Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Le Fort Espagnol

Alt det får I:
Masser aktiviteter og faciliteter på pladsen
Flot og lækkert poolområde
Hyggelige byer omkring campingpladsen
Underholdning for hele familien
Top faciliteter
Strandtype
3 km
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Gas og el
Top faciliteter
Strandtype
3 km
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Gas og el

Camping Le Fort Espagnol i Bretagne i Spanien

I det sydlige Bretagne finder I den 4-stjernede campingplads Le Fort Espagnol. Tæt på fine sandstrande, historiske byer og unikke øer venter der jer en indholdsrig ferie på campingpladsen, der tilbyder et væld af faciliteter for både børn og voksne. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 1,1 - 5 km
3 km
Strandtype
3 km
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Indendørs pool
Opvarmet, Fleksibel overdækn.
Jacuzzi / Whirlpool
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Underholdning (aften)
Teenage klub
TV Rum
Underholdning (dag)
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Lokale produkter
Supermarked
Lille udvalg
Generelt
Grill tilladt
Gas og el
Pladsens terræn
Flad
WiFi
På hele pladsen (gratis nogle områder)
Hund
Hund tilladt
Omgivelser
Tætteste by
500 m
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Antal: 216
Restauranter / barer
Bar
Snackbar
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Basketball
Bordtennis
Cykeludlejning
Fodbold
Petanque
Volleyball
Vandsport
Windsurfing
i nærheden

Velkommen til Camping Le Fort Espagnol

Alt om Camping Le Fort Espagnol

Alt om Camping Le Fort Espagnol

Nyd en afslappende ferie under sydens sol på Le Fort Espagnol. Her er der sjove aktiviteter og masser af underholdning for hele familien. På campingpladsen er der blandt andet mulighed for at spille petanque, vandpolo og bordtennis, svømme i swimmingpoolen og koble af i boblebadet. Børnene kan lege på legepladsen eller hygge sig med deres jævnaldrene i børneklubben, hvor der dagligt arrangeres sjove aktiviteter. Om aftenen er der underholdning for hele familien, når campingpladsen inviterer til banko, danseaften eller karaoke.

Pool og strand

Pool og strand

På campingpladsen finder I et stort poolområde med både en indendørs og en udendørs swimmingpool, børnebassin, boblebad og vandrutsjebaner samt en pool med saltvand. Her kan hele familien hygge sig i timevis, og mens børnene bader, kan de voksne slappe af og nyde solen på en liggestol ved poolkanten. Tæt på campingpladsen kan I også finde fine sandstrande, hvor der er mulighed for at dyrke forskellige former for vandsport.

Restauranter og barer

Restauranter og barer

I kan nyde en kold forfriskning på campingpladsens lille snack-bar og i Carnac, og i Baden finder I flere hyggelige caféer og restauranter, hvor I kan spise frokost og aftensmad.

Indkøbs- og shoppingmuligheder

Indkøbs- og shoppingmuligheder

På Le Fort Espagnol er der en lille butik, hvor I kan købe brød og kager, samt hvad I ellers har brug for af dagligvarer. Desuden kan I shoppe i Carnac og Baden, hvor der er flere butikker at forlyste sig i.

Aktiviteter og underholdning på pladsen

Aktiviteter og underholdning på pladsen

Der er masser af aktiviteter for både børn og voksne på campingpladsen. Hver uge er der turneringer i petanque og bordtennis, og der er mulighed for at deltage i vandgymnastik. Der venter særligt børnene et pakket program. De kan lege på campingpladsens to legepladser, og hver formiddag fra 9:30 til 12:30 er der sjove aktiviteter i børneklubben for børn i alderen fire til 12 år, hvor der blandt andet arrangeres ansigtsmaling, decoupage, teater og skattejagt. Om eftermiddagen kan både børn, teenagere og voksne spille vandpolo, tennis, strandfodbold, bordtennis, dart og fodbold. I løbet af ugen er det underholdning for hele familien hver aften, når der arrangeres banko og musikquizzer, karaoke og danseaftener.

I området

I området

Der er flere spændende udflugtsmål inden for rækkevidde. Det kan særligt anbefales at sejle til øerne i Bretagne. Her finder I det fineste sand, krystalblåt vand og smuk natur. Det føles nærmest som et komme til en anden verden. Et ophold i det sydlige Bretagne bør også inkludere et besøg i Quiberon. Området er en velbesøgt turistdestination, og med sin uspolerede kystlinje, fine sandstrande, små landsbyer og rige kulturhistorie er der oplevelser for enhver smag. I kan blandt andet nyde en fisketallerken på en af de mange restauranter eller spise en is, mens I går en tur og nyder de smukke omgivelser. Hvis I interesserer jer for vandsport, er der både mulighed for at surfe og dyrke andre former for sport i vandet. Det er også værd at aflægge et visit i de nærliggende byer Carnac, Vannes og Baden, hvor I finder et væld af historiske monumenter – herunder Carnac-stenene – samt fine sandstrande, kulturelle seværdigheder og hyggelige restauranter.