er ferien absolutte samlingspunkt, da her oser af hyggelig atmosfære. Badesøen er omsluttet af træer, og langs det blå vand er der parasoller og liggestole. Gå igennem træerne til stranden, hvor I kan bade i bølgernes blå.

Aktiviteter til børnene

Aktiviteter til børnene

På Camping Le Esperidi er der fokus på, at børnene skal have det sjovt. Dette ses af den store legeplads, et bredt aktivitetsprogram og restaurant med børnevenlig menu. Her er en masse forskellige aktiviteter, der er tilpasset børnenes alder og så er det oplagt at finde nye legekammerater på ferien.

Restauranter og indkøb

Restauranter og indkøb

Pladsen har to barer, to restauranter og flere forskellige små boder. Her kan I prøve den lille deli eller spise pizza fra pizzeriaet. Hvad med at prøve toscansk street food eller velkendte kølende is? Pladsen har mange lækkerier til at stille sulten. I kan også handle i feriestedet butik med mange lækre og lokale varer.

Oplev Toscana

Oplev Toscana

Skal I have nogle dage med udflugter er det oplagt at udforske Marina di Bibbona, hvor I får oplevelser i en fin kombination af historie og natur. Toscana er kendt for sine mange vine, hvilket også ses i landskabet, der er præget af store vinmarker. Derfor er det oplagt at tage på en vinrute og besøge byen Bolgheri, hvor I bliver klogere på god vin og toscanas traditioner. Vil I se en hyggelig by med små gader, skal I besøg Castagneto Carducci.