Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping le Lac des Rêves

Alt det får I:
Et lækkert poolområde
Aktiviteter dagen lang
Børneklubber for alle aldre
Lækre strande tæt på
Top faciliteter
Strandtype
5 km
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Legeplads
Bordtennis
Top faciliteter
Strandtype
5 km
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Mini klub
Legeplads
Bordtennis

Aktiviteter for alle aldre!

Giv den gas i vandrutsjebanerne, dyst mod familien i bordtennis eller slap af med en tropisk drink ved poolen. Hos Camping le Lac des Rêves er der plads til både masser familiesjov og afslapning i solen, hvilket med garanti vil behage alle medlemmer af familien. Tag på spændende udflugter til byer i nærheden eller brug hele ferien på campingpladsen - der er nok at tage sig til! Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 1,1 - 5 km
Strandtype
5 km
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Opvarmet
Separat børnepool
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Junior klub
Underholdning (dag)
Butikker
Supermarked
Lille udvalg
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill ikke tilladt
WiFi
Afgrænset område (gratis nogle områder)
Hund
Hund ikke tilladt
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
6 km
Tætteste by
2 km
Pladsstørrelse
Stor plads
Restauranter / barer
Bar
Restaurant
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
mod betaling
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Bueskydning
Cykeludlejning
mod betaling
Fitness
Udendørs
Minigolf
Multisportsbane
Petanque
Ridning
Ponyture
Tennis
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Wellness faciliteter
Jacuzzi

Velkommen til Camping le Lac des Rêves

Flot poolkompleks

Flot poolkompleks

Med både stor pool, opvarmet børnepool, flere forskellige vandrutsjebaner og jacuzzi, er der noget for enhver smag i poolområdet på Camping le Lac des Rêves. Her kan børnene snildt bruge hele dagen i poolen eller ved at glide om kap på rutsjebanerne, og de voksne kan svømme baner i poolen, slappe af i den varme jacuzzi eller slappe af på en solseng og nyde de lækre, sydfranske solstråler.

Flotte strande tæt på

Flotte strande tæt på

Er I mere til en dag på stranden, er der flere flotte strande at vælge mellem i cykel- eller køreafstand. I kan bla. tage til Palavas les Flots, kun 8 km væk, der er kendt for den smukke udsigt over havet og lækre restauranter på kajen, eller måske La Grand Motte, der er særligt kendt for at være en ultra børnevenlig strand. Mulighederne er mange!

Et utal af aktiviteter

Et utal af aktiviteter

Camping le Lac des Rêves kan i den grad siges, at være børnenes paradis. Her finder I aktiviteter for alle aldre, bla. et stort legeområde med en dobbelt svævebane, så børnene kan svæve om kap, en kæmpe trampolin og et slackline område. Derudover har I også fri adgang til aktiviteter som bordtennis, fodbold, basketball og minigolf. Vil børnene ud og lege på egen hånd, her campingpladsen også fire børneklubber, hvor personale vil lave aktiviteter og lege med børnene dagen lang.

Førsteklasses underholdning

Førsteklasses underholdning

Udover aktiviteter i løbet af dagen, vil personalet på campingpladsen naturligvis også sørge for at der er en bred vifte af underholdning om aftenen. De sørger selvfølgelig for at lave shows både indenfor og udenfor, så I kan blive godt underholdt, men også events som bingo, spilaftener og talentshows vil blive afholdt fra tid til anden. Hos Camping le Lac des Rêves vil I aldrig kede jer!

Lækker restaurant og bar

Lækker restaurant og bar

Hos Camping le Lac des Rêves er der mad for alle. Hvis I vil hygge med madlavning, kan I finde basisvarer til en lækker aftensmad i campingpladsens eget minimarked. Hvis I hellere vil nyde ferie og lade andre om madlavningen, kan I prøve campingpladsens restaurant, hvor I med garanti vil kunne få noget for enhver smag. Efter maden kan I begive jer mod baren, hvor I finder lækre drinks og gratis wifi. 

Interessant nærområde

Interessant nærområde

Selvom der er masser at lave på campingpladsen, er det bestemt værd at tage på tur til området omkring. I kan f.eks. tage til Montpellier, hvor I finder smuk arkitektur og gode shoppingmuligheder. I nationalparken Camargue kan I se hvide heste græsse og vilde flamingoer slappe af i vandet. Ved Pont du Gard kan I se broen, der er på verdensarvslisten, samtidig med at I kan bade I det klare flodvand eller tage en rolig kajaktur.