Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Le Kérou

Alt det får I:
Børnevenlige faciliteter
Smuk sandstrand tæt på
Rolige omgivelser
Overdækket og åben pool
Top faciliteter
Strandtype
Sand
Vandrutsjebane
Multibane
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Min. alder: 5
Underholdning (aften)
Legeplads
Top faciliteter
Strandtype
Sand
Vandrutsjebane
Multibane
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Min. alder: 5
Underholdning (aften)
Legeplads

4-stjernet luksus ved stranden på Camping Le Kérou i Bretagne

Når taskerne er pakket, og kursen er sat mod det smukke franske Bretagne, så skal I overveje at stoppe hos Camping Le Kérou. Her får I både sol, sand og skov i rigelige mængder, samtidig med at I kan nyde pladsens 4-stjernede faciliteter, der blandt andet inkluderer wellnessområde og et aktivitetsteam, der står klar til at underholde børnene. Den naturskønne Camping Le Kérou ligger direkte ned til Clohars-Carnoëts smukke hvide sandstrande, hvor I blandt andet kan give jer i kast med sejlads og surfing. Nærområdet byder på hyggelige byer og autentiske lokale restauranter, mens Camping Le Kérou sørger for en veludstyret snackbar og opvarmede pools. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
Strandtype
Sand
Swimmingpool
Badeshorts ikke tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Multibane
Udendørs pool
Opvarmet
Velegnet til
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Min. alder: 5
Underholdning (aften)
Junior klub
Teenage klub
Underholdning (dag)
Andre faciliteter
Opladning elbiler
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Minimarked
Generelt
Egnet til
Børn (5-11 år)
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Større hunde ikke tilladt
Omgivelser
Tætteste by
31 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Sportsfaciliteter
Multisportsbane
Til børnene
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Hoppeborg
Wellness faciliteter
Hammam
mod betaling
Sauna
Betales på pladsen

Velkommen til Camping Le Kérou

Bølgen blå eller opvarmet pool?

Bølgen blå eller opvarmet pool?

Fordi Camping Le Kérou ligger så naturskønt, som det gør, så er der masser af muligheder for at tilfredsstille den indre vandhund. Her finder I både en fantastisk sandstrand, som Camping Le Kérou har direkte adgang til, samt en lækker opvarmet pool med vandrutsjebaner til de eventyrlystne og et soppeområde til de mindste. 

Skal dagen gå med lidt tiltrængt afslapning, så kan I med fordel benytte jer af stedets lækre wellnessområde, som indeholder alt fra spa til hamam-bad og sauna. Samtidig kan børnene lade sig underholde af Camping Le Kérous aktivitetsteam, som står klar med fede aktiviteter for børn i alle aldre.

Autentiske restauranter i nærområdet

Autentiske restauranter i nærområdet

Når I har brugt dagen lang i bølgerne, så har I nok fået oparbejdet lidt af en appetit. Den kan heldigvis nemt stilles, hvis I besøger Camping Le Kérous veludstyrede snackbar, der byder på lidt af hvert. Er dette ikke nok, kan I selvfølgelig også bevæge jer ud i området omkring Camping Le Kérou og opleve det autentiske franske køkken, når det er bedst. Bretagne-regionen, og især området omkring Camping Le Kérou, byder på fantastiske udsigter til havet fra mange restauranter.

Indkøbsmuligheder i nærområdet

Indkøbsmuligheder i nærområdet

Hvis I skulle have glemt tandbørsten hjemme i Danmark, så er der også hjælp at hente på Camping Le Kérou. På pladsen finder I nemlig et lille indkøbscenter, der har alt det, I skal bruge til ferien. Her kan I også købe franske delikatesser fra Bretagne-regionen, som I fx kan tage med på picnic i naturen omkring Camping Le Kérou. 

I nærområdet omkring Camping Le Kérou finder I desuden et væld af indkøbs- og shoppingmuligheder i de mange hyggelige kystbyer, der ligger i området. Disse er absolut også et besøg værd for at opleve den franske atmosfære på nært hold.

Masser af naturoplevelser ved Camping Le Kérou

Masser af naturoplevelser ved Camping Le Kérou

På grund af Camping Le Kérous perfekte placering helt ude ved vandet i Bretagne er der utallige naturoplevelser, som bare venter på jer. I kan selvfølgelig altid bevæge jer ned til stranden og prøve kræfter med et surfbræt eller en sejlbåd, men I kan også tage på vandretur langs kysten på vandreruten GR 34.  

Ønsker I derimod at blive på Camping Le Kérous område, så kan I lade børnene blive underholdt af pladsens aktivitetsteam, der sørger for underholdning hele dagen lang til børn i alle aldre. Det giver børnene god mulighed for både at skabe fantastiske minder og nye venner, og det giver selvfølgelig en mulighed for at brænde lidt energi af.